SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   transfer gerekli (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29944)

HALIL 26.08.2010 10:26

transfer gerekli

gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:

1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim

2.acilen fovet lazim
mehmet yildiz 2 yil onceki mehmetten cok uzak kamanan 13.haftaya kadar yok
ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz

ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad:

lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var

Yigido 058 26.08.2010 11:12

Cevap: transfer gerekli

Gardaş dogru söylüyon, mesela bu Shabalalalalalalaalala kesinlike şart bizim için insallah super bi transfer olur.

Ama birde elimizdeki oyuncuyu deniyelim.

Mesela Pedriel Suarez sezon başında transfer oldu herkes çok iyi diyor ama hiç oynamıyor, veya oynadıda ben mi kaçırdım ?

Ben bu Pedriel Suarez'den umutluyum ama oynatılmasi lazım ki bu oyuncu daha da iyi olsun. Sen oyuncuyu getirip de yedekte bırakırsan herhalde o oyuncu da mum gibi söner.

kaptann58 26.08.2010 11:24

[QUOTE=yigido_halil_58;647574]gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:

1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim

2.acilen fovet lazim
ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz

ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad:

lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var

EVET ARTIK SABRIMIZ KALMADI GETİRİN ŞU ADAMI

Abdullah DuMaN 26.08.2010 11:35

[B]Sol açık tamam katılıyorum ama M. Yıldızın geçen sezonlardan kötü oynadığı hakkında yanılıyorsun aksine ayağa pas yapan adam eksilten bir M.Yıldız var forvetimizde sıkıntı yok ama orta sahaya transfer gerekir[/B]

HALIL 26.08.2010 11:37

biliyom ama tekde mehmet yildiz yetmezki cok yanliz kaliyor cok forvet olmasi hic yokktan iyidir ;)

Yigido 058 26.08.2010 12:00

Pedriel Suarez neden oynamıyor ?

Boyu ve oyun stili Hakan Sükür'e benziyor diyorlar, bilen var mı ?

4eylül 26.08.2010 12:03

mehmet yıldız olmasın bu takım puan alamaz

düne kadar takımı göklere çıkarıyordunuz bugün ümütsizsiniz hayret

takıma transfer şart ama uyum gösterecek oyuncu şart bu saatten sonra bulmak zor artık bu mevcut kadroyu desteklemek umutsuz olmamak gerek

58 SiVaSıM 58 26.08.2010 12:11

sana yüzdeyüz katılıyorum erman denen adam bu takım aslaaa yakışmaaaaaazzzz defolsun o ******** herif istemiyoruz onu mehmetin yanına forvet gelmeli nonda veya ümit karan olabilir ama tshbalalallalalall istiyoruz

4eylül 26.08.2010 12:16

[QUOTE=Yigido 058;647585]Gardaş dogru söylüyon, mesela bu Shabalalalalalalaalala kesinlike şart bizim için insallah super bi transfer olur.

Ama birde elimizdeki oyuncuyu deniyelim.

Mesela Pedriel Suarez sezon başında transfer oldu herkes çok iyi diyor ama hiç oynamıyor, veya oynadıda ben mi kaçırdım ?

Ben bu Pedriel Suarez'den umutluyum ama oynatılmasi lazım ki bu oyuncu daha da iyi olsun. Sen oyuncuyu getirip de yedekte bırakırsan herhalde o oyuncu da mum gibi söner.[/QUOTE]

haklısın bizde adet oldu yabancı getiripte oynatmamak ben izledim topu çok iyi takip ediyor fırsatcı topa iyi hamle yapıyor yedeklerle oynadı as kadroda oynasa daha iyi pas alacak kendini daha iyi gösterecek benim bankom

Mamadou Diallo 26.08.2010 13:16

[QUOTE=yigido_halil_58;647574]gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:

2.acilen fovet lazim

lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var[/QUOTE]

sol bek ve sol açık oynayan ve orta saha alalım yeter forvet iyi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18.