![]() |
Nice seneler Hürdoğan
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/10/4107.jpg[/img][/url]
Sivas'ımızın ve Sivasspor'umuzun [B]tarafsız [/B]ve seviyeli sesi Hürdoğan Gazetesi 19 yaşında. Sivasspor.com ailesi olarak Hürdoğan gazetesini kutlar,bundan sonraki yayın hayatında da tarafsız, ilkeli ve seviyeli çizgisinden taviz vermemesini dileriz. Nice 19 senelere... [B][COLOR="Red"]Sivasspor.com[/COLOR][/B] |
Cevap: Nice seneler Hürdoğan
Şehrimin yerel sesi Hürdoğan gazetesini kutlarım,Sivas'ın ve Sivasspor'un yanında olan tarafsız her kişi ve kurumun yanında olmaya devam edeceğiz!
|
Nice Senelere Hürdoğan.
|
özellıkle sıvasla ılgılı haberlerı yerel gazeteler ıcınden hurdogandan takıp edıyoruz.kuruluş yıldonumlerını kutlarım.
|
Gurbetten Sivas medyasını takip ederek Sivas'ın gidişatı hakkında genel bilgiler almaya çalışıyoruz. Elbette bir çok site mevcut ama kalitesi, devamlılığı ve seviyesi ile en başarılısı ve en kapsamlısı Hürdoğan Gazetesi'dir tartışmasız. Kendilerini yıllardır takip ediyoruz. Başarılarının ve kalitelerinin artarak devam etmesini diliyorum. Nice 19 yıllara...
|
en severek okudum gazetelerden biri, nice yillara
|
Sivas'ın güçlü sesi Hürdoğan'a daha başarılı daha güzel daha fazla Sivas dolu 29, 39, 49, 59 yıllar diliyorum. İçeriğin hep daha da zenginleşmesi dileğimle, daha güzel günlere Hürdoğan!
|
çok iyi bi gazete ama pazar günleri netten yenisi çıkmıyo sivasın seside iyi
|
Çok iyi bir gazete Hürdogan.
Özellikle Sivas dışındaki her Sivaslı hergün girip bakmalı. Başarılarınızın devamını dilerim ... |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;642864]çok iyi bi gazete ama pazar günleri netten yenisi çıkmıyo sivasın seside iyi[/QUOTE]
[B]Pazar günleri internetten güncelleme yapmamaları bencede çok büyük bi eksik.Bakkal dükkanı değil ki pazar günü kapalıyız mantığı gütsün.İlerleyen zamanda bu eksıklıgı gıdererek Sivaslıları memnun edebilirler,özellıkle gurbetten şehrin nabzını takip etmek isteyen hemşerilerim için daha iyi olur bana göre..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:08. |