SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tekmeler bile onu durduramadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29818)

SivasSpor.Com 15.08.2010 00:10

Tekmeler bile onu durduramadı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ceyhun.tekme.sivas.jpg[/IMG]

Sivassporun yıllardır aradığı 10 numaralı formayı sırtına geçiren tecrübeli yıldız oynadığı oyunla herkesi büyüledi.

Sivasspor'a geldiği günlerde bazı Sivassporlu taraftarlar tarafından benimsenmeyen yaşı nedeniyle eleştirilen Ceyhun önceki gün oynanan Galatasaray maçı ile 4 Eylül'de maçı izleyenlere resital verdi.

750 bin euro ya Sivasspor'a imza atan yıldız futbolcuyu tutmakla görevlendirilen 4,5 milyon euroluk Lorik Cana Ceyhun'u tutmakta bir türlü başarılı olamayınca işi kasaplığa döküp tekmelerini konuşturmaya başladı ancak Ceyhun'u tekmeleriyle bile durduramadı.

Sivassporlu taraftarlar ise Ceyhun'u çılgınlar gibi alkışlayarak başarılı performansını devam etmesini bekliyor, görünen o ki Ceyhun bu yıl ligin en önemli oyuncularından birisi olmaya aday.

Sivasspor'umuzun yeni transferi Ceyhun Eriş ''Bizim için iyi bir başlangıç. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi başladık, iyi de bir arkadaşlığımız var'' diye konuştu.
Sergilediği futbolla alkış alan Ceyhun, elinden gelen en iyi mücadeleyi sergilediğini söyledi.

SivasSpor.Com

85200258 15.08.2010 00:14

Cevap: İyi başladık öyle de devam ettireceğiz

Beyler 1 yıl hiç hamsi yiyemedik.. Sizin de burnunuza tavada hamsi kokusu geliyor mu :) 3 hafta sabredin az kaldı... Bu arada Ceyhun için önyargılıydım. Muhteşem oynadı.. Darısı ts maçına..

zaralı19 15.08.2010 00:17

harika oynadın tşkler ceyhun abi işallah bütün maçlarda böyle olursun

adres58 15.08.2010 00:19

[QUOTE=85200258;643922]Beyler 1 yıl hiç hamsi yiyemedik.. Sizin de burnunuza tavada hamsi kokusu geliyor mu :) 3 hafta sabredin az kaldı... Bu arada Ceyhun için önyargılıydım. Muhteşem oynadı.. Darısı ts maçına..[/QUOTE]

Hiç gülesim yoktu be gardaş. Hamsiyi ben her sezonda yiyorum ama asıl 4 Eylüldeki taraftara yedirmekte :) Ama ben şunuda söylemek istiyorum. Bu GS den 3 gömlek üstün bir TS karşımıza çıkıcak, artısı bizim Ceyhun ile Mehmetlerin (Nas, Yıldz) uyumlarıda oturmuş olacak. İnşallah şu TS lileri hem tavada hemde buğulamada kolbastı yaparız. İşte o zaman ben çok sevineceğim.

Ceyhun için hepimiz ön yargılıydık ama artık bu şekilde oynarsa ön yargısı arka yargısı kalmayacak gibi görünüyor. Hadi bakalım bismillah dedik başladık umarım sonunu iyi getirirz.

vexol58 15.08.2010 00:21

Çok Çileli geçen sezondan sonra bu sene özlediğimiz Yiğido dönüş sinyallerini verdi artık.Devamını bekliyoruz...Böyle şahsiyetli futbol oynayalım yeter..Ceyhun artık futbolunun en olgun döneminde,Guti Bjk için neyse Ceyhunda bizim için o..

vatan58mekan34 15.08.2010 00:28

kurban olayım ben size bee harikaydınız bugün salatasaraylılar'a iyi bir ders verdik devamını bekliyoruz sizden ... aeo..

okyay58 15.08.2010 01:55

Ceyhun öldü ,daha top oynayamaz vs. diyenlere bugün ki oyunu umarım kapak olmuştur.

bulutbey27 15.08.2010 02:53

gerçekten harika bir başlangıç oldu tebrik ederi bütün futbolcularımızı yürekten oynamak diye buna derim işte başarıların devamını diliyorum bütün takıma ;)

Sedat058 15.08.2010 03:31

ben bugün cooook sevindimmmmm
gercekten bu sivasi özlemistik
ceyhun ve cihan i tbr ederim aslinda bütün takimi ayakta alkislarim

MeD_Turc 15.08.2010 05:07

ceyhun gardas gozunu yiyim, kelle girdiriyim,ayakkabini boyatiyim,cay ismarliyim nolurrr onunu bosalttiginda vurrrr vurrr vurrrrrr pas verme gurban oluyummm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21.