![]() |
Taraftar sayısında azalma olur mu?
Bu sezon hepimizin bildiği gibi 9 maçın hepsi de naklen yayınlanacak.Sizce bu olay taraftar sayısını nasıl etkiler.Yani bu naklen yayınlar taraftarı azaltır mı
|
Cevap: Taraftar sayısında azalma olurmu
BENCE AZALTMAZ
AKSINE CANLI IZLEMEKLE TELEVIZYONDAN IZLEMENIN FARKINA VARAN HEMSERILERIMIZ STADA GITMEYI TERCIH EDER DIYE DUSUNUYORUM NAKLEN YAYIN BIZIM GIBI UZAKLARDA KALANLAR ICIN IYI OLACAK BASARILAR YIGIDOLAR TUM GEMEREKLILER ADINA BASARILAR YIGIDOLAR |
Bence taraftar ı fazla etkilemez de seyircileri etkiler.Rahatına düşkün seyirciler maçlara gelmez.Ama takımını her maçta desteklemek isteyen taraftarlar her maç tribünlerdeki yerini alırlar.
|
valla onu bilmem de bilet fiatları yine aynı olduğuna göre ynetimin böyle bi düşüncesi yok
|
[QUOTE=şarkışla 58;643022]Bence taraftar ı fazla etkilemez de seyircileri etkiler.Rahatına düşkün seyirciler maçlara gelmez.Ama takımını her maçta desteklemek isteyen taraftarlar her maç tribünlerdeki yerini alırlar.[/QUOTE]
evet.para vermek istemeyenler açar televizyonu alır çekirdekleri :D ama belli olmaz ya. |
[QUOTE=Yusuf-58;643026]evet.para vermek istemeyenler açar televizyonu alır çekirdekleri :D ama belli olmaz ya.[/QUOTE]
Keşke evlerinde yeseler orada kalsalar bari.Stada gelmesinler |
benim yönetime tepkim var nedense büyük üç büyüklerin maçları hep fazla fiattan satılıyor sanki sivas taraftarı sivası değilde üç büyükleri izlemeye geliyormuş gibi bir hava ben asgari ücretle ev geçindiriyorum bu maçlarda biletler iki katına çıkıyor ne yapıyım gider tv den izlerim o kadar fazla verecek gücüm yok
|
Taraftar başka seyirci başka.
Taraftarla alakası yok bu işin ama seyirciyi bir nebze etkileyebilir. İyi yönü ise stadda gerçekten takımını destekleyenler olacak. Böyleleri tv felan dinlemez staddaki havayı solumuş bundan zevk alan film izler gibi maç izlemeyenler insanlardır. |
bana göre etkiler çünki maç bileti 10tl olsa lig tv 5 tl herkez karını düşünür ama stadda başka maç izlemesi haydi destek yiğidolar eski sivassporu geri getirecez
|
gerçek taraftar takımı için naklen yayın falan dinlemez stada gelir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |