![]() |
Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/rizacalimbay.4.jpg[/IMG]
Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçında ikinci yarıda mükemmel oynadığımızı söyleyerek, en büyük sorunumuzun basit gol yemek oldıuğunu ifade etti. Çalımbay: “Zor maç olacağını biliyorduk, Beşiktaş için de dönüm maçıydı yukarıya tırmanmak için. İyi tempo yaptılar, maça iyi başladılar. Biz de inanılmaz şekilde maçı geride kabul ettik, aslında öyle bir düşüncemiz yoktu, ancak böyle oldu. Benden önce de vardı, Sivasspor’un basit gol yeme alışkanlığı sürüyor. İki tane yemememiz gereken basit gol yedik. İkinci yarıda ise değişiklik yaptık, çift forvet gibi oynadık ve kanatlar görevini çok iyi yaptı. Pozisyon vermedik. Mükemmel oynadık.” “Geleli 1 haftadan az oldu. Çok çalışmamız gerekiyor, işimiz zor. Ama kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik. Amacımız ilk yarıyı iyi şekilde bitirmek. Sonra ikinci yarıda takviyeler de yapacağız ve en önemlisi çalışacağız. En önemlisi basit goller yiyoruz, basit goller kaçıyoruz, son pozisyonu Beşiktaş bulsa golü atabilirdi. Ancak Sivasspor’un en büyük sorunu kolay gol yemek”. |
Cevap: Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik
Hocam 2. yarıda ki oyun için teşekkürler.. Gerçekten çok büyük zevk aldık. Basit gol yemekten gerçekten bıktık usandık. Yeter artık. Gol yemeye çözüm bulacağın gibi forvete de bir çare bul. Mehmet Yıldız'ı artık eskisi gibi görmek istiyoruz. Topu ezen pozisyonu öldüren değil, rakip defansı bunaltan, 3 kişiyi üstüne çekip arkadan gelecek diğer forvetlere ve forvet arkası adamlara pozisyon yaratan MEHMET YILDIZ'ı istiyoruz.
Takım böyle oynarsa iddia ediyorum değil küme düşme hattından kurtulmak, ilk 8'e bile gireriz. Hocam yeter artık, "Lütfen Eğilen Başlarımızı Dik Tut. Gülmeyi Unutan Yüzlerimizi Güldür". El alemin maskarası olduk. Bizi bu durumdan kurtar. Lütfen !... AYK |
hocam sana güveniyoruz ne olur kurtar bizi bu işkenceden.
|
bnde aynen katılıyorum rıza hocaya takımda gözle görünür bir gelişme var
EN BİYÜK SORUNUMUZ BASİT GOL yemek.. bu son yenilgimiz inş hafttaya efsane sivasspordan kareler görecez inş.:) |
hocam arkandayız umutluyuz bu takım tırmanacak devre arasında da olumlu transferlerle.. en azından takviye gerektiğinin farkında hoca!
|
[I][B]ilk golün erken gelmesi moralimizi bozmuş olsada skora rağmen ikinci yarının hakimi bizdik.ikinci yarıdaki futbolu oynamaya devam edersek biz çok can yakarız diye düşünüyorum.
Rıza hocam sana güveniyoruz,Yenilmiş olsakta ezilmedik buda ayrı bir başarı.[/B][/I] |
hocam sana cok tesekkur ederız uyuyan devı uyandırdın sen bu takıma cok ytarayacaksın bence bugun takınm cok guzel oynadı özellıkle ermanın yerıne suarezs gırdıkten sonra takımımız cok ıyıydı haftaya kamananda takımda yerını alacak ve bu takım layık oldugu yerlere gelecek ınsallah allahın ıznıyle bu takımın cıkısı ve lıgın ıkıncı yarısı cok farklı olacak
|
KANATLAR ÇALIŞMADI ABDURRAHMAN TÜM TOPLARI KÖTÜ KULLANDI,SOLDAN İSE BEN ATAK HATIRLAMIYORUM...TAKIM İYİ DEĞİL...BU KADAR İYİMSERLİK FELAKETE GÖTÜRÜR BİZİ...AMA BEN YİNE UMUTLU OLMAYA ÇALIŞIYORUM..HAYIRLISI OLSUN...
|
çok basit gol yedik.. akın hiç güven vermiyor kalede.. defansta kesinlikle diallo oynamalı.. sedat'tan çok daha iyi.
|
Evet Hocam.. Bu sıkıntıyı 2 hoca çözemedi inşallah sen çözersin. Ayrıca bugün aldığım bir haberi arkadaşlarla paylaşayım. Belkide sağır sultan bile duymuştur. Çok beğendiğim bir oyuncu olan Hürriyet kadro dışı kalmış. Ah keşke bize gelse. Eğer böyle bir durum söz konusu ise mutlaka almalıyız. Rıza Hocamızın bu takımı eski hüviyetine kavuşturacağına inanıyorum. Nihayetinde bu memleketin çocuğu..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25. |