![]() |
Ne olcak bu takımlarımızın hali
Evet arkadaşlar dün akşam Türk Futbol tarihinin kara gecelerinden birini daha yaşadık.Avrupa Ligine katılmayı umduğumuz dört Büyük takımızdan üçünü kaybettik ve sadece Beşiktaş ile yola devam edeceğiz.Peki neden böyle oluyor.Bu kadar harcama, transfer peki ne oluyorda kura çekildikten sonra köy takımı,çantada keklik dediğimiz takımlara eleniyoruz.Ne olacak Avrupa da bu takımlarımızın hali.
|
Cevap: Ne olcak bu takımlarımızın hali
transfer yaptık diyebilmek için transfer yapmamalı... ve biraz disiplin şart
|
[B][CENTER]ÖNEMLİ OLAN PARA HARCAYIM FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEĞİL,TAKIM OLABİLMEK İÇİN TAKIM OYUNU VE AİLE ORTAMI OLMASI LAZIM...[/CENTER][/B]
|
eskiden hangi federasyon ve başkanı olursa olsun bu takımlar kayırıldı...türkiyedeki maçlarının yüzde doksanını haketmeyen bu ezikler mhk ve federasyon yardımıyla maçları aldı..sonra ne oldu bu takımlar büyükmüş gibi göründü her yerde....hasan doğan ve şimdiki mevcut başkan on numara adamlar hiç kimseye hizmet etmiyorlar arkalarında koskoca devlet desteği var..şike şaibenin önünü kestiler..bak bursa şampiyon oldu bu adamlar kalsın seneye başka bi anadolu kulubü şampiyon olacaktır..bu ezikler pastanın büyük dilimini hep torpillerle yediler artık o günler bitti
we şimdi görüyorsunuz hallerini...türkiyede ellerinden tutan yok hepsi sürünüyor awrupa desen malum köy kasaba tekımlarına eleniyorlar dahada beter olacaklar çünkü üzerlerinde anadolu kuluplerinin hakları ve ahları var galatasarayın yakalamıs olduğu uefa serisinden başka ne yapmıs bu kahpe bizans takımları ...kocaman bi hiç...arkadaşlar şimdi bizim bursaspor awrupadan 20 tane gol yemeye hakkı varnmıdır yokmudur?elbette wardır ama demedi demeyin biz olaki mancesterle valencia la kafa kafaya mucadele edip elenirsek bu ezikler kendilerinin elendiği takımları unutup yıne laf salatası yapmaya başlarlar...başka bi işleri de yokzaten selçuk yula denen şahıs yazısında yazmış bursaspor cl de ne yapacak diye la senin fenerin ne yaptıki bursasporu ağzına alıyosun bu ezikler sivasada aynısını yapmıslardı...beter olsun hepsi bunlar daha iyi günleri gelecek anadolunundur o kadar....... |
banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler
|
kardeş takımlar gereken ciddiyeti göstermiyolar unuttukları bişey var ki avrupa takımları futbol oynuyo ve kimse kayırılmıyo. bizim ligimizde ise daha yeni işte sivas gibi bursa gibi takımlar çıkıp bu tabuları yıkıyoo.
|
Beter olsunlar. Çok saçma bi konu olmuş bu. kendi dertlerini kendileri tartışsın bize ne?
Elin oğlu torpil yapmıyor değil mi. Türk takımları diye içselleştirdiğiniz takımların göğüsünde neden Türk bayrağı yok. Ben bi tek Paok'un yenmesine üzüldüm; malum yunan işte. Ne kadar febeyi sevmesem de karşıdaki yunan olunca... Bu sene hiçbiri ilk beşe bile giremez inşallah. Seneye cinconlular takımlarını açık kanaldan, trt'den izlerler artık huhauahuahaua):):):):):)): |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;647985]banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler[/QUOTE]
Yani sen yabancı takımla bir Türk takımı oynadığı zaman yabancı takımımı destekliyorsun |
Zamanında Bragaya yenildiğimiz zaman köy takımı demişlerdi o köy takımı 2 ön elemeyi de geçip Sevillayı hem içerde hem dışarda yenip Şampiyonlar ligine kaldı bizimkiler uefadan bile elendi rakipleri çok küçümsüyoruz kendi durumumuzdan haberimiz yok
|
[B][COLOR="Green"]Üzülme gibi bi durumum yok , olmaz da zaten.Benim takımım gittiği zaman kimse başarı dileklerini iletmiyodu.Anderlect'den 5 yediğimiz de yerden yere vurmuşlardı Sivassporumuzu.Dolayısıyla bursa gidiyo İNŞALLAH iyi sonuçlar alacak , olaki farklı mağlup olması durumunda olacakları , konuşulacakları şimdiden çok rahat kesdirebiliyorum.[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58. |