![]() |
Teşekkürler Yönetim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.mecnunbaskanefsane.jpg[/IMG]
Önceki gün oynanan Galatasay maçının iftar saatine denk gelmesi nedeniyle maçı izlemek için 4 Eylül'e gelen binlerce taraftara yönetim kumanya jesti yaptı. Sivasspor yönetimi yine kendilerine yakışır bir davranışa imza atarak maçın iftar saatine denk gelmesi sebebiyle 10 bin kumanya dağıttı. Sivasspor ve Galatasaray taraftarlarına dağıtılan kumanyalar basın mensublarına da ikram edildi. Sivasporun bu jesti rakip taraftarların ve basının büyük beğenisini kazandı. Sivasspor.Com |
Cevap: Teşekkürler Yönetim
kim ne derse desin sivasspor gerçek büyük takım.gidin başka yerde bu uygulama varmı bi bakın trilyonluk fb gs bjk hangi takıma veya hangi taraftara ikramda bulunmuş .mümkün degil gerçek büyük bu işte buda sivasspor.
|
evet buyuk takimlar diyen fb gs bjk bunu yaparmi onlarin gozu parada be yazik yazik
|
[I][B]Şu mubarek ayda çoğu maçlar iftara denk geliyor baksınlar örnek alsınlar ve tüm stadlarda bu uygulama devam etsin.Korkmayın birşey kaybetmezsiniz aksine çok şey kazanırsınız....Bu güzel uygulamasından dolayı Sivasspor yönetimine tekrar teşekkür ederim..[/B][/I]
|
TEŞEKKÜRLER YÖNETİME SİVAS'A YAKIŞANI YAPIYORLAR.
|
Teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim büyüksünüz...
|
kalp ne kadar temız yol o kadar acık bravooo yönetim tebrıkler
|
mecnun başkan olduğu sürece evelallah sivasın sırtı yere gelmez teşekkürler mecnun başkan teşekkürler yönetim
|
tabi ole ya biz sivaslıyız gardas bız adam gıbı adamız yeri geldığı zman herseyı yapar biletsız bıle alırız stada:D
|
[B][COLOR="Blue"]başkanımızı her zaman seviyoruz
her şey için ve özellikle bu iyi başlangıç 3 puan için hepinize teşekkürler[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27. |