![]() |
Hollanda Kampı Bitti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, yaptığı 6 hazırlık maçından 4’ünde galip gelerek göz kamaştırdı. Sivasspor, Hollanda’da yaptığı 6 hazırlık maçının 4’ünden galip ayrılarak performansıyla beğeni topladı. Arnhem’de 18 Temmuz’dan bu yana kamp yapan Sivasspor, Hollanda temsilcisi FC Oss’u 3-1, Alman ekibi Borussia Mönchengladbach II takımını 2-0, Hollanda’nın Nac Breda takımını ise 2-1 mağlup etti. Hollanda kampındaki dördüncü hazırlık maçında Suudi Arabistan’ın El İttifak takımıyla 1-1 berabere kalan Sivasspor, 5. karşılaşmada Hollanda ikinci lig takımlarından Cambuur S.C’yi 3-0 yenmeyi başardı. Sivasspor son hazırlık maçında Yunanistan'ın Xanthi Skoda takımına 2-1 mağlup olarak hazırlık çalışmalarına son verdi. Yiğidoların başarılı geçen Hollanda kampından yarın ayrılarak yurda dönmeleri bekleniyor. [B][I]Sivasspor.Com Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Hollanda Kampı Bitti
yanlış mı okudum ben biz xanthi skoda'ya yenilmedik mi biri bana bu gerçek desin yendik mi yani??
|
4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgimiz var
|
xantiye 2-1 yenildik ama burada galatayı gömüceeeeeeeeeeeeez
|
yav arkadaşlar hazırlık maçı birincisi ilk yarı bittikten sonra kaç kişi değişti bakalım o da var tabi inşallah eksiklerimiz belli olmuştur da yerlerini dolduracak topçu alınır yoksa bu sene geçen seneler gibi değil çok transfer yapan takımlar var hakkımızdan hayırlısı diyelim
|
[QUOTE=azurri;641900]yanlış mı okudum ben biz xanthi skoda'ya yenilmedik mi biri bana bu gerçek desin yendik mi yani??[/QUOTE]
Yenildik. Ya yanlış okudun ya da düzeltme yapılmış. Şu an 2-1 yenildi yazıyor. |
yenilsekde maci izleyenler lütfen bili iletsin...
|
[QUOTE=S.s.Yigido;641910]Yenildik.
Ya yanlış okudun ya da düzeltme yapılmış. Şu an 2-1 yenildi yazıyor.[/QUOTE] ilk yazıldığında xanthi skoda takımını 2-1 yenerek yazıyodu kardeş o yüzden ben öyle demiştim düzeltmişler şimdi yoksa okumada sıkıntı yok eyv..:) |
[QUOTE=SempaticH;641909]yav arkadaşlar hazırlık maçı birincisi ilk yarı bittikten sonra kaç kişi değişti bakalım o da var tabi inşallah eksiklerimiz belli olmuştur da yerlerini dolduracak topçu alınır yoksa bu sene geçen seneler gibi değil çok transfer yapan takımlar var hakkımızdan hayırlısı diyelim[/QUOTE]
geçen yıl 15-20 futbolcu geldi gitti sivasspor'a. bir ara transfer trafiğinden başımız dönmüştü no'oluyoruz diye! çok transfer ölçü değil bu sene sayı olarak en çok transfer yapan takımlar konya, buca, karabük. bakın göreceksiniz zorlanacaklar özellikle ilk haftalarda |
demekki defansa takfiye şart bundada vardır bir hayır.hazırlıkta olsa yenilmek kötü ama tedbir alınırsa iyi de olabilir hakkımızda.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |