![]() |
Futbolculardan maç değerlendirmesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/kadro.bjk.jpg[/IMG]
FİYAPI BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a 2-1 yenildiğimiz karşılaşmanın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri... [B]Mehmet Yıldız[/B] Kaptanımız Mehmet Yıldız, Beşiktaş maçınının ikinci yarısındaki futbolumuzla puanı hak ettiğimizi söyledi. Öncelikle maçı yorumlayan Yıldız; “Bizim için çok önemli bir maçtı. Yeni hocamızla birlikte üzerimizdeki kara bulutları dağıtıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. İkinci yarıda oyunumuzla puan almayı da hak ettiğimizi düşünüyoruz ama olmadı. Artık önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız İBB maçı çok önemli. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Alt sıralardan kurtulmak istiyorsak, kazanmak zorundayız” dedi. Bu arada Sivasspor’un son dakikada bulduğu pozisyon kendisine gelse arkadaşına pas verip vermeyeceği sorulan Mehmet Yıldız, “Ben de olsam vururdum. Maçın son dakikasında oldu bu pozisyon, o an beyin çok fazla bir şey düşünmüyor, sadece topa vurup gol atmak istiyorsunuz. Ancak neticede olmadı” dedi. [B]Mehmet Nas[/B] "Maça iyi başlayamadık. Erken gol yedik, zaten deplasmanda kazanamama gibi bir kötü serimiz vardı. İlk golün stresini atmadan ikinci gol geldi. İlk yarı bu sonuçla bitince soyunma odasında arkadaşlarımızla konuştuk hocamız da konuştu. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu zaten sahaya çıktık ve onurumuzla mücadele ettik. Gol pozisyonlarına girdik son dakikada kaçırdığım gol olsa buradan bir puanla gidiyor olabilirdik. Takım üzerinde kazanamama baskısı vardı bir puan alabilirdik. Son dakikada Cihan’ın pozisyonunda tamam oldu derken top direrken döndü. Benim önüme geldi, nasipsizlik bende her zamanki gibi dışarı attım. Eksikliğim var, 15 sene çalıştım olmadı en etkilisi buydu. [B]Cihan Yılmaz[/B] "Son dakikada kaçırdığım pozisyonda Rüştü ağabey ile karşı karşıya kaldım. Pas vereceğimi düşündü galiba vurduğum köşeyi boş bırakmıştı. İyi vuruş yaptım ama top direkten döndü. Bir şanssızlık var üzerimizde o pozisyonun gol olmasını en çok ben istiyordum. Ama en çok üzülen ben oldum. O pozisyonda pas mı verim şut mu çekim diye düşünemiyorsunuz. Ben vurmaktan yana kullandım şansımı. Kaptana pas verebilirdim ama riske girmeye gerek diye düşündüm. Ben pas atsam bana neden vurmadın diyeceklerdi. Onun için düşünmeden vurdum." <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QU5ZRBtZrnw?hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QU5ZRBtZrnw?hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi
[B][COLOR="Red"][CENTER]HER MAÇ BÖYLE OYNAYIN FORMANIN İÇİNDE TERLEYİN MAĞLUP OLUN SESİMİ ÇIKARIRSAM ********İM,YETERKİ ONULU ŞEREFLİ MAĞLUP OLALIM FORMANIN HAKKINI VEREREK MAĞLUP OLALIM....[/CENTER][/COLOR][/B]
|
Cihanın son dakikadaki pozisyonun tartışılacak bir yanı yok şanssızlık. 1 haftamız mutlu geçecekti olmadı..
|
mehmet nas ın özeleştirisine bittim ya resmen :D bu maçın devamını bekliyoruz sizden yolumuz açık olsun
|
siz hep böyle oynayın bızden tam destek hep destek
|
sizi sonuna kadar desteklıyorum ıkıncı yarı cok ıyı oynadınız bu hafta kaman da cezası bıtıyor ınsallah güzel işler başaracağız
|
bravo cihan sana.oyuna girdin ve oyun inanilmaz hareketlendi.son posizyonda cok güzel bi vurus yaptin.sanssizlik iste.olmadi.mehmet nasin öz elestirisine cok güldüm.onada brqavo.kaptanada tabiki.bugünkü mactan dolayi bravo sadece:-)
|
[url]http://www.facebook.com/GooOL.ilk.sen.izle#!/video/video.php?v=125190844203681[/url]
[B][COLOR="Green"]Mehmet Nas'ın diyaloğu :)[/COLOR][/B] |
defansif hatalar devam ediyor sonumuz hayrola
|
busatten sonra yapılacak bişey yok
rıza hocanın elinin degdiği belli en azından topçular top oynuyorlar mücadeleye devam etmemiz lazım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |