![]() |
Futbolcular Çarşamba toplanacak
Sivassporlu futbolcular dün sabah yaptığı antrenmanın ardından tesislerden ayrıldı.
Milli maç arası nedeniyle çarşamba gününe kadar izin verilen futbolcular,çarşamba akşamı tesiste toplanacak. |
Yabancılar tribünde
Bundan önceki 2 maçta da olduğu gibi Bursa maçında da Keita, Suarez, Diallo ve Nabil 18 kişilik kadroya bile alınmadılar. Futbolcular maçları tribünden izledi.
|
Cevap: Yabancılar tribünde
Keita,Suarez bence de alınmalı hatta Diallo bile bence ara ara oynatılabilir iyi oyuncu sonuçta.
|
bence trabzon maçına kadar sedatın yerine mutlaka diallonun monte edilmesi lazım.ben bu sedata hiç bi maçta güvenmiyorumda bu trabzon maçlarında hiç mi hiç güvenmiyorum arkadaş ne yalan söyleyim
|
bide hocam şu kadirde ne buluyosun anlamıyorum ya,elinde keıta gibi bi adam varken
|
[QUOTE=yigidocengiz;648952]bide hocam şu kadirde ne buluyosun anlamıyorum ya,elinde keıta gibi bi adam varken[/QUOTE]
Keita sol kanat değil göbek de oynuyo |
Ama Ferhat yerine Ermanı oynatsa daha iyi olur
|
solda cihan oynuyor kadir göbekte oynuyor 4-1-3-1-1 gibi bir şey oynuyoruz keita kadirden daha yırtıcı bir oyuncu keita ön libero için biçilmiş kaftan kadir bence yedek olur bu takımdan anca
|
KEİTA KESİN OYNAMALI SUAREZİDE ARTIK İZLEMEK İSTİYORUZ DİALLODA FENA DEĞİL SEDATIN YERİNDE OYNAYABİLİR
NABİLİ SALLA GİTSİN |
Fener maçında belki izleriz hepsini :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |