![]() |
Bu maçı kazanacağız
Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Sivasspor, gözünü 'Son Şampiyon'a dikti. Teknik direktör Mesut Bakkal, “Bursaspor karşısında tek düşüncemiz var; o da galibiyet” dedi.
Ligin ilk iki haftasını 4 puanla kapatan Sivasspor, Bursaspor’a meydan okuyor... 3. haftada ‘Son Şampiyon’u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da çalışmalar devam ederken, teknik direktör Mesut Bakkal rakiplerine gözdağı verdi. Bu sezon yeni bir kimliğe büründüklerini kaydeden Bakkal, “Özellikle sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda rakip kim olursa olsun, galibiyetten başka bir hedefimiz yok. Bunu Galatasaray karşısında gösterdik, sıra Bursaspor’da... Oyuncularımın antrenmanlardaki performansı ve hırsı bizleri mutlu ediyor. İlk iki maçımızda yapabileceklerimizi gösterdik. Daha iyisini de yapacağız” diye konuştu. [B]Sedat umut saçtı[/B] Futbolculardan Sedat Bayrak da, iyi bir hava yakaladıklarını kaydedip, “Geçtiğimiz yıl üzdüğümüz taraftarlarımıza bu sezon büyük mutluluklar yaşatacağız. Bunu Bursaspor karşısında göstereceğiz” açıklamasını yaptı. |
Cevap: Yiğido meydan okuyor
ben sonucu 3-2 olarak tahmin ediyorum. tahminimde yanıltmaz umarım sivassporum benim :D
|
takımın buhali taraftarı sevindiriyor zaten galibiyetlerimizde bunun cabası olur inş ayağınıza kuvvet yüzümüzü kara çıkarmayın ;)
|
inş kazanacağız
|
İşte böyle yav meydan okuyacağız tabi biz YİĞİDOYUZ yeterki bunun farkına varalım
|
siz ilk 3e oynayin biz hep bal seker oluruz:D neden bizde sampiyon olmayalim ki insallah ama once 2,3 saglam transfer gerekli;):rolleyes:
|
[QUOTE=burakpaşa;647556]ben sonucu 3-2 olarak tahmin ediyorum. tahminimde yanıltmaz umarım sivassporum benim :D[/QUOTE]
3-2 yeniliriz gibime geliyor |
1-0 olsun bizim olsun ;)
|
Yeneceğiz inşALLAH nediyelim.
|
2-0 alacaz yenilecez diyen bi arkadaş var ona çok şey söylemek isterdimde boşwer ezecez bursayı 2-0
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:19. |