![]() |
YÖNETİME MESAJ
Sivasspor.com üyeleri olarak ve herşeyden önce Sivasspor taraftarları olarak buradan [B]Sivas Spor Sportif A.Ş.[/B]'ne seslenelim.
Son 2 sezondur yapılan yanlışlıkları ayakta durmayı başaran taraftarlar olarak belirtelim.Neden Sivassporumuz büyük çıkış sergiledikten sonra bu durumlara geldi... neden... neden... Teknik heyet,futbolcu değişiklikleri Sivassporu kurtaramadı.Sizce yönetim artık yeter deyip bırakmalımıdır? Yada bundan sonra neler yapmalıdır? Yerel gazetelerimizden ve Türkiye'nin büyük spor gazetelerinden bu konuya destek bekliyoruz.[B]SESİMİZİ DUYAN VAR MI.[/B] Not: Burada Sivasspor.com üyeleri düşüncelerini belirtmektedir. |
Cevap: YÖNETİME MESAJ
öncelikle belirtmeliyim ki bu yönetimden fikret ünsal ve yine sadece toplantılara gelen ve destek olmayan yönetim kurulu üyeleri değişmelidir. A.Ş olan kulüp yönetimi başarısızdır. hiç yatırım yapmadan sadece güğnü kurtarmak için kulüp yönetilmez. bilindiği gibi bunca paranın döndüğü bir sektörde riske girmek gerekmektedir. ve yönetimde bu şekilde kişilere ihtiyaç vardır.
|
iyi oyunculari gonderdiniz ne anladiniz? oyuncu aliyorsunuz eski takimlarinda hic basarili olmamislar bu nasil is ya?
|
bu takıma oyuncu gelmeden gönderılecekler gonderılmelı
1 MEHMET YILDIZ 2 HAYRETTIN YERLIKAYA 3 SEDAT BAYRAK 4 ABDURRAHMAN DERELİ 5 ERMAN KILIC YERINE COK IYI FUTBOLCULAR GETIRILMELI BU TAKIM BIRAZ BORCUN ALTINA GIRMELI KI PARA KAZANABILSIN YOKSA BANK ASYADA OYNARIZ BAKIN TAKIM HER MACTA PARA DA KAYBEDIYOR SIZ GUZEL OYUNCULAR ALIN BAKIN BORC FILAN KALIYORMU |
mehmet hayrettin apo sedat erman gitmezse bu takımdan bir şey olmaz bu gidişle taraftarda usandı kendi kendinize oynar kendi kendinize düşersiniz bizden bu kadar. bir başkanla ve hoca ile olmuyor radikal kararlar almak artık şart oldu.ya yaparsınız yada bank asyada bile tutunamazsınız.artık biz taraftar için farketmez 4 eylül belediye ile teselli buluruz.
|
bazi gereksiz yntm kurulu uyeleri gonderilmeli futbolculara buyuk cezalar kesilmeli yeni futbolcular izlenmeli
|
Murat Şahin pilot takımla mı uğraşacak Sivassporla mı. Bu yöneticimiz başarılı. Ama Üsküdar Anadolu 1908 Spor kulübünün başına geçirildiği için başarısını orada gösterebiliyor. Ahmet Çelebi ise kimdir çözemedik. Bu yöneticimiz taraftarlardan duyduğuma göre İstanbulda benzin istasyonuyla ilgileniyormuş sadece. Yönetimde elini masaya vuracak bir MECNUN başkan, iki MURAT başkan var. Başka biri yok. Yönetim başarısızsa teknik h. ve futbolcular ne yapsın. Allaha dua ediyoruz. Bizi Allah kurtarır.
Şerefsizim Sivassporluyum diyerek Sivassporluluğunu kanıtlayan başkanımızdan taraftarlar olarak ricamız. Boş adamlara kapıyı göster başkanım. Teknik heyet, futbolcu, yönetici... Göster kapıyı başkanım. |
Çakma Messi Erman KILIÇ,seni Bülocan kurtarıcı olarak aldı.Kurtarsana takımı ÇAKMA MESSİ.
|
sezon başında tshabalala'ya vermediğiniz para kaç maçtır nasıl çıktı ama??? aldın mı mesajı yönetim!
şimdi garibim rıza hoca'ya oynatacak oyuncu aldın mı yönetim? garibim rıza hoca dedelerden kimi oynatsın? - dede sedat yeşilkaya'yı mı? - dede ceyhun'u mu? - dede saidou'yu mu? - dede mehmet nas'ı mı? yoksa zaten bizde fazlasıyla bulunan paraya ve kariyere doymuş diğer dedeleri mi? |
[QUOTE=Turan 59;666396]Çakma Messi Erman KILIÇ,seni Bülocan kurtarıcı olarak aldı.Kurtarsana takımı ÇAKMA MESSİ.[/QUOTE]
yarım doktor candan, yarım hoca imandan, çakma messi de maçtan eder adamı! adamın bize kazandırdığı bir maç yok! Allah bunun da bunu takımın başına bela eden bülent'in de belasını versin! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:24. |