SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzonspor 6:1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30087)

SivasSpor.Com 13.09.2010 09:47

Trabzonspor 6:1 Sivasspor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/tssvs.jpg[/IMG]

Süper Lig'de bu akşam saat 19.00'da Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, deplasmanda yenmenin planlarını yapıyor.

[B]Gözler Yattara'nın üzerinde[/B]
Sakatlığı bulunan tecrübeli savunma oyuncusu Glowacki'nin yokluğunda Egemen'in yanında yine Giray görev yapacak. Hafif sakatlığı bulunan Engin'in ise oynayıp oynamayacağı maç günü yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacak. Güneş'in, Sivas önünde en çok güvendiği isimlerin başında 61 numaranın sahibi kaptan İbrahima Yattara geliyor. Milli Takım'da bir gol ve iki asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Gineli futbolcudan tecrübeli çalıştırıcı, özel bir performans bekliyor. Puan için sahaya çıkacak Sivas'ta da Hayrettin, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

[B]TRABZONSPOR:[/B] Onur- Serkan- Giray -Egemen- Ferhat- Selçuk- Colman -Jaja- Yattara
Umut- Teofilo

T.Direktör: Şenol Güneş

[B]SİVASSPOR:[/B] Ramoviç- Abdurrahman- Sedat- Ivanovs- Ferhat- Uğur- Kadir
Mehmet Nas- Cihan- Ceyhun- Mehmet Yıldız

T.Direktör: Mesut Bakkal

Saat: 19:00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Bülent Yıldırım

58_babacan_58 13.09.2010 09:49

Cevap: Trabzonspor - Sivasspor

[B][COLOR="Red"][CENTER]BENİM GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK,RAKİP KİM OLURSA OLSUN BİZ TAKIM OYUNU OYNADIKTAN SONRA BİZE HİÇ KİMSE RAKİP OLAMAZ,EĞER SOL BEKTE FERHAT OYNAYACAKSA O BÖLGEDEN KORKUM VAR,YATTARA OTOBAN FARESİ GİBİ GELİP GEÇER ORDAN FERHATIN ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZIM ÇOOOKKK.SİZE GÜVENİYORUZ YİĞİDOLAR.3 PUANI BEKLİYORUZ....[/CENTER][/COLOR][/B]

Ali Selim 13.09.2010 09:52

Allahımın İzni ile inşallah bugün lazlardan inşallah puan veya puanlar alacağız ilk 20 dakika gol yemez isek kesinlikle maç bizim ama sol beke dikkat etmemiz lazım eğer ferhat oynayacaksa yattara ferhatı mal eder diye düşünüyorum oraya çare bulmamız lazım inşallah KAPTAN bu maçta başlayacak patlama yapmaya inanalım arkadaşlar inanmak başarmanın yarısıdır ölümüne yiğido

Divriği58 13.09.2010 10:02

[B]Ya kardeşim bu [B]FERHAT BIKMAZ'I[/B] ne diye oynatıyorsun.futbolcumu yok defansta.MURAT SÖZGELMEZ i oynat.Ferhatın oynadıgı maçları gördük yenılmemızın en temel sebebleri.AMA BİZİM YÖNETİM ADAM OLMUYOR ADAM OLMUYOR[/B]

Salim58 13.09.2010 10:09

[B]Beraberlik bile güzel sonuç olur.[/B]

talha58 13.09.2010 10:19

[B][COLOR="Indigo"]Umarım Trabzon Yattara, Alanzinho v.b. gibi geri koşmayan adamlarını bir arada kullanır. Güzel bir maç olsun. Sol bek olayını Murat Sözgelmez ile halledebiliriz belki. Önümüzdeki Eskişehir maçına moralli gelmemiz lazım. Trabzonlu arkadaşlara da selamlar..[/COLOR][/B]

Kokomo 13.09.2010 10:26

Bu Ferhat olayında sanırım bilmediğimiz bir şey var ;

-Yönetimde dayısı olabilir

-Teknik heyette amcası olabilir

-Antremanlarda çok iyidir ...... vs.

Keşke birisi bir açıklama yapsa da öğrensek ? Neden ısrar ediliyor bu adamda ?
40 yaşıma geldim bu kadar kötü bir solbek görmedim ?

Murat Sözgelmez'i savunmuyorum ve iyidir demiyorum ama Ferhat yerine 1000 defa oynatırım !

Saygılar.

davudi 13.09.2010 10:28

kazanırız inşallah ama biraz zor olur. haydi sivasım bir bayram daha...

58 SiVaSıM 58 13.09.2010 10:32

ne kazanırız diyebilirim ne kaybederiz diyebilirim 3 ihtimalli maç inşallah kazanırız ferhat oynamasın yeterki

Respect58 13.09.2010 10:50

Ferhat oynarsa yenme şansımızın olduğunu düşünmüyorum şahsen..Eğer Mesut hoca geçen haftalardaki yaptığı saçmalıkları yaparsa artık bırakıp gitsin derim..lazlar heryerde 4 atarız 7 atarız diyip duruyorlar.O kazmalara bizi rezil ederseler sessiz kalmayalım yiğidolar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50.