SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya kinim olmaz. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30190)

SivasSpor.Com 24.09.2010 02:35

Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya kinim olmaz.

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/24/630.jpg[/img][/url]

Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor maçı, sakatlığı geçen Hayretti'nin durumu sakatlığı geçmesine rağmen hazır olmayan Ferhat,Zita ile kadroya giremeyen Pedriel Suarez ve Manisaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

[B]Bakkal[/B]:Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak çok üzüldüklerini futbol'da bunlarında olduğunu bunları hep yaşadıklarını bundan sonra yaşayacaklarını Trabzonspor maçı sonrası iyi oynadıklarını Eskişehirspor maçındaki gibi üretken olacaklarını bir şanssızlık yaşadıklarını Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak yüreğimiz yandı.Taraftarımız yandı. Taraftarlara ve bize teşekkür etti. Taraftarının bize daha çok güveni var.sivasspor iyi yolda biraz şanssızlık yaşıyoruz dedi.

Hayrettin ve Saidou aramıza %100 katılıyor.Ferhat ve Zita düz koşulara başladı.2 hafta sonra aramıza dönecekler.[B]Pedriel Suarez’le ilgili olarakta onada sıra geleceğini şuanda ondan daha iyi görevini yapanlar var dedi.Lig antremanlarını yeni yemeğe başladı.Benim hiçbir zaman hiçbir oyuncuya kinim olmaz sırası gelecek oda oynayacak dedi[/B]

[B]Bakkal:[/B] Manisaspor maçı ile ilgili olarak cuma günü Manisa'ya gideceklerini idman için saha istediklerini bu istediğin karşılandığını hikmet hoca'nın gelmesiyle Manisaspor'un bir çıkışta olduğunu bizde iyi oynuyoruz bize yakışanı yapmak istiyoruz “Bende futbolculara bu maçı istiyorum dedim “ son olarak şanssızlığımı kırmak istiyorum dedi.

SİPAS TV

GuVeN 24.09.2010 02:42

Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya

Bana göre Suarez 4 Eylül kupası maçında oyuna girdikten sonra bi hareket getirmişti. Tamam Mehmet Yıldız'ın yanında tabiki ikinci planda kalması doğal ama Mehmet' deki bu formsuzluk ve bu yavaşlama devam ettiği müddetçe en azından yedek klübesınde her an oyuna girebilecekmiş gibi hazır bekletilmesi lazım bana göre Suarez'in.Zaten kaptan az daha yavaşlarsa slow motion dan izlemiş gibi olacagız kendısını.Tabi biz fikirlerimizi burada paylaıyoruz ama hocamız kadar işin içinde de değiliz,hocaya güvenmekden başka yapılabilecek bir sey yok. Hayrettın' ın düzeliyor olması da sevındırıcı.Manisa maçında oynasın artık özledık vallah:)

Sedat058 24.09.2010 03:55

suarezin ne zamn zamani gelecek 18lik kadroya al bari hoca
mehmetin yanina yada mehmetin yerine bu sene mehmet naptiki

karşıyakalı 24.09.2010 07:39

[FONT="Arial Black"]hoca ne hikmetse hep garip olan ilkleri senle yaşıyoruz.6 -1 gibi son 20 saniye gol yeme gibi.artık böyle bir ilk daha yaşamak istemiyoruz [/FONT]

Ahwettt 24.09.2010 08:04

Hala hoca diye tutturmuş,bir niat uğruna suarez i oyalıyorsun. sıra yarın Kamananın cezası bitincemi gelecek. Ozamanda Kamananımı keseceğim diyeceksin.Böyle diyerek bir inat uğruna Sivasspora ceza veriyorsun.Bir maçta 4 forvet oynatan hocalar hoca değilmi yoksa. Sen kendi sahanda tekforumsuz forvetle oynuyorsun.

şarkışla 58 24.09.2010 08:18

Saurezle ilgili olarak şuan görevini ondan daha iyi yapanlar var demiş.Çok merak ettim bu kişi kim acaba :Dattığımız gol sayısından kaçırdıklarımızdan belli zaten

halilim5858 24.09.2010 08:41

hoca hep ayni masal gecende keitadan iyi kadir var diyordun bu hafata ne güzel oynadi keita

Kokomo 24.09.2010 08:53

Cevabın kimseyi tatmin etmemiştir Mesut Hoca !

İdmanlarda isterse Mehmet Yıldız 100 gol atsın, Suarez de yan gelip yatsın,
Maçlardaki Mehmet Yıldızın yerine hiç değilse 1 maç Suarez'i oynaması gerekirdi ?

Salim58 24.09.2010 09:11

[I][B]Hocam gel şu inadından vazgeç ve taraftarın sesinede biraz kulak ver.[/B][/I]

Bulut@ğlu 24.09.2010 09:14

hahaha yavv arkadaşlar bu mesut bakkal teknikdirektörmü stendapcımı valla bana stendapcı gibi geldi artık açıklamasına güler oldum yavv suarezi lig maçında bir kere bile oyuna almamış halada diyorki görevini ondan daha iyi yapanlar bahsettiği kişide mehmet yıldız tamam hakkını yemeyelim mehmet yıldız defansı yıpratıyor iki üç adam birden çekiyor üzerine topu iyi saklıyor ama ne yararki son vuruş olmadıktan sonra gol atamadıktan sonra bize bunlar lazım değil bize gol lazım hatta gol değil goller lazım çünkü bir gol yetmiyor skorun üstüne yatmaya çalışıp beraberlik golü yiyoruz benim düşüncem suarezin sıra falan beklemesine gerek yok ibrahim şahinle suarezin ilk onbirde başlaması lazım ikinci yarı mehmet yıldızı alarak oyuna yorgun defansı daha çok yorup suarezle farka bile gidilebilir bu şekilde diğer oyuncuların bile gol atma şansı çoğalır zaten bir kaç maç mehmeti kesip ikinci yarı oyuna alsa mehmet tatlı bir hırsa kapılacak eski günlerine geri dönecek belkide ama ne diyim başka bütün kadro hoca denilen mesut bakkalın emrinde elden birşey gelmiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:22.