SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Erman Kılıç: Gerçek Gücümüzü Sahaya Yansıtacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30330)

50sekiz 11.10.2010 17:56

Erman Kılıç: Gerçek Gücümüzü Sahaya Yansıtacağız

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1286807644_erman-kilic.jpg&w=250&h=150[/IMG]

Sivasspor'umuzun başarılı futbolcusu Erman Kılıç, taraftarlarımızdan kendilerine destek olmalarını istedi.

11 Ekim 2010 Pazartesi ,15:22:23

Kulübümüz resmi internet sitesi [url]www.sivasspor.org.tr[/url] açıklama yapan Erman Kılıç, “Lige verilen arayı iyi değerlendirip Kayserispor maçında galip gelmek istiyoruz” dedi.
İlk 7 haftada bir tek Galatasaray maçının takım için olumlu olarak geçtiğini belirten Başarılı Futbolcumuz, “Ondan sonraki haftalarda istediğimiz başarıları elde edemedik. Lige verilen bu arada bütün takım arkadaşlarımız çok iyi çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmaların sonucunda Kayserispor maçını alarak çıkışa geçeceğiz,” dedi.
İlk 5 haftada fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Kılıç, “Sonradan oyuna girerek takıma faydalı olmaya çalıştım. Bundan sonrada oynayacağımı düşünüyorum. Büyük bir kulüp olan Sivasspor’da kimsenin forması garanti değil. Bunu hakedip kazanmak gerekiyor. Bende bunun için çok fazla çalışıyorum” dedi.
Taraftarların takımlarına sahip çıkmalarını isteyen Kılıç, “Sivasspor Sivas’ın takımı. Sivas halkı desteğini esirgemesin ve her maçta stadı doldursunlar. Onların vereceği destekle bizde gerçek gücümüzü sahaya yansıtacağız” de

Efsane Yeniceri 11.10.2010 18:00

Cevap: Erman Kılıç: Gerçek Gücümüzü Sahaya Yansıta

Taraftar oLarak Her zamaN Yanınızdayız.DestekLeyeceğiz.Sivasspor'umuzu
Simdi Sıra Sizde Kayser'i DepLasmanından puan aLaLm Ve MutLu döneLim..

karşıyakalı 11.10.2010 18:02

[FONT="Arial Black"]yönetim sonunda taraftarların tepki gösterdigini anladı nihayet.bunun için hergün birini konuşturuyorlar.mehmet ,ceyhun şimdide ermen yarın bi başkası .yinede yönetim transfer dönemlerinde yok saydıgı ve iplemedigi taraftarın var oldugunu hatırlaması iyiye işaret.umarım devre arasında yaptıkları yanlışları tekrarlamazlar ve taraftara kulak verirler[/FONT]

yiğidofotor 11.10.2010 19:53

insallah yeneris :)

Yiğiter 11.10.2010 21:02

Bu gidişatın durması için herkes nen yapılması gerektiğini biliyor.Ama işin en büyük kısmı futbolculara düşüyor.Ona göre!

YİGİDOKENTLİ 11.10.2010 22:34

Erman benim gözümde harika bir oyuncu ilk 11 de şavaşan bir oyuncu inşallah kayserispordan 3 puanla döneriz.

ercan58.a 11.10.2010 22:41

[B][COLOR="Blue"]erman sen konuşacagına bu takımdan defol git bence
bülent nerdeyse onun yanına git....
tumu sana karşılık verdiler ama bizim yönetimde akıl varsa seni verir hatta üste parada verir tumu geri alırlar[/COLOR][/B]

Kasim58 11.10.2010 22:59

insallah dedingibi olurda cikisa geceriz kayseri maciyla.Erman gercekten cok yetenekli iyi bir futbolcu istedigi zaman yada formda oldugu zaman kilasini konusturuyor anacak sivassporda pek gösteremedi her nedense sivasimin suyu ermana iyi gelmede ellahamki.

berduh 12.10.2010 07:30

[QUOTE=ercan58.a;658815][B][COLOR="Blue"]erman sen konuşacagına bu takımdan defol git bence
bülent nerdeyse onun yanına git....
tumu sana karşılık verdiler ama bizim yönetimde akıl varsa seni verir hatta üste parada verir tumu geri alırlar[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="green"]gardaş sana sonuna kadar katılıyorum.10 erman olsa 1 tum etmez. ayrıca beyfendinin bencilliği de cabası[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34.