![]() |
Kayseri-Sivas biletleri satışta
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Kayserispor-Sivasspor maçının biletleri satışa sunuldu. Ligin 8. haftasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda 17 Ekim 2010 Pazar günü Saat 17.30'da oynanacak karşılaşmanın biletlerin satışına Ticketturk tarafından başlandı. Karşılaşmanın biletleri, Güney ve Kuzey tribünleri için 10 lira, Doğu ve Batı tribünleri için 20 lira ve VIP tribünü için 50 liradan satılıyor. |
Cevap: Kayseri-Sivas biletleri satışta
[B]adamlar 2 tl lik bileyi 10 tl yapmışlar ilginç bir durum[/B]
|
[QUOTE=ready;659535][B]adamlar 2 tl lik bileyi 10 tl yapmışlar ilginç bir durum[/B][/QUOTE]
Ben sordum bi arkadasa. Anadolu maclari hep 10-20 TL oluyor diyor. Sadece sezon sonuna dogru takim iddasiz olursa fiyatlar düsüyor diyor. Gecen sene bize karsi oynarken bi iddialari yoktu ondandir.. Resmi sitelerine az önce baktim. Bu sene evlerinde oynadiklari 3 macin bilet fiyatlari: Karabük maci 10-20 TL Fb maci 20-40 TL TS maci 10-20 TL Sivas maci 10-20 TL |
Maddiyatı göz önünde bulundurmazsak bizim açımızdan daha avantajlı.
2 TL'ye dolduramadıkları stadı 10 Liraya hiç dolduramazlar :) |
adamlar akıllı bizim gibi acın kabadayısı değiller üç kuruşa maç seyretttirip sonrada paramız yok denmez hiç değilse. bizde yıllardır dedik 5 liraya 3 liraya maç olmaz diye. ama anlatamadık. şimdi futbolcu alamıyoruz. sivas seyircisi 10 lira 20 lira verip maç seyretmeye gidemiyorsa sivas küme düşsün o zaman. ne işimiz var süper ligde. bir takımı ayakta taraftarı tutar. sivasta allah için kimse elini cebine sokmuyor. esnaf kazanıyor otelci kazanıyor. ama destek yok. velhasıl kayserili akıllı kardeşim.
|
KAYSERİSPOR YENİN YİGİDOLAR YÜZÜMÜZÜ KARA CİKARMAYİN.
|
Adamlarda süper stad var bırakında olsun 10 lira. :)
|
ArkadasLar ben bileti aldım 10 lira bize ayrılan taraf hepsi dolacak ama kayserinin adamı 10 lira verip maca gelmez taraftar acısından biz önde olacaz eger adam akıllı destek verirsek takıma varlıgımızı hissettirirsek yeneriz
bu arada biletlerin 4 te 1 tükendi |
[B]Bize ayrılan yer full çeker.Kayseri'li para verip stada mı gelir :D[/B]
|
bu mac bizim merak etmeyin. takim kazanmak icin oynuyacak hirsli olucak. gayseri cangelesiz sivasa karsi birsey yapamaz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:07. |