SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   KARA GECE!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30103)

stain 13.09.2010 21:09

KARA GECE!!!

Sivasspor tarihinin en berbat en utanç verici gecesini yaşadık. Daha önce evimizde fener'den gs'den 4-5 yediğimiz olmuştu, bazı deplasmanlarda 3-4-5 yedik ama hiç bugünki kadar aciz duruma düşüp hem oyun hem skor olarak ezim ezim ezilmemiştik.

Sezon başından beri taraftarın istek ve eleştrilerini dikkate almayan ve sürekli mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyen mesut bakkal birinci, buna çanak tutan yönetim ikinci ve ruhsuz oynayan futbolcular ise üçüncü sıradan suçlulardır.

Bir tarafta Keita, Suarez, Zita, diğer yanda tel tel dökülen Mehmet, Ceyhun, Nas, Uğur...... ya kötüler ya da vasatı aşamıyorlar.

Takımın forveti yok, resmen forvetsiz oynuyoruz, 6 gol yediğimize bakmayın yine bu takımın en sağlam tarafı defansı, varın anlayın facianın boyutunu.

Şimdi herkesin başını iki eli arasına alması ve 43 yıllık Sivasspor tarihinin en facia sonucunu adam gibi tetkik etmesi lazım. Geçen yıl çok .oktan bir sezon geçirmiştik ama hiç bu kadar .oka batmamıştık. Şimdi rezilliği dibine kadar yaşadık.

Geçen yıldan çok daha avantajlıyız, henüz 4. haftada 4 puanımız var, geçen yıldan daha iyi bir futbolcu topluluğumuz var. O halde bu faciadan bir ders çıkarmalıyız. Demek ki bazı konularda taraftara kulak vermek gerekiyormuş, demek ki sen göremesen de bariz ve acı gerçeği gören birileri varmış!

Di mi Mesut amca, di mi Mecnun Başkan???????????????

58_babacan_58 13.09.2010 21:12

Cevap: KARA GECE!!!

[B][COLOR="Red"][CENTER]ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...[/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER]
[B][COLOR="DarkGreen"]ADAMLAR RESMEN PLAKAYI SIRTLARINA YAZDIRDI YAA :mad::mad::mad:[/COLOR][/B][/CENTER]

vatansivas 13.09.2010 21:15

mesut bakkalla olmaz yönetim bir an önce çeki düzen versin fb nin yedeklerini yenemiyoruz trabzondandan 6 tane yedik maskara olduk

sivaslıadem 13.09.2010 21:18

tarihe gecmek için cok uğraşıyoz
ama hep kötü yönden oluyor bu
bugün sivas bu tezimi yine doğruladı
liverpool 8-0 beşiktaş ilk akla geleni
bugün de sor 6-1 trabzonun plaka 61
trabzonla 2.ligdeyken türkiye kupasında karsılasmıstık ve 5-2 kaybetmiştik(bi ara mac 3-2 idi)
şimdi onun yanına bile yaklaşamadık
galiba sivas süper lig tarihinin en farklı maglubiyetini aldı
yalakalık yaptıgımız ;)fenerden bile bu kadar yemedik
tanıtımda emegi gecenlere tesekkür ediyorum

skyhan 13.09.2010 21:19

bülent istifa.muhsin istifa.mesut istifa. yorumsuz!!!! yürü be fikret ünsal şimdi kime sallıcan bakalım...

stain 13.09.2010 21:20

Anderlecht'ten 5 yediğimizde yaşadığımız utancı bir adım daha zirveye taşıyan adiler.... Hepiniz Allah'a havalesiniz...... Sivasspor tarihinin utancı Anderlecht maçı idi artık onu bile unuttturdunuz!

58 SiVaSıM 58 13.09.2010 21:29

burda anamız ağladı lan sola transfer yapın forvet alın allah aşkına alın dedik almadınız yattara var sağda nerden geliyo soldan kaç attı 2 işte sonuç

HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM SİVASSPORLULUĞUMU DONDURDUM

birtek ramoviçe üzüldüm adam ne yapsın

babapiton 13.09.2010 21:34

[QUOTE=58_babacan_58;651695][B][COLOR="Red"][CENTER]ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...[/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER]
[B][COLOR="DarkGreen"]ADAMLAR RESMEN PLAKAYI SIRTLARINA YAZDIRDI YAA :mad::mad::mad:[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE]

Aynen Katılıyorum Kardeşim Tüm Olayı Özetlemişsin

karyola 13.09.2010 21:35

yeter artık ulan!artık tepkı koyma zamanı geldı gecen sezon 5 golu gorduk bu sezon 6 yı gorduk her sene ustune koyarak rezaletın ılklerını yasıyoruz.

stain 13.09.2010 21:42

[QUOTE=stain;651693]Sivasspor tarihinin en berbat en utanç verici gecesini yaşadık. Daha önce evimizde fener'den gs'den 4-5 yediğimiz olmuştu, bazı deplasmanlarda 3-4-5 yedik ama hiç bugünki kadar aciz duruma düşüp hem oyun hem skor olarak ezim ezim ezilmemiştik.

Sezon başından beri taraftarın istek ve eleştrilerini dikkate almayan ve sürekli mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyen mesut bakkal birinci, buna çanak tutan yönetim ikinci ve ruhsuz oynayan futbolcular ise üçüncü sıradan suçlulardır.

Bir tarafta Keita, Suarez, Zita, diğer yanda tel tel dökülen Mehmet, Ceyhun, Nas, Uğur...... ya kötüler ya da vasatı aşamıyorlar.

Takımın forveti yok, resmen forvetsiz oynuyoruz, 6 gol yediğimize bakmayın yine bu takımın en sağlam tarafı defansı, varın anlayın facianın boyutunu.

Şimdi herkesin başını iki eli arasına alması ve 43 yıllık Sivasspor tarihinin en facia sonucunu adam gibi tetkik etmesi lazım. Geçen yıl çok .oktan bir sezon geçirmiştik ama hiç bu kadar .oka batmamıştık. Şimdi rezilliği dibine kadar yaşadık.

Geçen yıldan çok daha avantajlıyız, henüz 4. haftada 4 puanımız var, geçen yıldan daha iyi bir futbolcu topluluğumuz var. O halde bu faciadan bir ders çıkarmalıyız. Demek ki bazı konularda taraftara kulak vermek gerekiyormuş, demek ki sen göremesen de bariz ve acı gerçeği gören birileri varmış!

Di mi Mesut amca, di mi Mecnun Başkan???????????????[/QUOTE]

bir takımın kendi evinde taraftar faktörüde olduğu için o takımın evinde daha atağa dayalı seyircisini doyuracak futbol oynaması lazım bizim takıma bakıyoruz öylemi hayır tabiki değil 4 haftadır hep aynı diziliş hep aynı tas hep aynı hamam ...

tarftar bursa maçından sonra dediki forvet ihtiyacımız var hayır yoktur aslında
çünkü sivasspor genelde 2 forvetle çıkar vede 4-4-2 oynardı ancak mesut hocayla birlikte tek forvete düştü vede ileride bu tek forvette görünmeyince oyuncuya ihtiyaç var denildi ama bunun ilacı çift forvetttir...

bizm takımın oynamayan oyuncuları oynamalı vede ilk 18e alınmayan keita ve suarez artık oynamalı

kadromuz deplasmanlarda farklı olmalı kendi evinmizde farklı olmalı

hocamız ceyhun sevdasından vazgeçmeli keita ve suarez oynamalı sivassporun ilk 11i deplasmanlarda dahi 4-4-2 oynamalı

adam sana karşı 4 ofansif oyuncuyla başlıyorsa seninde apo sedat ivanovs ferhat ve önlerinde çift defansif oyuncuyla yani kadir ve keitayla çıkmanlazın ki durumu dengeleyesin tavsiye bizden :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:56.