![]() |
Biletlere yoğun ilgi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
[B]Hafta sonu Pazar günü saat 14.30'da yapılacak, Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasının biletlerine ilgi sürüyor. Ligde aldığı beklenmedik mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen Sivassporun hafta sonu oynayacağı karşılaşmada parolanın "mutlak galibiyet" olması, yiğidoları da stadyuma çekeceğe benziyor. Müsabakanın biletlerine olan ilginin sevindirici olduğu belirtilirken, biletlerin fiyatlarında ise değişikliğe gidilmedi. Kale arkası : 5 TL. Maraton : 10 TL VİP : 15 TL Misafir takım taraftarı : 5 TL[/B] |
Cevap: Biletlere yoğun ilgi
[B]Maç pazar günü, Saatte uygun. Bilet fiyatlarıda aynı,Ben inanıyorumki stad tıklım tıklım olur.[/B]
|
[B]Hafta sonu hava sıcaklıklarının da artacağı düşünülürse, stad gerçekten tıklım tıklım olacağa benziyor.
Taraftar dediğin hele hele yiğido dediğini hava etkilememeli, yeterki "[COLOR="Red"]Takımın havası[/COLOR]" yerinde olsun.[/B] |
[B][I]Bu maç gerçekten çok önemli bir maç. Takımın havasını bulması lazım. Bunu da taraftarın stadı doldurarak destek vermesiyle olur. En azından bjk maçındaki verdiği olumlu sinyaller, stadı doldurmamız için yeterli bir sebep olsa gerek..[/I][/B]
|
bu sefer inanıyorum olacak bjk maçında futbolcular epey umut verdiler taraftar takımın verdiği bu umuda karşılık verecek ve stadı dolduacaktır. 3 puan bizim olur insallah.
|
Bencede stad dolacak inşallah ama havanın güzelligi veya bilet fiyatlarının uygunlugu degil takımdaki degişim istikrar ve kararlılık dolduracak.Rıza hoca takıma yeni katılmasına karşın takımda ufakta olsa bir kıpırdanma mücadele istikrar ve hırs görünüyor buda taraftara olumlu yansıyacak stadda renkli görüntüler olacak kısmetse.
|
Bu hafta maçta olacaktım ama salı günü dönmek zorunda kaldım
|
yerimi ayırtın hah hafta sonu geliyorum :)):)
|
biletler bedavadan ucuz valla gelmeyenin kaynanası ölsün :)
bu laftan sonra hiç kimse gelmez herhalde :D |
[B]Sivas'ta ikamet edip, bu karşılaşmaya gelmeyenin bahanesi olmamalıdır..
Mazereti olup gelemeyenlere sözümüz olmaz ancak, her türlü şartların uygun olduğu bu müsabakada "yiğido" olan herkesin stadyumda yerini alacaklarına inanıyorum. Bursaspor'un önceki akşam "taraftar" olarak stadyumu inletmelerinden herkes dersini almalıdır.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:36. |