![]() |
SİVASSPOR-Galatasaray ilk maçımız...
Bilindiği Üzere Ligin İlk maçında Sivassporumuz Galatasaray ile Sahasında karşılaşıyor uzun bir aradan sonra ilk maçımıza en güzel şekilde gideceğimizi ve destekleyeceğimizi düşünüyorum. Bununla birlikte yeni futbolcularımızla kavuşma tanışma imkanı yaşayacağız. BU yüzden maç günü maç saatinden önce takımımızı karşılamak üzere SİVASSPOR tesislerine gitmemiz gerektiğini düşünüyorum arkadaşlarımdanda bu organizasyona katılmalarını istiyorum aynı zamanda sitemiz aracılığı ile de tesislere götürülmek üzere takımına gönül vermiş kişilerden araç temin etmelerini rica ediyorum inşallah maç gününe kadar yeterince sivassporlu bu organizasyona katılıp futbolcularımıza güzel bir karşılama sunarız
|
Cevap: SİVASSPOR-GALATASARAY
İnşallah Kazanacağız....
|
ben inanıyorum bu maçı alacağız işallah güzel bir başlangıç yapacağız...
|
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=22478&token=31649][img]http://resimzade.com/Show.html?i=22478&token=31649[/img][/url]
[I][B]İnşallah o güne çıkarsak 76,hacıyla orada olmaya çalışacağım.İnşallah bir aksilik çıkmaz.[/B][/I][/CENTER] |
gs nin son iki üc sezondur oynadigi ilk haftalara bakarsak cok farkli galibiyetleri var buna cok dikkat etmeliyiz
|
Galatasaray henüz kendine gelemedi..Takım karışık..Hoca bi telde,yönetimleri bi telde..Bencede KAZANIRIZ..
|
6s nin kadrosu henüz oturmamış olduğu için avantaj bizden yana ben maçı 3 1 alırız diyorum sivassporlu olduğum için değil gerçekten düşüncem böyle
|
takım takım halinde oynarsa kazanırız çünkü karşımızda yeni transferleriyle uyuşmamaış kadrosuyla atlak otlak oynayan bir galatasaray var sonuçta
|
bence berabere biter ama yinede takım iyi oynarsa favori sivas inşallah bu sene ligi en iyi yerde bitiririz iyi bir başlangıç yaparsak öyle devam eder
|
mağlubiyetle başlamayalım da bana yeter.. kafa kafaya bir maç takıma güven verecektir..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08. |