![]() |
İzmirli Yiğidolar Manisa'ya Gidiyoruz!
Sivasspor'umuzu geçen sene Ege'de çok yalnız bıraktık. Benim İzmir'de olmamam, Kıbrıslı kardeşimizin ve Bahadır Erdem kardeşimizin İzmir'den ayrılması, Güven kardeşimizin ve Basayev58 kardeşimizin İzmir'de pek sık bulunamaması, Gökhan Turna kardeşimizin sınavları derken İzmirli Yiğidoları bir araya getirmek mümkün olmadı.
Ama bu sene ben İzmir'e döndüm, Onur kardeşimizde döndü. Diğer Yiğidoalrında tekrar bir araya gelmesi ile yine büyük organizasyonlara imza atmaya hazırız. Bunun ilkini Pazar günü Manisa'ya giderek gerçekleştireceğiz. Haydi Yiğidolar, SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayalım. Bu zor günlerde yanında olalım. * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * Manisa'ya otobüs ile gidiyoruz. İlk hareket yeri Karşıyaka İskele önü, oradan Şirinyer, Buca ve Bornova yönünden Manisa... [B][COLOR="Red"]İlk Kalkış Yeri:[/COLOR] KARŞIYAKA İSKELE ÖNÜ (Saat:16:30)[/B] [B]Hareket Günü:[/B] 26.Eylül.2010 - Pazar [B][U]Hareket Saati ve Yeri : [/U][/B] Saat: 16:30 - Karşıyaka İskele Önü Saat: 17:00 - Şirinyer Tansaş Önü Saat: 17:05 - Buca Belediyesi Önü Saat: 17:20 - Bornova Metro Önü Fiyatı : [B]15,00 TL[/B] (Gidiş-Dönüş 1 kişi) * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * Gidenler isimlerini yazdırsın. 1- izmirliyigido 2- 35fulya58 3- Berkcan Karaca 4- İbrahim Karaca 5- basayev58 6- chechen Mesut 7- yigido_sampiyon 8- anilolcay 9- Gokhan Turna 10- Trafocu (Bekir Arda ) 11- Şinasi Kömürlüoğlu 12- Ömür 13- Ömür (arkadaşı) 14- izmiriyigidosu 15- izmiriyigidosu (babası) + 2 kişi 16- " " 17- " " 18- izmirliyiğido35 19- izmirliyiğido35 arkadaşı 20- BURAK YILDIRIM 21- CEMAL YILDIZ 22- AYK |
Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa'ya Gidiyoruz!
[QUOTE=izmirliyigido;653727]Sivasspor'umuzu geçen sene Ege'de çok yalnız bıraktık. Benim İzmir'de olmamam, Kıbrıslı kardeşimizin ve Bahadır Erdem kardeşimizin İzmir'den ayrılması, Güven kardeşimizin ve Basayev58 kardeşimizin İzmir'de pek sık bulunamaması, Gökhan Turna kardeşimizin sınavları derken İzmirli Yiğidoları bir araya getirmek mümkün olmadı.
Ama bu sene ben İzmir'e döndüm, Onur kardeşimizde döndü. Diğer Yiğidoalrında tekrar bir araya gelmesi ile yine büyük organizasyonlara imza atmaya hazırız. Bunun ilkini Pazar günü Manisa'ya giderek gerçekleştireceğiz. Haydi Yiğidolar, SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayalım. Bu zor günlerde yanında olalım. Gelen sayısı çok olursa yine araç ayarlanacaktır. Değilse araçlarla Manisa'ya gidilecektir. Program, katılım durumuna göre belirlenecektir. Gidenler isimlerini yazdırsın. 1- izmirliyigido 2- 35fulya58 3- Berkcan Karaca 4- İbrahim Karaca 5- AYK[/QUOTE] Hoşgeldin Abi,şükür kavuşturana. Biz 3 kişi arabayla gitmeyi düşünüyorduk. Otobüsle gidebiliriz, olmazsa arabama 2 kişi daha alabilirim. |
[QUOTE=basayev58;653738]Hoşgeldin Abi,şükür kavuşturana. Biz 3 kişi arabayla gitmeyi düşünüyorduk. Otobüsle gidebiliriz, olmazsa arabama 2 kişi daha alabilirim.[/QUOTE]
Hoş bulduk kardeşim. Bende katılım az olursa arabamla gideceğim. Bende yukarıda yazdığım gibi 4 kişi geliyorum, 1 kişi daha alabilirim.Ama katılım çok olursa otobüs daha uygun olur. AYK |
Çok şükür ALLAH'a İzmirliyigido35 ailene yuvana kavuştun. İzmirli Yiğidoları yine bir araya getirecek toplayacaksın buna inanıyorum. ALLAH yardımcınız olsun, yolunuz açık şansınız bol ve puanınız 3 puan olsun inşaallah. Manisalı Tarzanlar da yine İzmirli Yiğidoları görünce şaşıracaklar umarım.
|
paşam birşey diyeceğim.siz kaç kişisiniz izmirli yiğidolar 500 kişi desek yiğido gençlik 500 yeniçeriler 500 1.500 bin kişi bağırsa sahayı inletirsiniz diye düşünüyorum.90 dk tezahürat yapamazmısınız acaba çok güzel olur.
|
[QUOTE=izmirliyigido;653739]Hoş bulduk kardeşim. Bende katılım az olursa arabamla gideceğim. Bende yukarıda yazdığım gibi 4 kişi geliyorum, 1 kişi daha alabilirim.Ama katılım çok olursa otobüs daha uygun olur.
AYK[/QUOTE] hoşgeldin yalçın abi...eğer katılım az olurda arabalarla gidilirse 1 kişilik kontenjanını kullanabilirim::D tabiki uygunsa... |
[B]Gidenler isimlerini yazdırsın.
1- izmirliyigido 2- 35fulya58 3- Berkcan Karaca 4- İbrahim Karaca 5- basayev58 6- chechen Mesut 7- yigido_sampiyon[/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=24139&token=79891][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24139&token=79891[/img][/url]
[I][B]Zorlu Manisa Deplasmanın'da Sivassporu yalnız bırakmayacak olan İzmirli Yiğidolara şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.[/B][/I] |
SELAMLAR ABİ KAMBERSİZ DÜĞÜN OLUR MU,
BENDE GELİYORUM İNŞALLAH O GÜN İKİ TANE DÜĞÜNÜMÜZ VAR AMA YALNIZ BIRAKMAYIZ TAKIMIMIZI ... ESKİİZMİRDEKİ ARKADAŞLARLA KONUŞAYIM BEN SAYIYI VERİRİM |
[B]Allah yolunu açık etsin iyiki varsınız İzmirli Yiğidolar[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21. |