![]() |
ZTK/Sivasspor-Manisaspor
Ziraat Türkiye Kupasında Manisaspor'la Eşleşen Sivasspor'da hedef Rıza Çalımbay'la ilk resmi maçında galibiyet almak ve Hafta sonu Beşiktaş'la yapacağı Spor Toto Süper Lig Maçına moralli çıkmak.Sizin Bu Maçla İlgili Düşünceleriniz ???
SİVASSPOR - MANİSASPOR Tarih:27.10.2010 Saat.19:00 Stad: SİVAS 4 EYLÜL TV yayını yok Bilet fiyatları.5.10.15.tl.. Tek maç kazanan guruplara kalıyor. |
Cevap: ZTK/Sivasspor-Manisaspor
Sivasspor Bu Maçı Kesinlikle almalı eğer bu maçı yenilip zaten muhtemel olan Beşiktaş yeniligisiyle Sivasspor Camiası Tekrar bir umutsuzluğa bürünebilir,Rıza hoca gelecek haftalarda başarılı olmak istiyorsa bu maçı kesinlikle kazanmalı Bjk maçını alırsada muhteşem olur
|
İnşallah hayırlısı olur gülen taraf biz oluruz.Fakat manisa hakikatten son haftalarda ki performansı çok güzel.Hele hele deplasmanda çok farklı oynuyorlar tarabzon ve beşiktaş maçlarına bakarsak 4 galibiyetin 2'sini deplasmanda büyük takımlara karşı çok rahat bir şekilde almıştır.Hakikatten çok iyi hazırlanmamız lazım bu maça.
|
ben bu maçı alırız hemde rahat alırız diyorum
|
Rıza Hocayla ilk maçımız Allah yüzümüzü kara çıkartmasın 4 Eylülde 4-0lık tarife koysak manisaya hiç de fena olmaz hani
|
İnşallah Rıza hoca ile birlikte çıkışa geçeriz...
|
manısa macı onemlı yenılırsek kaos surer.
|
[I][B]Rıza hocanın takımın başına geçmesi ile takımda belirli bi yükseliş olacağını düşünüyor, Bu maçı.2-0 alırız diyorum..[/B][/I]
|
[B][CENTER]ŞİMDİ MANİSADAN RÖVANŞI ALMANIN ZAMANI NE OLURSA OLSUN BU MAÇI KAZANIP BEŞİKTAŞ MAÇINA MORALLENMELİYİZ,GERÇİ İNÖNÜDE HİÇ YENİLMEDİK İNŞALLAH YİNE YENİLMEYİZ [/CENTER][/B]:D
|
[B][COLOR="Green"]Hocamız inşallah uyum sürecine erken girer ve bununla birlikde ilk önce tarzaniyeler ardından da jimnastik galibiyeti alınsa tadından yenmez ha :)[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |