![]() |
HAYRETTİN TRABZON MAÇINDA YOK!!
ARKADAŞLAR HAYRETTİN BU AKŞAMKİ ZORLU TRABZON MAÇINDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALAMAYACAK. MERAK EDENLER VARSA BİLGİNİZE.. SAKATLIĞI KONUSUNDADA BİLGİ VEREYİM ŞUAN İÇİN BİR SORUN YOK AĞRILARI TAMAMEN GEÇMİŞ VAZİYETTE. ÇOK BÜYÜK AKSİLİK OLMAZSA TS MAÇINDAN SONRAKİ İLK ANTRENMANDA TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK. ALLAH DAİMA FUTBOLCULARIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....
|
Cevap: HAYRETTİN TRABZON MAÇINDA YOK!!
geçmiş olsun bu maçta gitti:mad:
|
[QUOTE=yigidocengiz;651324]geçmiş olsun bu maçta gitti:mad:[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][CENTER]MAÇ OYNANMADAN KAYBETTİK DİYEN ZİHNİYETLERİ,MAÇI KAZANIRSAK BURADA GÖRMEK İSTERİZ,ŞUNU UNUTMAYALIMKİ MAÇ OYNANMADAN KAZANILMAZ VE KAYBEDİLMEZ....! [/CENTER][/B][/COLOR] |
bu zihniyetle nereye kadar gidecegiz aceba cok merak edıyorum |
[B]Bayramlaşmak amaçlı yaptığımız telefon görüşmesinde, Hayrettin kardeşimiz; düz koşuya başladığını, en kısa zamanda antrenmanlara başlayacağını iletti.
Geçmiş olsun dileklerimizi yineliyor, Rabbim futbolcularımızın sağlığını, psikolojisini ve huzurunu bozmasın diyoruz...[/B] |
AMİN ABİ İNŞALLAH...
|
gardas mac oynanmadan kaybedilmez demekki sen yigido degilsin yigido olsan bunu bilirden hayrettin olsa da olmasada takim savasicaktir ve galib ayrilmaya calisacaktir:mad: |
Hayrettin`e gecmis olsun, en kisa zamanda döner insallah
bu macta oynamasini beklemiyordum zaten, sakatliginin basinda bir kac hafta denmisti hayrettin yok kazanamayiz diyen arkadaslarada sunu demek istiyorum sahaya 11 futbolcumuz cikiyor bu takim tek kisiden ibaret degildir |
eğer hayrettin antalya ve bursa maçalkrında oyansaydı şu an 9 puanımız vardı kesinlikle.
|
[B]sezon başında sol bek transferi yapılması gerektiğini hocaya söyledim.Ama kendisi aynen şu ifadeyi kullandı "Benim Hayrettin'im var." ben de acizane tekrar bir tavsiyede bulunmuştum.Hocam yıllardır Hayrettin abinin sırtında bu kanat ölümüne oynuyor ama illaki fire veriyor.Dediğim zamanda Çağlar Birinci boştaydı,onu Hayrettin'in yedeği olarak alın dedim.Ama ben onunla çalıştım faydası olmaz dedi.Şimdi sanırım Ferhat'ı izlerken saçımızı başımızı yolmamıza gerek kalmayacaktı.Çağlar Birinci Gs ye transfer oldu.Ferhat bizim ocağımıza incir ağacı dikti.Bari Murat Sözgelmez oynasın bu kanatta.Ondan iyi oynar...
Hayrettin abimize de en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Allah her türlü sakatlıkdan onu korusun..Alternatifi asla yok takımımızda...Çabuk dön abi...Artık bir şeyler yap ama çabuk dön...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |