![]() |
REZİLLİK DİZ BOYU !!!
[B][CENTER]Bu kadarmı rezil top oynanır,bu kadarmı mücadelesiz bir futbol oynanır,insan kendinden utanır biraz hadi yeniliyosunuz adam gibi yenilin,yarım düzine gol yiyerek değil,kendimden utandım ben o golleri yerken,sinirden ağlamak üzereyimm,ADAM OLUN DOĞRU DÜZGÜN TOP OYNAYIN YADA BASIN GİDİN BU TAKIMDAN............![/CENTER][/B]
|
Cevap: REZİLLİK DİZ BOYU !!!
[B]sonrada bu takıma gereken destek neden verilmiyor diye feryat ederseniz aha destegi verenler bu hezimeti seyretmek iççinmi destek versin artık bu kadrodan bi cacık olmaz [/B]
|
mesut bakkal bir an önce yollanmali derhal istifa arkadaş kadro kuramiyorsun oyuncuya sözün geçmiyor 6 tane lazlardan gol yenirmi fbnin yedek kadrosuna yenilen trakın çöküşü belli önlem alsana iyi sinyaler vermiyordu artık yolcusun sivasa verdiğin hizmetlerden dolayi teşekkür ederiz ama bu takıma faydali olamiyacaksin başkasinin önünü aç
|
haram zıkkım olsn ınsallah 2 yıldır para yıyıp hakkını vermıolar MESUT HOCA MECNUN BASKAN ACIKLAMA BEKLIOM NE SACMALIK UYDURCAKSNIZ dusmandan 6 tane yemısık utanmıyorlarda 2lıg takımdan kotu top oynuyor lar yuh yaw yuh Cıkardın kadroya Bak defanS sag kanat adamı 3 hafdadır ortasag sag acık oynatıyo Suphe edıom Senn futbol anlaıyısından Mesut anlıyorm artık her gıttın yerde neden 6 hafdadan fazla kalmıosn
|
Bizde böyle cimri yönetim olursa böyle olur kardesim transfer şart bu takıma
|
bu kadar kötü futbol oynanmaz elinde diallo-keita-zita-suarez-erman gibi oyuncular var oynatmıyosun mesut hoca gidiyosun m.nas-ferhat-ivanovs-uğur-kadir gibi malları oynatıyosun sen nasıl bir hocasın çözemedim seni inş. düzelir takım bu kadar kötü olunmaz en iyi oyuncumuz ceyhundu adam atağa gelindiyor kimse yanaşmıyor siz nasıl topçusunuz ben anlamadım ben oynasam gerçekten çoğundan güzel oynardım aldığınız paralar haram size..
|
Beyler kızgınlıkla laflar etmeyin çok kötü oynadık rezil olduk mesut bakkalda çok hatalı ama sivasspor'a zarar verecek sözler etmeyelim lüften istifa lafı için çok erken..
|
allah'tan bu sene sıfır çekerek başlamadık, o kadar da kötü değiliz...
mesut hocaya istifa çağrısı yapıp ortamın içine iyice edip batırmaktansa, hocaya bu zor günde hem tepki gösterip hem destek vererek orta yolu bulmak en doğrusu...... hoca bu kadro senin eserin, transfere ihtiyacım yok diyen sendin... umarım bu utanç ders olmuştur...... |
tek suçlu teknik direktördür bu takımı bu hala getiren bizzat kendisidir biz tarihimizde böyle rezil olmadık mesut bakkaliye amca
|
[QUOTE=babapiton;651598]Beyler kızgınlıkla laflar etmeyin çok kötü oynadık rezil olduk mesut bakkalda çok hatalı ama sivasspor'a zarar verecek sözler etmeyelim lüften istifa lafı için çok erken..[/QUOTE]
arkadasım neresi erken sen kendindemisin geçen seneyi unuttunmu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |