![]() |
Buca Maçı Kilit Maç
Yiğidolar Gidişatımız çok kötü ve tüm taraftarlar Mesut Bakkal'ın istifa etmesini istiyor ama uzun zamandır eleştirilen Mesut Bakkal eğer Bucaspor'la Cuma Günü Oynanacak Maçta Galibiyet Alamazsa ve gönderilmezse Yönetime zarar gelecek ve yönetimde bunu biliyor şimdi söyleyeceklerime inanmaya bilirsiniz ama yönetime yakın kaynaklardan aldıgım bilgileri söylüyecegim inanıp inanmamak size düşer
1-Buca Maçından Galibiyet Dışında bir sonuç alınmazsa Mesut Bakkal Gönderilecek. 2-Yeni Teknik Direktör için bir kaç isim geçiyor ama Mesut Bakkal gitmeden bu isimi sölemek Sivasspor'a zarar vereceginden isimi açıklamıyorum zaten duydugum isimlede sadece görüşüldü.Bu isimde baya populer bir yabancı teknik direktör tekrar söylüyorum kesin değil 3-Devre Arasında Sivasspor Kadrosuna Fenerbahçede Kötü durumda olan Bilica ve bir kaç isim (Bu birkaç isim hakkında bilgim yok) sivasspor'a kiralık gelebilir. 5-Bilica ve Karısının Sivasspor'a dönmeyi kabul ettigi gelen haberler arasında. 6-Mehmet Yıldız ve Keita'nın Dövüşü konusunda ise Mehmet Yıldız'ın suclu oldugunu duydum zaten Kaptanda Özür Diledi inşallah kısa zamanda affedilir. Yazdıklarımın kaynağını söylememem size sallıyor izlenimi verebilir ki bende olsam inanmazdım biri kaynak vermeden yazdığını ama kaynağı açıklarsam bilgi veren kişiye zarar gelir bu nedenle kaynak açıklamıyorum.Tekrar söylüyorum inanıp inanmamak size düşer.inşallah Sivasspor eski günlerine döner ve bizde Maçı nasıl kötü oynadıgımızı hocanın hatalarını değilde Yedeklerimiz en az aslar kadar iyi olduğu ve hangi oyuncunun oynaması gerektigini tartışırız,25 kişilik kadrodan Süper ligde oynayabilecek 12-13 futbolcumuz var onlarda muamma....ÖLÜMÜNE SİVASSPOR.... |
Cevap: Buca Maçı Kilit Maç
[B]zico olabilir o zaman?[/B]
|
[QUOTE=50sekiz;660459][B]zico olabilir o zaman?[/B][/QUOTE]
Dediğim gibi arkadaşım isim söylemem doğru olmaz... |
Bucaspor da çakar bize arkadaş.
Gelen vuruyor giden vuruyor. |
kilit mac yok artik takim evimizde birden fazla gol atamiyor hadi bucayi yendik sonrasi gol atmayi beceremeyen takimdan beraberlikten fazlasini bekleyemezsin
|
verdiğin bilgiler için tesekkur ederız bırtek bılıca ıle bu işin yurumeyecegını dişli bır forvette alınması gerektıgını bunun yanında defansa yedek kanatlara saglam oyuncularında alınması gerektıgını sana kaynak olana arkadasa soylersen mutlu oluruz
|
iyide bunlari bizde tahmin ediyorduk. Eskisehiri EVDE yenemeyen Bucayi nasil yenicek. Mantik insaf. Yollayin gitsin hocayi, hazir zicoda bostayden gelsin takima ama maalesef ziconun sivasa gelicegini hic sanmiyorum, gelse gelse thomas doll olabilir
|
mesut bakkal gitsinde kim gelirse gelsin yeter artık
|
bucayı yeneriz inşallah...mesut hocayada bir moral olur...
|
takımın bu halde olmasına sebep mesut bakkaldan çok yönetimdir.transfer yapmayıp takımından kovulan kimsenin almadıgı yaşlı oyuncuları para vermemek için takıma dolduran yönetimin suçunu mesut hoca çekiyor.mesut gitsim morinho gelsin eldeki futbolcularla alacagı sonuç aynıdır.bence hoca degil ihtiyar oyuncular gitsin.en çok istedigimde saido yu bu takıma kurtarıcı diye kim aldıysa ve kim istediyse o gitsin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49. |