![]() |
Sivasspor 0 - 4 Ist.B.B.Spor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsibb.jpg[/IMG]
Sivasspor bugün saat 14.30 da 4 Eylül stadında karşı karşıya gelecek. [B]Muhtemel ilk 11 :[/B] [B]Sivasspor:[/B] akın- ziya -sedat -ivanovs -kadir- zita- kamanan- keita- abdurrahman- ceyhun- mehmet yıldız [B]İstanbul Büyükşehir Belediyespor[/B]: Oğuzhan, Can, İbrahim, Tevfik, Ekrem, Tum, Mahmut, Holmen, Kus, Gökhan, Serhat [B]Saat: [/B]14:30 [B]Stat:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Hakem:[/B] Mustafa Kamil Abitoğlu |
Cevap: Sivasspor - Ist.B.B.Spor
bu mac bizim, bastirin yigidolar
|
Belediye bu maçı kaybetmez en iyi ihtimal beraberlik olabilir.
|
bu bac bizim icin donum noktasi olacak
|
Çalımbay galibiyet istiyor
Geçen hafta İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olan ve 2-1'lik skorla evine eli boş dönen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Büyükşehir Belediyespor maçına büyük önem verdiğinin altını çizdi. Takımdaki güven ve kolay gol yeme sorunu bulunduğunu belirten Çalımbay, Belediye maçının kendileri için kader maçı olduğunu ve mutlak galibiyet için oynayacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlılar'ın kadrosunda eksikler göze çarparken Hayrettin Yerlikaya, Murat Sözgelmez ve kaleci Sead Ramovic sakatlıkları, [SIZE="7"][B]Mehmet Nas [/B][/SIZE]ise kart cezası sebebiyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Avcı'nın öğrencileri formda Son iki lig maçında galip gelerek 6 puan toplayan ve ligde sekizinci sıraya kadar tırmanan Büyükşehir Belediyespor'da herkes gidişattan memnun. Haftaiçinde kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizdar bir açıklama yaparken Buca'nın ardından Sivas deplasmanından da galip gelmek istediklerini açıkladı. Abdullah Avcı yönetimindeki İstanbul ekibinde önemli bir eksik göze çarpmazken tecrübeli çalıştırıcının formda olan takımda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. ****************** SİVASSPOR - İSTANBUL BŞB Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Sedat, Ivanovs, Ziya, Kadir, Pedriel, [SIZE="7"][B]Mehmet Nas,[/B][/SIZE] Erman, Zita, Mehmet Yıldız İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Can, İbrahim, Tevfik, Ekrem, Tum, Mahmut, Holmen, Kus, Gökhan, Serhat Saat: 14:30 Stat: Sivas 4 Eylül Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu bunu tumspor dan aldim ne kadar sacmalik mehmet nas gorma giyemeyecek diyor ilk 11 de mehmet nas var |
Geçen hafta istanbul bld bucayı 2-0 yenmişti.. Bu hafta maç istanbulun sahasında olsaydı yenilebilirdik... Ama bu hafta evimizde olduğu için berabere biteceğini düşünüyorum...
|
[QUOTE=yi6ido;666099]Geçen hafta istanbul bld bucayı 2-0 yenmişti.. Bu hafta maç istanbulun sahasında olsaydı yenilebilirdik... Ama bu hafta evimizde olduğu için berabere biteceğini düşünüyorum...[/QUOTE]
Sen Trabzonlusun. Bunu yazdım buraya.... |
Cevap: Belediye ilk 5 için çıkıyor!
[QUOTE=DoomsDay58;666069]4 Eylül Bld. ye istanbulda maç yapıyormu hiç?[/QUOTE]
Yapıyor tabikide. YAPACAKTA. Ama İstanbulda Pilot takımımız var. ÜSKÜDAR ANADOLU. Destek bekleriz... |
BUMAÇTA CEYHUN, PEDRİEL.KAMANAN OYNAMAZSA,SİVASSPORUN GALİP GELMESİ TAMAMEN TESADÜF VE ŞANSA KALMIŞ DEMEKTİR.BERABERLİK CEPTE BEN NE OLURSA OLSUN GALİP GELİRİZ İNSALLH DİYORUM.
|
ceyhun yine mi yok ya bu ceyhun niye oynamıyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:49. |