SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30644)

SivasSpor.Com 19.11.2010 11:17

Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/mehmet-capraz.sivasspor2.jpg[/IMG]

ASİB Onursal Başkanı ve İşadamı Sayın Mehmet Çapraz ile Sivasspor hakkında yapılan söyleşi...

[B]Sayın Çapraz Sivasspor'un son durumu hakkında neler düşünüyorsunuz ? [/B]

Sivasspor bütün Yiğidoları olduğu gibi son aylarda bizi de üzüyor. Süper Lig'e çıktığı yıllardaki başarısını ne yazıkki son iki yılda devam ettiremedi. Bu durum beklentileri yükselmiş olan taraftarımızda büyük bir üzüntü oluşturdu.

[B]Sivasspor'un bu kötü gidişatındaki sebeplerler nelerdir sizce ? [/B]

Tabii ben spor adamı değilim, İşadamı ve Sivasspor taraftarıyım. Kötü gidişatın sebebini açık yüreklilikle Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz dile getirdi. Bu problemin ana sebebi transfer hatasıdır. Gönderilen futbolcuların yerininin doldurulamamasıdır. Ancak ben bu takıma güveniyorum. Rıza hocanın takımın başına gelmeside çok olumlu olmuştur. Rıza Çalımbay bu toprakların evladırır, elbette sorumluluğu alarak takımın başına geçmiş ve başarılı olacaktır. Ligdeki puan durumuna baktığımızda alınacak bir kaç galibiyetle düşme hattından çabucak kurtulabiliriz. Beşiktaş maçında oynadığı ruh ile Sivasspor yeniden oynayabilirse ligdeki sıralamada yükselecektir. Devre arasında yapılacak transferlerle takımın yeniden kendine geleceğine inanıyorum. Şimdi herkes için destek zamanıdır, bu kötü günlerde konuşmak çok kolay, destek vermek ise Yiğidoya yakışan davranıştır.

[B]Taraftar sizinde takip ettiğiniz gibi feveran ediyor, bu şartlarda bir taraftarda olarak nasıl davranmalıyız ? [/B]

Efendim adı üstünde taraftar, yani biz bu külübün tarafındayız, her türlü konuda ve sorunda Sivasspor yararına tarafız. Taraftarımızın bu zor günlerde takıma daha çok sahip çıkması gerekiyor, biz kötü gün dostu olmalıyız, Sivasspor'un asıl şimdi taraftarına ihtiyacı, Sivasspor sevdalıların bu zor şartlarda kesinlikle takımına sahip çıkması gerekiyor. Bu Kulüp bütün şehrindir ve Sivaslıların sahip çıkması gerekiyor.

[B]Sitemizi takip ettiğinizi biliyoruz, alınan kötü sonuçların ardın üyelerimizin son aylardaki yazılarını nasıl değerlendiriyorsunuz ? [/B]

Evet taraftarın tepkisinide anlayışla karşılamak lazım ama bizde unutmayalım ki bu gün Süper Ligde olmayan çok büyük şehirler, taraftarımızda bunun farkında olmalı. 38 yıl sonra ilk defa Süper Lige çıktık, diğer şehirlerin Süper Lig tecrübesi bizden kat kat fazlayken biz bu konuda tecrübesiz bir şehriz. Sivasspor'u Süper lige çıkaran Menun Otyakmaz ve ekibine sahip çıkılmalı ve kıymetleri bilinmelidir. Aşırı ve zaman geçtiğinde pişman olunacak yorumlardan kaçınmak lazım. Mecnun Otyakmaz ve ekibi Sivaslılara büyük sevinçler yaşatmış, ilk defa Süper Lige takımı çıkarmış, kıl payı ile şampiyonluğu kaçırmış bir takımın yönetimine ağır eleştirilerde bulunmak kolaycılıktır ve geçmişi unutmaktır. Benim açımda Sivasspor'a bu başarıları yaşatmış olan Mecnun Otyakmaz'ın ve yönetiminin kredileri devam etmektedir ve uzun sürede devam edecektir. Taraftarımızda geçmişi unutmasın ve bu yönetime destek versinler. Bu kadar başarıları ilk defa Sivaslılara yaşatmış olan bu yönetime İstifa çağrısı yapmak yakışıksız bir tutumdur. Eleştiriler elbette olabilir ama çok hassas davranmak gerekiyor. Ben Mecnun Otyakmaz ve ekibine güveniyorum ve başarılı olacaklarına inanıyorum.

[B]Sivasspor.Com hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz ?[/B]

Sayın Rüştü Elmas'ın 2001 yılında kurduğu bu site bu zamana kadar çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. İnternet ile ilgimin az olmasına rağmen Sivasspor.com'un önemini ve yaptığı hizmetlerin bir kısmını bizzat müşahade ettim. Takip edebildiğim kadar ile gün geçtikçe dinamik yapısı içinde büyümeye devam ediyor. Bu dinamik yapısı içinde benim için daha önemli bir konu Sivasspor.com sitesinin ahlaki yapısıdır. Sanal alemin gevşek yapısı içinde bu sitedeki etik anlayış kesinlikle taktir edilmelidir. Sitenizin çok iyi bir yönetim yapısı olduğunu düşünüyorum, binlerce kişinin sürekli bulunduğu Sivasspor.com temiz kalması çok çok önemli ve buradanda başta site başkanı Rüştü Elmas ve ekibini kutlamak istiyorum. Buradanda beyan etmek isterim ki Sivasspor.com'u beğeniyorum ve destekliyorum.

[B]Sayın Çapraz görüşlerinizi sitemizle paylaştığınız için teşekkür ederiz.[/B]

Ben teşekkür ederim, kıymetli üyelerinize ve hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım.

[B]Sivasspor.com Özel Haberi [/B]

adres58 19.11.2010 11:30

Cevap: Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum

Sayın [B]ÇAPRAZ[/B]'ın görüşleri bir spor adamı olmamasına rağmen çok önemli. Fakat eğer bir taş altında tek bir el varsa mutlaka ve mutlaka yeterli değildirki bunu siz değerli işadamlarımızda görmeli ve bu ele destek çıkmalı. Ne güzel söylemişsiniz 38 yıldır Süper lig görmemişiz ve Başkanımıza destek olmalıyız diye. Biz taraftar olarak gücümüzün yettiği yerlere kendi payımıza yetişmeye çalışıyoruz. İşte sizlerde kendi payınıza düşen görevi yapmalısınız. Bu bir [B]EMRİ VAKİ[/B] değil görevdir. Sadece iş adamlarımız değil Siyasi sahnelerde Sivas Milletvekili olarak temsil eden kişilerinde görevidir bu taşın altına elini sokmak. İyi günde herkes alkışlar. Ama kötü günde o alkışlayan eller lütfen ardımızdan sırtını çevirmesin. Kutu kuruya kurbanın olayım artık global futbolun içinde pay edinmiyor. Sizin nezdinizde tüm işadamlarımızın hakikatli 2. vazifesi Sivas ve Sivasspordur diye düşünüyorum. Geçmiş Bayramınızı kutluyor saygılar sunuyorum.

58_babacan_58 19.11.2010 12:08

[B][CENTER]BAŞKANA BİZDE GÜVENİYORUZDA ARTIK HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK BAŞKA ÇARESİ YOK,DEVRE ARASINDA PARAYA KIYIP TRANSFER YAPILACAK,TAKIM GENÇLEŞTİRİLİP YENETEKLİ [COLOR="Red"]HIRSLI MÜCADELECİ[/COLOR] FUTBOLCULAR ALINACAK VE BU TAKIM BU DURUMDAN KURTULACAK....[/CENTER][/B]

Kasım Öktem 19.11.2010 12:39

Başkanımıza bizler de güveniyoruz
Bu takım bu sene ligde kalır hatta ilk 10'u da zorlar bence.
Şu 5 maçı atlatalım devre arası başkanımızın çok büyük şeyler yapacağını umuyoruz.

risale69 19.11.2010 13:25

mehmet çapraz bey in taraftarları sağduyuya davet eden görüşlerine yüzde yüz katılıyorum.mecnun başkana, rıza hocaya ve futbolculara sonuna kadar destek çıkmalı taraftarlarımız. başka çaremiz yok çünkü.şimdi kenetlenme zamanıdır.
başkanımızın ve hocamızın kıymetini bilelim, ikisi de sivas aşığı.
düştüğümüz durumdan en fazla rahatsız olan onlar. karabük maçında taraftarlarımız takımlarına hiç sahip çıkmadıkları kadar çıksınlar, yensekde yenilsek de...

Abdullah DuMaN 19.11.2010 13:48

[B]Mehmet bey çok doğru konuşmuş transfer hataları bir şekilde düzelecektir tabi şu anda bizim için en önemli olan son beş maçı en az kayıpla tamamlamak[/B]

mucahitbaba58 19.11.2010 14:56

Madem is adamisiniz cok guzel ve onemli is adami olmakla bitmez klubun transfer ve sponsorlugundada yardimci olmak cok daha guzel olur!o zaman destek verdiginize inanirim.
Zengin olmak bisey degil eger bir yere faydan olmuyorsa tabiki bu sozlerim is adamlarinadir malesef ben son zamanlar sivasli is adamlarina faydasi yoksa kro veya kodoman diyorum sozlerim asla tek kisi icin degil [U]faydasi olmayan sivasimiza sahip cikmayanlaradir [U]dilerim bu msj tum is adamlari okur saygilarimla.....!

58Sivaslilar 19.11.2010 17:36

Sayin Mehmet Bey..... BASKANA BIZDE GÜVENIYORUZ FAKAT YENILMEMIZE ENGEL OLAMIYOR yenilmeye devam insallah bundan sonra diliyelimde kara bulutlar gitsin

sivassporfatih 19.11.2010 17:55

Transfer lagzim TRANSFEEER

karyola 19.11.2010 18:27

taş giderek agırlasıyor mecnun baskan tek basına bu agırlık altında yıpranıyor ış adamlarının daha cok maddi yonden taraftarlık gorevlerinı yerıne getırmesı gereklı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.