SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat'ın Cezası Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30145)

SivasSpor.Com 17.09.2010 22:01

Sedat'ın Cezası Belli Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sedaattt.jpg[/IMG]

Trabzonspor maçında formasını çıkartıp hakeme fırlatan Sivassporlu Sedat Bayrak'a 4 maç ceza.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivassporlu futbolcu Sedat Bayrak'a 4 maç men cezası verdi.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, kurulun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Sedat Bayrak'ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren 4 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verdiği bildirildi.

Salim58 17.09.2010 22:03

Cevap: Sedat'ın Cezası Belli Oldu

[I][B]Dört maç ceza iyi,Ben altı maç bekliyordum [/B][/I]

lokmankantar 17.09.2010 22:11

Yazıklar olsun en az 6 maç verilmesi gerekiyordu ama allahtan bizim yönetimin veremediği cezayı federasyon vermiş bu da bir teselli yine de ya adam iki yıldır top oynamıyor agresif çirkef gollerin çoğunda hatası var 2 maç oyna 3 maç ya sakat ya cezalı hiçbirşey bulamasa kendi arkadaşlarına sarıyor bülent babasının kollarına atılsın devre arasında ayıp yani bir dönem milli takıma yükselen oyuncunun bu tutumlarına ama şu bilinsin kimse o formadan kutsal değil o forma için kayseride şehitler verildi beyefendi gitsinde o insanların yukarı tekke mezarlığındaki mezarlarında onlardan özür dilesin şuan kemikleri sızlıyordur bu formayı seven insanların ama onun suçu yok onu şımartan bülent ve yönetim suçludur

58_babacan_58 17.09.2010 22:12

[B][CENTER]YAKTIN BİZİ SEDAT YAKTIN,ARTIK EFENDİ OLMAYI DENESEN,GEREKSİZ KART GÖRME HUYUNDAN VAZGEÇSEN NASIL OLUR ACABA....![/CENTER][/B]

eyupk 17.09.2010 22:31

haketti bu cezayı, ama takımımız zarar görmezse iyidir.

şarkışla 58 17.09.2010 22:35

Cezaya diyecek birşey yok.Belki Diallo için bir fırsat olur.

adres58 17.09.2010 23:01

[B]Bir kişiye verilen ceza ıslah olması için teşviktir. Umarım Sedat kardeşimiz bundan sonra yapacağı futbol dışı hareketlerde forma adına ter döken futbolcu arkadaşlarının haklarını da düşünerek bir daha hata yapmaz. Bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum ne kadar eleştirsekte. Nihayetinde hakem hocaları bile Sayın Bülent Yıldırımın maçta verdiği kararlardan çileden çıkıyorsa saha içinde mücadele eden futbolcular ne yapmaz. Ama yinede Sedatın tepkileri tüm maçlara genelleme yapılırsa çok agresif ve her pozisyonun içine girerek adeta ateşleme yapan bir vaziyette olmasıdır. Ayrıca bu durumlarda hakemler kendi aralarında münazara yaparken el bombası olan futbolcuları maç başlamadan kafalarına yazarlar. Bizim için verilen bu resmi ceza artık Sedatın mimlendiği ve hakemlerin her maç içinde ona karşı bakış açılarının değişik olacağı yorumudur. Dikkat etmesi gerekecek bundan sonra Sedat kardeşimizin. Allah ıslah etsin çoluğu çocuğu ekmek yiyeni vardır mutlaka. [/B]

sivaslıadem 17.09.2010 23:04

ben de 6 maç diye bekliyordum 4 gelmesi iyi oldu
bir de iyi tarafından bakmak lazım
zorunlu da olsa takımda farklı oyuncular denenecek
murat veya diallo bu fırsatı iyi değerlendirmeli
hep aynı oyuncular oynayınca artık şans bulamayan oyuncular: 'nasıl olsa oynamayacağım yorulmama gerek yok' diye düşünmeye başlıyorlar
bu da bizim en büyük zaafımız olabilir ileride

ready 17.09.2010 23:05

[B]Sedat futbolundan çok saha içinde yaptıklarıyla tartışılmaya başladı[/B]

tonusluyum 17.09.2010 23:11

sedat siteye girip bu yorumarı okusun ona yeter bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08.