![]() |
Agbetu Samsunsporda
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/agbetu.jpg[/IMG]
Agbetu Samsunsporla anlaştı. Kırmızı- Beyazlılar(Samsunspor), transferde bombayı patlattı. Türkiye'de ilk olarak Turkcell Süper Ligi'nde Kocaelispor forması giyen ardından ise bu takımın küme düşmesiyle Sivasspor'a transfer olan Akeem Oriyomi Agbetu artık Samsunsporlu. Geçen sezon Sivasspor'da 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 16 maç oynayan Nijeryalı futbolcu, dün Samsun'a geldi. Yönetimle görüşüp el sıkıştıktan sonra tesisleri gezen Agbetu, "Önemli bir takıma geldim. Samsunspor da benim gibi layık olduğu yere ulaşmak isteyen bir takım. Bunu birlikte başaracağız" dedi. Öte yandan Agbetu akşam uçağı ile İstanbul'a dönerken, 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sivasspor'la, Samsunspor yönetimi masaya oturup, transferi resmiyete dökecek. Samsun Medyası [B] Not:[/B] transfermarkt sitesine göre kiralık gitmiş |
Cevap: Agbetu Samsunsporda
Anlaşılan satılmış gibi. Eğer sattıysalar çok büyük bi yanlış, kiralık verilmesi gerekir. Agbetu kaliteli bi oyuncu bakmayın geçen sezon kötüydük fazla verimli olamadı. Geleceği olan bi oyuncu.
|
kesinlikle kiralık verilmeliydi.satılırsa yanlış olur.
|
[B][I]2012,yılına kadar sözleşmesi varsa kesin bir sezonluğuna kiralık verilmiştir..[/I][/B]
|
[I]BU NE BICIM TRANSFER BOMBASI ANLAMIS DEGILIM !!!
UMARIM BOMBA ARKADAN PATLAMAZ !!![/I] |
Iyi futbolcu ama gittiği tüm takımlarda kümede kalma mücadelesi veriyo pek ugurlu değil Samsuna Hayırlı olsun şimdi gitme sırası kimde :)
|
agbetuyu göndermek hata olur kalsa faydalı olabilir diye düşünüyorum
|
vallaha hepiniz ................ aadam shaktar donesk i m.l etmişti tek başına daha napsın bu sene kümeye düşecezzzzzzz¿¿¿
|
Böyle yöneticilik olmaz.
|
1.ligten öteye gidemez dogru karar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:31. |