![]() |
Bugun Galatasaray macinin ozetlerinde gordum, Hasan Kabze 58 numara giyiyor. Kendisi Sivasli mi, bilen var mi?
|
türkiye liglerinde oynayan sivaslı futbolcularla ilgili bilgiler bulunuyor
|
evet gardas, sivasli... amcasi cok yakin bi aile dostumuz... 2 sezon once yanimda telefonla gorusmustu... detayi bende kalsin istersen...
selamlar... |
58 dogumlu veya 58 yasinda olamiyacagina göre, Sivasli dir herhalde :D
|
ilme arkadas sagol bilgiler icin, desene bir gurur kaynagimiz daha oldu!
Sivas in neresinden oldugunu biliyormusun? |
kusura bakma suan hatirlayamiycam... ogrenirsem yazarim buraya da...
abircan kardesin yazdigini anlayamadim... daha onceden acilmis bi baslik vardi, biz baska bi yerde mi yaziyoz? yaptiysak bi yanlis orda yazalim.. |
EVET HASAN SİVASLI..AMA TEK KUSURU G.S DE OYNAMASI....DARDANEL MACINI CANLI İZLEYEN VARMI BİLMEM AMA...SİVAS MACINDA HASAN BİZE KARŞI OYNAYAMDI..E NE YAPARSINIZ BİR GÖNÜL BAĞI VARMIŞ ADAMIN...SİVASIMIZ İNŞALLAH EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDER..HASAN KABZE YE BAŞARILAR
|
HASAN KABZE sivaslı değil ama abisinin çok yakın bir arkadaşı sivaslı olduğundan dolayı 58 numaralı foramyı giyiyormuş.Ama bu olay çok sevindirici bir olay ve ona sarı kırmızılı GALATASARAY forması çok yakışmış.Hasan KABZE Gibi arkadaslaın ve diğer Sivaslı arkadasların böyle büyük camialarda oynaması çok sevindirici bir olay.Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....
|
[quote=serhankaburcuk]HASAN KABZE sivaslı değil ama abisinin çok yakın bir arkadaşı sivaslı olduğundan dolayı 58 numaralı foramyı giyiyormuş.Ama bu olay çok sevindirici bir olay ve ona sarı kırmızılı GALATASARAY forması çok yakışmış.Hasan KABZE Gibi arkadaslaın ve diğer Sivaslı arkadasların böyle büyük camialarda oynaması çok sevindirici bir olay.Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....[/quote]
serhan gardas, fenerbahcede oynayan sivasli gururumuz kaptan ümit sezon basinda bir aciklama yapmisti ve demistiki fenerbahce ye geldiginde hemen forma no58 istemis ama fenerbahcede en yüksek formasi no 30 oldugunda (bu sanirim feneriumla ilgili biseydi...) dolayi 58 olmamis ! hatirlatim dedim.... |
hasan kabzeyi anladim da ibrahim toramana soylediklerini anlamadim... onunda sivasli oldugunumu ima etmek istiyorsun.......... serhan kades
asagiya yazdigin tam anlasilmadi Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....[/quote] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:15. |