![]() |
Kezman Geliyor
Fenerbahçe'nin PSG'ye sattığı fakat geçen hafta içinde Fransız ekibi tarafından bedelsiz olarak serbest bırakılan Mateja Kezman, L'Equipe'e konuştu ve futbolu aç olduğunu söyledi. 2 yıldır doğru dürüst oynayamadığını, bu yüzden de kalitesini ortaya koyamadığını belirten Kezman, direkt oynayacağı bir takıma gitmek istediğini açıkladı. Bu arada Kezman'ın, Türkiye'ye dönebileceği, ligde kalmak isteyen takımlardan birinin Kezman'ı istediği iddia edildi. Kezman'ın Sivasspor'un listesinde olduğu iddia ediliyor.
|
Cevap: Kezman Geliyor
Haber Fotomaça ait
[url]http://www.fotomac.com.tr/AvrupadanFutbol/2010/11/08/kezman_geliyor[/url] |
insallah gelir böyle futbolculara ihtiyacımız var bizim efelerde futbolcu nasıl oluyor görürler ve bgelkı adam olurlar sonumuz hayırlı olur inşallah benım korkum kocaelı spor'a benzemeyelım
|
[QUOTE=58akif34;666734]insallah gelir böyle futbolculara ihtiyacımız var bizim efelerde futbolcu nasıl oluyor görürler ve bgelkı adam olurlar sonumuz hayırlı olur inşallah benım korkum kocaelı spor'a benzemeyelım[/QUOTE]
aynen katılıyorum tshabalala da gelirse cok iyi olur :rolleyes: |
Evet Futbola Ac Kisilere ihtiyacimiz var fakat egoist kisiler olmamali
|
Biz Hiç Akıllanmayacağız mı? İnşAllah Kolpa Haberdir
|
bence riza hocam cok iyi transferler yapacak bakinsa eskisehire telloyu erkani batuhani kazandirdi besiktas riza hoca olmasaydi eskisehire bunlarin formasini bile vermezdi riza hocam bence besiktastan finki zapoyu ve tabata yada holosko gözden cikti bunlardan birini daha bize kazandirabilir en azindan kiralar
|
[B][COLOR="Green"]Asparagas bi haberdir.[/COLOR][/B]
|
Kezman 2 yıldır düzgün oynamıyor bu bir avantaj olabilirde olmayabilirde futbolu özleyip çok iyi çalışıp eski durumuna gelebilir yada kendini salar daha bi halt olmaz iki seceneği var haber dogrumu bilmiyorum ama ismi beni heyecanlandırdı...
|
[QUOTE=cenk5821;666738]aynen katılıyorum tshabalala da gelirse cok iyi olur :rolleyes:[/QUOTE]
o eger lıgde kalabılırsek seneye gelecek ve takımdakı yerını alacak fıkret unsalın acıklaması bu belkı oynadıgı takımın baskanı transfer arasında kandırılır ve gelır |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:04. |