SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TARAFTARIMIZA..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30281)

58_babacan_58 04.10.2010 07:09

TARAFTARIMIZA..!

[CENTER]YİĞİDOLAR AMMADA KÜME DÜŞME MERAKLISI TARAFTARIMIZ VARYA,AYIP BE KARDEŞİM,SEN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞIN YERDE DAHA ÇOK ELEŞTİREREK BANK ASYADA GÖRÜŞÜRÜZ DİYEREK DAHA ÇOK KÖSTEK OLUYOSUNUZ,TAKIM İYİYKEN HERKES YANINDA AMA TAKIM KÖTÜYKEN SIRTINDAN VURAN ÇOK OLUYOR,BÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUZ KARDEŞİM,BİZE İYİ VE KÖTÜ GÜN TARAFTARI LAZIM,KÖSTEKÇİ,ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR DEĞİL....!!! TAMAM BENDE MESUT HOCANIN KALMASINDAN YANA FELANDA DEĞİLİM AMA BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN SEBEBİ BU TAKIMIN BU LİGTE KALACAK OLMASINDAN DOLAYIDIR,UMUDUNU KESİP TAKIMI KÖTÜLEYEN TARAFTARLARIMIZ İÇİNDİR,DİĞERLERİNE ZATEN SAYGIMIZ SONSUZ..[B]( BU TAKIMDA BU LİGTE KALACAK BUNUDA O AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE MONT EDİN ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARIMIZ...)[/B][/CENTER]

halilim5858 04.10.2010 07:28

Cevap: TARAFTARIMIZA..!

mesut hoca gitmedigi sürece bu taraftarin düsüncesi degismez arkadas

TEKOTORİTE58 04.10.2010 08:05

[quote=58_babacan_58;657542][CENTER]YİĞİDOLAR AMMADA KÜME DÜŞME MERAKLISI TARAFTARIMIZ VARYA,AYIP BE KARDEŞİM,SEN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞIN YERDE DAHA ÇOK ELEŞTİREREK BANK ASYADA GÖRÜŞÜRÜZ DİYEREK DAHA ÇOK KÖSTEK OLUYOSUNUZ,TAKIM İYİYKEN HERKES YANINDA AMA TAKIM KÖTÜYKEN SIRTINDAN VURAN ÇOK OLUYOR,BÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUZ KARDEŞİM,BİZE İYİ VE KÖTÜ GÜN TARAFTARI LAZIM,KÖSTEKÇİ,ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR DEĞİL....!!! TAMAM BENDE MESUT HOCANIN KALMASINDAN YANA FELANDA DEĞİLİM AMA BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN SEBEBİ BU TAKIMIN BU LİGTE KALACAK OLMASINDAN DOLAYIDIR,UMUDUNU KESİP TAKIMI KÖTÜLEYEN TARAFTARLARIMIZ İÇİNDİR,DİĞERLERİNE ZATEN SAYGIMIZ SONSUZ..[B]( BU TAKIMDA BU LİGTE KALACAK BUNUDA O AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE MONT EDİN ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARIMIZ...)[/B][/CENTER]
[/quote]
mesut hoca gitmesse ZOR kalırsın bu ligede şu an düşecek ilk takım biziz galibiyete oynatmıyorki varsa yoksA BERABERLİK KORKAK HOCALARLA HİÇBİRYERE VARILMAZ,suarez gibi forveti yok etti oynatmaya oynatmaya adam forvet oynatmaya korkuyor bu haca ile sivas hiçbir takımı yenemez bu bir kayseri 5 bucada 3 çeker hocada ankaraya gider senle 2 hafta sonra görüşelim aynu fikirleri ozamanda söyle.

Murad_Kelleci58 04.10.2010 08:11

[QUOTE=58_babacan_58;657542][CENTER]YİĞİDOLAR AMMADA KÜME DÜŞME MERAKLISI TARAFTARIMIZ VARYA,AYIP BE KARDEŞİM,SEN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞIN YERDE DAHA ÇOK ELEŞTİREREK BANK ASYADA GÖRÜŞÜRÜZ DİYEREK DAHA ÇOK KÖSTEK OLUYOSUNUZ,TAKIM İYİYKEN HERKES YANINDA AMA TAKIM KÖTÜYKEN SIRTINDAN VURAN ÇOK OLUYOR,BÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUZ KARDEŞİM,BİZE İYİ VE KÖTÜ GÜN TARAFTARI LAZIM,KÖSTEKÇİ,ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR DEĞİL....!!! TAMAM BENDE MESUT HOCANIN KALMASINDAN YANA FELANDA DEĞİLİM AMA BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN SEBEBİ BU TAKIMIN BU LİGTE KALACAK OLMASINDAN DOLAYIDIR,UMUDUNU KESİP TAKIMI KÖTÜLEYEN TARAFTARLARIMIZ İÇİNDİR,DİĞERLERİNE ZATEN SAYGIMIZ SONSUZ..[B]( BU TAKIMDA BU LİGTE KALACAK BUNUDA O AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE MONT EDİN ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARIMIZ...)[/B][/CENTER][/QUOTE]

Güzel kardeşim..Akşamdan beri bizim gibi düşünemeyen ve burada yorum yapan taraftara yazmaktan söylemekten dilimde tüy bitti.. Dediğin gibi Bank Asya meraklıları formu oldu çıktı burası.. Sende boşuna yüreğini tüketme.. Bildiklerini yazsınlar.. Zaten onlar iyi gün taraftarı.. onları iyi günümüzde hep yanımızda olsunlar.. Düğünlerimizde çalıp oynasınlar.. Cenazemize gelmesinler.. akşamdan beri hep diyorum "gölge etmesinler, başka ihsan istemiyoruz"

Yusuf Çevik 04.10.2010 08:24

Doğru söylüyor babacan TAKIMI İYİ YERDE OLANLAR TAKIMINA SAHİP ÇIKANLARDIR ....

Yusuf Çevik 04.10.2010 08:26

SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!!

Arkadaşlar gerçektende çok ayıb ediyoruz.Takımımıza destek çıkmamız gerekirken dahada batıracağız.Lige verilen ara var mesut hoca eminimki güzel bir plan yapacaktır kayseri karşısında güzel bir oyun bekliyorum BİZİM HER ZAMAN SİVASIN YANINDA OLMAMIZ GEREKLİKİ MORALLERİ YÜKSEK OLSUN.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!!

Murad_Kelleci58 04.10.2010 08:31

Cevap: SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!!

[QUOTE=Yusuf-58;657558]Arkadaşlar gerçektende çok ayıb ediyoruz.Takımımıza destek çıkmamız gerekirken dahada batıracağız.Lige verilen ara var mesut hoca eminimki güzel bir plan yapacaktır kayseri karşısında güzel bir oyun bekliyorum BİZİM HER ZAMAN SİVASIN YANINDA OLMAMIZ GEREKLİKİ MORALLERİ YÜKSEK OLSUN.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!![/QUOTE]

Öyle bir tablo çiziliyor ki; ligin 33. haftası ve Sivasspor Önündeki son maçı kazanmazsa ligden düşecek.. El insaf yani... Ayıp ettiklerini ancak sezon sonunda anlayacaklardır.. O zamanda umarım burada yazacak birşeyler bulurlar.. Şayet takım küme düşerse(mazallah olmayacak öyle bir şey) ben klavyemi burada kıracağım.. Bir daha da yorum falanda yazmayacağımm.. Fikirlerimi paylaşmayacağım.. Sanada yürekten katılıyorumm "BİZ SİVASSPOR'U SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK" işin özeti bu arkadaşlar..

Ahwettt 04.10.2010 08:55

Vallahi canım hemşerim ya Sen Sivassporlu değilsin , yada ne yazdığının farkında değilsin. 15 maç yapıpta 1 galibiyet alan hocanın arkasında durmak. Değme yavaş yavaş çaktırmadan küme düşssün demektir.onlarca takım ve milyonlarca taraftar var hiç üst üste 4 maç kayıp edipte o takımın hocasının arkasında duran taraftar gördünmmü? Atalarımız dost acı söyler diye boşuna konuşmamışlardır.Sivasspor teknikdirektörü deneme takımı değil artı şimdiye kadar Mesut bakkalın çalıştırdığı takımlarda ne gibi bir başarısı var söylermsin.Ne garip değilmi bir zamanlar şampiyonluğu düşünüyorduk şimdi kümede kalmaya sevinir hale geliyoruz

SIVAS58FOREVER 04.10.2010 09:20

Ben dün ortaya koyulan oyunumuzdan memnun kaldım, oyuncularımızın çoğu hırslıydı, özellikle Mehmet Yıldız sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Defans oyuncularımız da bir o kadar hırslıydı, yapılan basit hatayla golü yememize neden olsalar da, golü atmamızda da yine defans oyuncularımızın katkısı vardı.

Halis Özkahya 2 puanımızı yedi, geçerli saymadığı golün aslında gol sayılması gerektiğini hakem hocaları dile getirdi.

Mesut Bakkal yaptığı değişikliklerle ve oyuna müdahalesiyle başarılıydı.

Elimizde kadro belli, bu kadro ile yapılabilecek en iyi şeyleri yaptık, Erman'ın yerine Tshabalala gibi bir oyuncumuz olsaydı, eminim Antep'i farklı bir şekilde yenebilirdik.

Ben Kayserispor'u yeneceğimize inanıyorum

aydınn 04.10.2010 09:43

Benim anlamadığım bir şey var , ne Tshabalala y mış be kardeşim ne topçuymuş bu adam .Afrikada 12 yaşın da ki çocuğu bulup Avrupaya transfer eden ve Afrikaya kamp kuran Avrupa takımları , Dünya kupasında gol atmasına ve çoğu maçta oynamasına rağmen yine de hiç bir takım almadı ve keşfedemedi mi bu adamı ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00.