![]() |
Kasımpaşa'da yaprak dökümü
Kasımpaşa'da yaprak dökümü
27 Temmuz 2010 12:21 | NTV Spor ve Ajanslar Kasımpaşa, Yılmaz Vural'ın raporu doğrultusunda 4 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Turkcell Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'da, 4 oyuncuyla yollar ayrıldı. Lacivert-beyazlı ekipte, Koray Avcı, Murat Erdoğan, Ali Güneş ve Emre Toraman'la yolların ayrıldığı duyurulurken, teknik direktör Yılmaz Vural'ın raporu doğrultusunda böyle bir uygulamaya gidildiği bildirildi. [url]http://www.ntvspor.net/haber/futbol/20806/kasimpasada-yaprak-dokumu-[/url] |
Cevap: Kasımpaşa'da yaprak dökümü
BENCE BU OYUNCULAR BİZDE İŞ YAPAR ZATEN MURAT KENDİ ADAMIMIZ
KORAY SÜPER OLUR EMRE TORAMAN VE ALİ GÜNEŞTE ALTARNATİF OLUR |
BU OYUNCULAR KAÇIRILMAMALI HEMEN TRANSFER ETMELİYİZ YOKSA
BUCASPOR YANİ BÜLENT KAPAR BUNLARI ACELE ETMELİYİZ |
[B]emre toraman haric digerleri sivas sporda oyanayacak kapasite degiller... cunku yilmaz vuralda futbolcudan anlar iyi olmayan futbolcuyu yilmaz vural beslemez kardesim.. ama emre toramani neden yolluyor onu anlamadim sadece..alinacaksa emre toraman alinsin yakisir sivasimiza....[/B]
|
VALLA KORAYDA BU DAKIMDA BANKO OYNAR ADAM DEFANSİF ANLAMDA ÖN LİBERODA İYİ OYUNCU JOKER GİBİ BİŞEY
|
emre toramanla anlasılır ve kamp donemı bıtmeden kampa yetıstırılırse guzel ıs olur en azından kadro derinliği artar.
|
Rivaldo kasımpaşa bizi ilgilendirmez bizi ilgilendirmeyen takımları yazmayalım lütfen..Sivasspor ve sivasla ilgili konu açalım lütfen...
|
esrarengiz kardeşimiz diyorki yılmaz vural futbolcudan anlar iyi olmayan futbolcuyu beslemez diyor aynen katılıyorum demek isterdim ama malesef yılmaz hoca futbolcudan anlasa ersan martin gibi işi bitmiş adamı transfer etmezdi öylemi kardeşim bence sivasspor yönetimi murat erdogan ve sllayı almalı bu iki arkadaşıda kadroya katarsak takım çok iyi olur
|
bence muratı alırsak orta alanımıza ayrıyeten güç olur takımı tanıyor olmasıda avantaj olur
|
Bu Oyuncalrin hepsini almaliyiz cok kaliteli oyuncular valla bunlara almassak daha ne bilmiyorum hemde bedava yönetim ne istiyorki daha.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |