![]() |
Sivasspor-Eskişehirspor
5 Haftada Sivassporumuz Eskisehirspor ile karsilasacak mac saat 18:00 de baslayacak mac ile genel görüsleriniz nedir
|
Cevap: Sivasspor-Eskisehirspor
inşallah trabzondan aldığımız mağlubiyetin acısını eskişehirden çıkarırız
|
Bu haftada [B]2-[COLOR=Red]6[/COLOR][/B] yenilir Eskişehir'in plakayı çıkartırız :D
|
ligde kalmak istiyorsak evimizde maç vermememiz lazım....
kayıtsız şartsız üç puan... diğer türlü mesut hoca'ya taraftar 'istifa'cı yüzünü gösterir, taraftar kelle ister.... gidişat bunu gösteriyor. |
Es Es 'e yenilmemiz Sivasspor'u Büyük Bir Kaosa Götürür tek bildiğim bu !!!!!!!!
|
es es inde galibiyeti yok bize patlarlar öyle gözükiyo kadrolari cok iyi
|
Karşımızda Trabzon gibi güçlü bir takım olmayacak mutlak kazanmalıyız.Saha avantajımızla.Kaybedeceğimiz puan veya puanlar takımın düşük moralini çok daha alt seviyelere çeker .
Eskişehir siftahını bizde yapmasın. |
Karşımızda Trabzon gibi güçlü bir takım olmayacak mutlak kazanmalıyız.Saha avantajımızla.Kaybedeceğimiz puan veya puanlar takımın düşük moralini çok daha alt seviyelere çeker .
Eskişehir siftahını bizde yapmasın. |
BEN İDDA EDİYORUM bu takım MESUTLA DEVREYİ 1 GALİBİYETLE KAPATIR sayın başkan lütfen hocayı gönder demiyorum ŞUTLA ACİLEN çünkü çooooooook kötü takım ruhu yok tek sedatı begendim hırslı ama ruhsuz değil almazsan thsabalala şimdi çabala
|
[B][COLOR="Indigo"]Evimizde maç değil puan bile vermememiz lazım. Diken üstünde çıkacak maça Eskişehir. Soğukkanlı olalım yeterki. [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41. |