SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30149)

SivasSpor.Com 18.09.2010 12:57

Sivasspor 1-1 Eskişehirspor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsesk.jpg[/IMG]

4 Eylül'de kıyamet kopacak tek hedef mutlak galibiyet, Maç öncesi son gelişmeler , mutlak 11'ler ve maçın ayrıntılarını bu başlık altında bulabilirsiniz. Sayfamız sürekli güncellenecektir.

[B]Sivasspor'da son dakika[/B]
Geçtiğimiz şok bir yenilgisiyle kapatan Yiğidolar telafi peşinde... Haftayı izin yapmadan geçiren Kırmızı-Beyazlılar’da zorlu Eskişehirspor karşılaşması öncesi iki eksik var. Sakat olan Ferhat’la cezalı Sedat Bayrak, bu 90 dakikada forma giyemeyecek.

[B]Eskişehir'de son dakika[/B]
Süper Lig’de geride kalan 4 haftayı yalnızca 1 puanla kapatan ve üst üste kötü sonuçlar alan Kırmızı-Siyahlılar’ın Sivas’ta tek hedefi galibiyet... Sakatlığı devam eden kaleci İvesa’nın Sivasspor’a karşı oynamasının zor olduğu ifade edilirken, Caner ve Serdar’ın durumu bugün belli olacak.

[B]Sivasspor[/B]
Ramoviç
Abdurrahman
Ivanovs
Murat
Hayrettin
Mbanangoye
Kadir
Keita
(Saidou)
Cihan
Ceyhun
Mehmet
[B]TD:[/B] Mesut Bakkal

[B]Eskişehirspor[/B]
Atilla
Sezgin
Vucko
Nadareviç
Volkan
Erkan
Tello
Pele
Sezer
Batuhan
Jaycee
[B]TD:[/B] Rıza Çalımbay

[B]Stad:[/B] 4 Eylül
[B]Saat:[/B] 18.00
[B]Hakem:[/B] Bünyamin Gezer

Sivasspor'un üstünlüğü var!Sivasspor ile Eskişehirspor ligde 5. kez karşı karşıya gelirken, Sivasspor hiç Eskişehir'e kaybetmedi.

Bu gün Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak iki ekip arasında geride kalan 4 maçın 2'sini Sivasspor kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
Eskişehirspor'u Sivas'ta 2008-2009 sezonunda 1-0, 2009-2010 sezonunda ise 2-1 yenen Sivasspor, Eskişehir ekibi ile önceki 2 sezonda deplasmanda yaptığı 2 maçtan ise 2-2 ve 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Rakibine ligde şu ana dek galibiyet şansı tanımayan Sivasspor, Eskişehirspor'a karşı Sivas'taki üstünlüğünü devam ettirmek istiyor. İki ekip arasında ligde son oynanan maç, 1-1 beraberlikle sona ermişti.

Divriği58 18.09.2010 12:59

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

[B]Rüyamda gördüm eskişehiri 1-0 yeniyoruz fakat 1-1 yapıyorlar maç 1-1 bıtıyor. ne üzüldüm rüyada bile be 1 puan aldık dıe[/B]

50sekiz 18.09.2010 13:03

[B]EsEs berabere kalir ya da kaybederse Riza`yi kapinin önüne korlar.
Biz kaybedersek Yönetim Bakkal dükkanini kapatir mi onu bilmiyorum :confused:
Kisaca bu mac hocalarin koltuk savasi maci olacak :)[/B]

mühendisburak58 18.09.2010 13:05

bu istatistiklerin hepsi bozuluyor umarım bu bozulmaz bursa trabzon bjk hepsi bozuldu bari bu bozulmasa.

58_babacan_58 18.09.2010 13:07

[B][CENTER][COLOR="Red"]MURATIN YERİNE DİALLO OYNAYABİLİR NEDENİNE GELİNCE MURAT HEM AĞIR HEMDE GEÇEN HAFTA ÇOK HATA YAPTI,AYRICA BİZİM ÇİFT FORVET OYNAMAMIZ LAZIM,MEHMET İLERİDE ÇOK YALNIZ KALIYOR,YOKSA GOL YOLLARINDA SIKINTI ÇEKİYORUZ,İLERDE ÇOĞALAMAYINCADA GOL YİYORUZ.TEK ÇARE ÇİFT FORVET...[/COLOR][/CENTER][/B]

mühendisburak58 18.09.2010 13:08

diallo ordusporda değil mi?

DaNGeR0uS 18.09.2010 13:09

diallo nerde hocamm hala muratı ilk 11 e alıyorsun, senin hocalıgından şüphe etmeye başlıyorum artık

Salim58 18.09.2010 13:14

[I][B]Bu maçı 3-1 alırız[/B][/I]

karahisarli 18.09.2010 13:18

bizim manisadan ne eksigimiz var kadromuz aslinda daha üstün onlardan ama biz 6 yiyoruz onlar 3 cekiyor göründe uyanin artik

B.DUMANLI 18.09.2010 13:28

[QUOTE=50sekiz;653086][B]EsEs berabere kalir ya da kaybederse Riza`yi kapinin önüne korlar.
Biz kaybedersek Yönetim Bakkal dükkanini kapatir mi onu bilmiyorum :confused:
Kisaca bu mac hocalarin koltuk savasi maci olacak :)[/B][/QUOTE]

Eskisehir´deki seyirci potansiyeli ile Sivas birmi.Arada ucurum var.Antrenörler acisindan okadar önemli degil cünki her ikiside okadar kulüp degistirmiski artik alismislardir.Her ikisini bir kefeye koymak gerekirse Eskisehir agir basar cünki arkalarinda koskoca Eti duruyor ,sponsor olarak. Biz Allah´in garibi ve sahipsiziz.Forvetsiz gecen günlere aciyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18.