![]() |
Yiğido Aslan`ı Bekliyor
Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor'dan rakibine gözdağı...
Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Mesut Bakkal iddialı konuştu. Taraftarları önünde çıkacakları sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılacaklarını belirtip, “Rakibimizin gücü ve hedefleri ortada. Ancak biz de bu sezon üst sıralara oynamak istiyoruz. O yüzden ilk maç bizim için çok önemli. 3 puandan başka düşüncemiz yok” dedi. |
Cevap: Yiğido Aslan`ı Bekliyor
Gönlümce söylüyorum biz bu takıma fark atarız. İsterseniz ismimi aklınızda tutun haberleşiriz
|
[B]tuh ilk yorumu ben yapam dedim yusufum sana ama yetisemedim:)
neyse bu haftaki macda her sey yolunda giderse kesin guzel bir futbolla yeneriz cimbomu [/B] |
:D aman farketmez 2. oldun işte :D İnşallah ya yeneceğiz benım moralımı fotomaç yorumcusu bozdu ya yok dusermıs Allah bilir sen nerden bılıyonda konusuyon ..Alla Alla ..Boş konuşuyorlar.
|
sivaspor 3 galata 0 diyorum ilk maç 3 puan la lige başlarız haydi yigidolar takımımıza destek olalım sahada 12.adam olarak yerimizi allalım
|
[I][B]Skor tahminine'de aynısını yazdım.
Bu maç 2-1 bizimdir...[/B][/I] |
[B]bence skordan cok sivas spor evinde nasil oynadigini cimboma eski gunlerin anisina tekrar hatirlatacak diyorum..
cunku sivasspor ilk ciktiginda super lige cimboma karsi iyi oyuna ragmen baliktan bulunan gollerle yenilmisdi simdi onun hatrina yenme zamani geldi buyuk taraftarimiz yanliz birkamayacak takimlarini.. cunku onlarda bu zaferin tadina varmak istiyorlar... haydi sivas haydi yigidolar ders verme zamani[/B] |
arkadaşlar cimbomu fazla hafife almayalım ama en azından zorlarız puan yada puanları...
|
bu maçı alacağız işallah 2-1 maç bizim olacak yeniden yazıyorum 2-1 ceyhunda gol atacak :D :D
|
Haydi;
nasıl başlarsak öyle devam eder. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46. |