![]() |
11`ler Belli Oldu!
Sivasspor'da yarınki Galatasaray maçının kadrosu büyük ölçüde belli oldu.
Sezona galibiyetle başlamayı hedefleyen Sivasspor,dün akşam yaptığı tek idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yapılan çiftkale antremanında Teknik Direktör Mesut Bakkal,Galatasaray karşısına süreceği onbire yer verirken,Sedat Bayrak ve Ceyhun'un sakatlığının tamamen geçtiği gözlendi. Sivasspor'un yarınki maçta kalede Ramoviç,sağda Abdurrahman,solda Hayrettin,defansın ortasında Sedat Bayrak ve Deniss,önlerinde Kadir ve Mehmet Nas ile orta ikilide Erman Kılıç ve Ceyhun,ileridede Kamanan ve Mehmet Yıldız ile sahaya çıkması bekleniyor. |
Cevap: 11`ler Belli Oldu!
Hadi Bakalım Alacağız İnşAllah bu maçı.
|
------------------Ramoviç-------------------
Abdurrahman---Dennis-----Sedat---Hayrettin- -M.Nas-----------Kadir----------Erman------ ----------------Ceyhun--------------------- --------Kamanan-----------Mehmet Y.------ İyi bir sistem Galatasaray Defansı çok ağır ben muhsin hocanın yerinde olsam Sürekli Servetin üstüne oyna derdim servet agır oldugu için eger kamanan iyi oynarsa maç bizim |
Burada M.Nas Kadirin Yanında Diyor Galiba Orda Arda Oldugu için ileri Çıkmıyacak M.Nas,Defansif özellikleri Az olan Serdar Özkan ve Arkasındaki Ali Turanın Olduğu Kanattan Erman'la yüklenecek
|
Cihanın oynaması lazımbı be:S
|
İlk maçımızın galata ile olması hoşuma gitmedi ama hayırlısı olsun inşallah alırız bu maçı veya en kötü ihtimal berabere kalalım
|
[B][I]DİALLO NERDE? böyle bır maçta oynaması gereken bır futbolcu..[/I][/B]
|
[QUOTE=babapiton;643291]------------------Ramoviç-------------------
Abdurrahman---Dennis-----Sedat---Hayrettin- -M.Nas-----------Kadir----------Erman------ ----------------Ceyhun--------------------- --------Kamanan-----------Mehmet Y.------ İyi bir sistem Galatasaray Defansı çok ağır ben muhsin hocanın yerinde olsam Sürekli Servetin üstüne oyna derdim servet agır oldugu için eger kamanan iyi oynarsa maç bizim[/QUOTE] gardaş muhsin hoca değilki teknik direktörümüz mesut bakkal |
sezonun açılış maçını izlediyseniz belediye maçının ikinci yarısında zaten burada verdiği kadroyla oynadık(sedatın sakatlığı nedeniyle yerine murat vardı).belediye maçındaki kadroya göre sistemizi şekillendirirsek büyük ihtimal şöyle olacaktır;
__________________ramoviç abdurrahman____sedat____ivanovs___hayrettin ________mehmet nas_____kadir bekmezci kamanan_________ceyhun________erman (erman ve kamanan 15-20dk sonra yer değiştiler) ______________mehmet yıldız [B]bana göre burada kamananın yerine forvet arkası olarak kanatta cihan oynatılmalı. kamanan boş alanları değerlendirebilen hızlı top süren bir topçu.ancak rakiplerle ikili mücadelelerine dikkat ettiyseniz top saklama gibi bir özelliği yok, çalım tekniğide zayıf buda bize kaybedilen top ve karşı atak olarak geri dönüyor.onun için kamananın yerine cihan gibi top tekniği çok daha iyi olan bir oyuncuyla başlamak çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. hem cihanın geriye verdiği destek de kamanana göre çok daha fazla olacaktır.[/B] |
onlar yıldız ve ceyhuna kesin önlem alacaklar bu maçta onlardan gol beklemeyeceğim mesut hocanın iyi bir taktikle nas oynarsa cihandan gol bekliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |