SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Bu daha başlangıç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29816)

SivasSpor.Com 15.08.2010 00:58

Bu daha başlangıç

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/1.mesutbakkal.jpg[/IMG]

Teknik direktör Mesut Bakkal, ''Bu daha başlangıç, Galatasaray'ı yenmekle herşey bitmiyor." dedi bundan sonraki maçlar için iddialı konuştu.
Bakkal, maçın ardından yaptığı açıklamada, bu sezon Mehmet Yıldız, Hayrettin, Sedat, Abdurrahman, Kadir, Zita, Cihan gibi iskelet kadrolarındaki isimleri tuttuklarını, kadroya kaleci Ramoviç, Ceyhun Eriş, Mehmet Nas ve stoper İvanovs gibi isimleri dahil ettiklerini söyledi.

Sezon öncesi 1,5 aylık dönemde iyi çalıştıklarını anlatan Bakkal, iyi bir takım olma yolunda gittiklerini belirterek, ''Tabi herşey bitti mi, bitmedi. Bazı şeyleri çok fazla abartmamak gerekiyor, ama bugün özellikle ikinci devre hem iyi oyun, hem pozisyona girerek maçı kazanmasını bildik. Bu daha başlangıç, Galatasaray'ı yenmekle herşey bitmiyor. Tabi büyük bir moral, iyi bir başlangıç. Sadece bunu avantaja çevireceğiz, çevirmeye çalışacağız. Oyuncularımı kutluyorum. Özellikle ikinci devredeki taktik anlayışta inanılmaz derecede birbirine yardımlaşma, dakika ilerledikçe takım ruhunu ortaya koyma benim için daha önemliydi. Bunu da gördük, kazandık, bütün oyuncularımı kutluyorum, teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Maçın son anlarında Rijkaard ile Hayati Soydaş arasındaki gerginlikle ilgili soru üzerine Bakkal, kargaşa sonrası yardımcısı Hayati Soydaş'ı Ceyhun'un yanına gönderdiğini ve tecrübeli oyuncusu Ceyhun'dan olayı biraz sakinleştirmesini istediğini ifade ederek, ''Rijkaard geldi, Hayati hocanın üstüne. Hayati hoca Allah'tan tepki vermedi. Ama tabi mağlubiyetin verdiği sinirsel bir tepkiydi. Hakeme gelince de fazla abartacak bir şey olmadı diye düşünüyorum. Ama maç anında bu şekilde itirazlarımız bizim oluyor'' dedi.

Sezonunun ilk maçı olmasına rağmen takımların fazla gergin olduğunun belirtilmesi üzerine Bakkal, çok güzel ve tempolu bir maç olduğunu belirterek, ''Bence bu yaz sıcağında her iki takım oyuncularını da bu kadar tempolu, pozisyonlu bir maç oynadıkları için kutlamak gerekir. Özellikle ben oyuncularımın hepsini yürekten kutluyorum'' diye konuştu.

Ceyhun'un iyi bir oyuncu olduğunu, kendisine yakışanı yaptığını belirten Bakkal, tecrübeli oyuncuyu başarılı performansından dolayı tebrik etti.

rEsuLAKPINAr 15.08.2010 01:00

Cevap: Bu daha başlangıç

HeRKes GördüKü SİVAsın başarısında BüLent uygun deiL svASsporun gücü war .

karyola 15.08.2010 01:13

sozde 3 buyuk takımdan bırıyle oynadık sahadakı futbolcuları futbol oynamaktan baska herseyı yaptılar karakter eksıklerı var.sıvassporumuz buyuk ders verdı hepsını kutlarım muthıs oynadık ozellıkle ceyhun donusu muhtesem oldu avrupadakı mılyon dolarlık futbolculardan hıc bır eksıgı yok.

özsivasli1903 15.08.2010 02:18

sivasspor 6sarayi ezdi gecti... ama hep kiziyorum niye 2:1 de kaldi diye atin 3 daha 5:1 olsun... mehmet, ceyhun atsalardi süper olurdu...
ama ezdik bence... hakemlerle ugrasip maci almak istediler cirkefler...
gücleri yetmedi.... sampiyon sivassssssssss

karahisarli 15.08.2010 02:19

hoca takimin uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel paslarla hücuma ciktigini gördüm ama hayroda eksikler va geriye dönüslerde yavas kalecimizde biraz heycanli tedirgin gördüm bunlarda düzelirse her hafta galibiyet yasariz

V1CT0RY 15.08.2010 02:25

[B][CENTER]:rolleyes:Aynen Öyle Doğru Konuşmuş Hoca...

Bu Maç Geride Kaldı, Aynı Ciddiyetle Hazırlanıp Antalya Maçına Odaklanmalıyız...

Birden Havalanmaya Gerek Yok.Tamam Sevinelim Ama Bulutlara Kadarda Yükselmenin Manası Yok.Alttan Alttan Sessiz Sedasız İşimize Bakalım Derim [/CENTER][/B]

şarkışla 58 15.08.2010 02:45

OOOOO Bu başlangıçsa gerisini çok merak ediyorum.Ancak ayaklarımızın da yere basması lazım.gs yiilk defa yenmiyoruz.

bulutbey27 15.08.2010 03:59

böyle bir futbol oynattığı için hocamıza çok teşekkür ediyorum gs resmen tarihi bir yenilgiden kurtuldu hele o ricartın çocuksu ağlamalrını hiç unutamam sözde büyük takım olacaklar sahada yapmadıkları irkeflik kalmadı rezil saray bunlar rezil gerçi onların kuyruk acısı ta kupa maçıyla başladı bundan sonrada deam eder herhalde büyüklere karşı kazanmanın zevki de bir basşka oluyor ya

burakpaşa 15.08.2010 04:23

fazla rehavete kapılmayalım bence...
işi sıkı tutmak gerek..
takım bu her maça bu ciddiyetle çıkmalı. aksi halde işimiz zor valla

Sedat058 15.08.2010 04:34

insallah baslangic gercekten bu olur ve gerisi gelir sira geldi antalyaya
sonra bursa sonra trabzon bun 3 haftada 9 puan bizi coook rahatlatir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17.