SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30098)

58_babacan_58 13.09.2010 20:02

SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA

[B][CENTER]SEDAT TAMAM SİNİRLİSİN,HIRÇINSIN AMA KİMSE SANA SİVASSPOR FORMASINI YERE FIRLATMA HAKKINI VEREMEZ,YA KENDİNE GEL YADA BU TAKIMDAN UFAK UFAK YOL AL,HER MAÇ KART GÖRMEYLE Bİ YERE VARAMAZSIN,YAPTIĞIN O DAVRANIŞIN İÇİN BÜTÜN SİVASSPOR TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEMESİN YAPTIĞIN SAYGISIZLIKTAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİL ÇOK BÜYÜK AYIP ETTİN.............!!!!!!!!![/CENTER][/B]

MESSİ58 13.09.2010 20:08

Cevap: SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA

HAYRETTİN KAPTANLIK BANDINI ATTI DİYE YERYERİNDEN OYNAMIŞTI. FORMA ATILDI BAKALIM NELER OLACAK MERAK EDİYORUM. HAYRETTİNE SÖLENEN KÜFÜRLERİN SÖZLERİN YARISINI SÖLEYEBİLECEKMİ SEVGİLİ TARAFTARIMIZ BAKALIM...

fatih585858 13.09.2010 20:11

[QUOTE=MESSİ58;651573]HAYRETTİN KAPTANLIK BANDINI ATTI DİYE YERYERİNDEN OYNAMIŞTI. FORMA ATILDI BAKALIM NELER OLACAK MERAK EDİYORUM. HAYRETTİNE SÖLENEN KÜFÜRLERİN SÖZLERİN YARISINI SÖLEYEBİLECEKMİ SEVGİLİ TARAFTARIMIZ BAKALIM...[/QUOTE]

Hayrettin sivaslı diye o kadar üstüne gittiler, neler söylediler bakalım sedat denen futbol cahiline yaptığı terbiyesizlikten dolayı nasıl tepki gösterecekler.

yigido_furkan 13.09.2010 20:11

her mac aynı gereksız ıtırazdan kart goruyor. 1kısıde cıkarıp uyarmıyor. 1 kere ya 1kere pozısyon ıcabı kart gor

babapiton 13.09.2010 20:13

Kadro dışı bırakılması sivasspor'a zarardan başka bişey vermez ama yönetim para cezası vermeli ve taraftar ise protesto etmeli sedatı

sebasteia 13.09.2010 20:14

aptal aptal konuşmayın, sedat bu takımın kahramanıdır.....

mehmet yıldız, uğur, ibrahim şahin, ceyhun gibi ruhsuzlarda sedat kadar onur olsaydı bu utancı yaşamazdık.

on numara adamsın sedat, bu taraftar seni anlamasa da!!!!!!!!!!!!!!!!

MESSİ58 13.09.2010 20:17

[QUOTE=sebasteia;651595]aptal aptal konuşmayın, sedat bu takımın kahramanıdır.....

mehmet yıldız, uğur, ibrahim şahin, ceyhun gibi ruhsuzlarda sedat kadar onur olsaydı bu utancı yaşamazdık.

on numara adamsın sedat, bu taraftar seni anlamasa da!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

HAYRETTİNDE BU TAKIMIN KAHRAMANIYDI!!!! TEKMELERE KAFA ATAN ADAMDI AMA NOLDU YUKARIDA Bİ ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL İZAH ETMİŞ O SİVASLI OLDUĞU İÇİN OKADAR ÜSTÜNE GİDİLDİ VE OKADAR KÜFÜRE MARUZ KALDI. AMA SEDATA HİÇ KİMSENİN SESİ ÇIKMAZ KİMSEBİŞEY DEMEZ. SİVASLIYA SİVASLI HİÇBİZAMAN SAHİP ÇIKMAZ BUDA BÖLE GİDER....

oguzhan_1616 13.09.2010 20:20

HER NE OLURSA OLSUN eKmeğini yediğin takımın formasını hakeme savuramazsın !

Yönetim sanırım kadro dışı bırakır bırakılmasa bile direk kırmızdan 2 maç Bir de federasyon ceza verir en az 3-4 maç oynayamaz.

talha012 13.09.2010 20:21

tabiki sedatın yaptığı kabul edinecek gibi bişey değil ama o da olmasa biz 10 tane yerdik yönetim teknik direktör istifa!!!!!!! özellikle fikret ünsal istifa!!!

sebasteia 13.09.2010 20:24

[QUOTE=MESSİ58;651601]HAYRETTİNDE BU TAKIMIN KAHRAMANIYDI!!!! TEKMELERE KAFA ATAN ADAMDI AMA NOLDU YUKARIDA Bİ ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL İZAH ETMİŞ O SİVASLI OLDUĞU İÇİN OKADAR ÜSTÜNE GİDİLDİ VE OKADAR KÜFÜRE MARUZ KALDI. AMA SEDATA HİÇ KİMSENİN SESİ ÇIKMAZ KİMSEBİŞEY DEMEZ. SİVASLIYA SİVASLI HİÇBİZAMAN SAHİP ÇIKMAZ BUDA BÖLE GİDER....[/QUOTE]

sen canını sıkma hayro'ya da sahip çıktık, o da aynen sedat gibi ruhu ve onuru olan futbolcularımızdan!!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.