![]() |
Degerli Yigidolar,
Sivasspor'un Hollanda'da ki ilk hazirlik macinin bilgileri soyledir: [B]Mac:[/B] [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] - FC OSS (ikinci lig takimi) [B]Tarih:[/B] 20.07.2010-Salı [B]Saat:[/B] 19.00 (TSI 20.00) [B]Hazirlik macinin oynandigi kulup[/B]: Herpinia Simdiden Sivasspor'a basarilar dilerim. Bilet fiyatlari hakkinda bilgi alamadim Arkadaslar, Lutfen Dikkat: Ilk yazdigim adres yanlis! Kusura bakmayin! Google'' un kurbaniyim. Dogru adres soyledir: [B]SPORTPARK "DE WILGENDAAL" Hollandse Kamp 1 5373 ed Herpen / Hollanda[/B] Macin oynanacagi saha: [IMG]http://i30.tinypic.com/rlyvtj.jpg[/IMG] |
Cevap: Sivasspor - FC OSS
inşallah güzel bir oyun sergiliyip maçı alırızda Yarınmı bu maç ?
|
Evet Yarin. FC OSS klubunun bilgilerini kontrol ettim ve onlarda bu maci dogruluyor. Sonra oynanacak sahanin bilgilerini kontrol ettim, onlarda bu maci yazmis.
|
[QUOTE=Playaz58;639906]Evet Yarin. FC OSS klubunun bilgilerini kontrol ettim ve onlarda bu maci dogruluyor. Sonra oynanacak sahanin bilgilerini kontrol ettim, onlarda bu maci yazmis.[/QUOTE]
almanyadan maci izlemeye gidenler varmi? Ben Stuttgart tarafinda kaliyorum birlikte gidebiliriz |
yayın varmı acaba d-smart felan ?
|
Bence yayin olmaz, yoksa bunu D-Smart veya diger kanallardan ogrenebilirdik. Sampiyon Bursaspor'un maclarini bile bir yerde goremedim. Herhalde Sivas'imin maclarini da vermezler.
Maca gelecek olan var mi? Ben kesin gidecegim. Bana 10 km uzaklikta. |
Bursa'nın maçlarını TRT-1 veriyor...
Bizimkini vermezler sanmıyorum... |
Bence yayin olmaz, yoksa bunu D-Smart veya diger kanallardan ogrenebilirdik. Sampiyon Bursaspor'un maclarini bile bir yerde goremedim. Herhalde Sivas'imin maclarini da vermezler.
Maca gelecek olan var mi? Ben kesin gidecegim. Bana 10 km uzaklikta. [/QUOTE] kardeş gitmek istiyorsan git çünkü forumda girdiğimde bir çok yigido karşılamış futbolcuları büyük ihtimal gelen olacaktır. |
..............
Sivasspora başarılar dilerim... |
.....
[B]Bu arada:[/B] Maca gelen olacak mi? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:42. |