![]() |
Trabzonspor'a Örtülü Ödenekten Yardım
Dünya siyasetinin yeni “11 Eylül”ü olarak ifade edilen WikiLeaks belgelerinde bir de Türk takımı yer alıyor. Belgelerde Trabzonspor’a örtülü ödenekten para aktarıldığı iddia ediliyor.
Dün açıklanan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran WikiLeaks belgelerinde Trabzonspor da yer buldu. Belgelerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’tan milli görüş kökenli bir Trabzonlu olarak bahsediliyor. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın popularitesini arttırmak için sporu kullandığı bu yüzden de daha önce Trabzsponspor başkanlığını da yapmış Özak’ı devlet bakanı yaptığı raporlarda anlatılıyor. Ayrıca raporda, Trabzonspor'un futbolcu alımlarının Başbakanlık’ın örtülü ödeneğinden alınan milyonlarca dolar paralarla yapıldığı iddia edilyor. haber doğruysa milletin parasını teofilolara yattaralara yedirmişler kanıtlanırsa Trabzonsporu küme düşürmeleri lazım ama nerde bizim fedarasyon da o yürek [url]http://tr.eurosport.com/futbol/turkish-super-lig/2010-2011/trabzon-da-wikileaks%27te_sto2563374/story.shtml[/url] |
Cevap: Trabzonspor'a Örtülü Ödenekten Yardım
[B]Bu düzenbazlardan herşey beklenir. ![/B]
|
bunlar laz bunlardan her hainlik beklenir
|
BAK ŞİMDİ BEN DORULARI YAZARIM YİNE SİTE YÖNETİMİ SİLER TEK KELİME BURASI TÜRKİYE UTANÇ DUYULACAK SİSTEM VURANIN ELİNDE KALIR BU ÜLKEDE
|
[B]yapilana degil yapana bakasin arkadas bu seyleri her yonetim yapiyor ama bizim yonetim yapmiyor arkadas herzaman icin eger yapabiliyorsan yapacaksin arkadas baska yolu yok bizim baskan yapamazmi bence yapabilir saglam adam ama dogruluktan yana bu isler boyle yuruyor ben hic sasirmadim ki [/B]
|
[QUOTE=tekdoktirin;671588]BAK ŞİMDİ BEN DORULARI YAZARIM YİNE SİTE YÖNETİMİ SİLER TEK KELİME BURASI TÜRKİYE UTANÇ DUYULACAK SİSTEM VURANIN ELİNDE KALIR BU ÜLKEDE[/QUOTE]
Bak sen bu şekilde doğruları yazıyorsun vede biz silmiyoruz değerli kardeşim... Vede çok doğru söylüyorsun... |
bende okudum. seçim yatırımı kısacası.bız stadyum için boşa yazıyoz çiziyoz.
|
[QUOTE=tekdoktirin;671588]BAK ŞİMDİ BEN DORULARI YAZARIM YİNE SİTE YÖNETİMİ SİLER TEK KELİME BURASI TÜRKİYE UTANÇ DUYULACAK SİSTEM VURANIN ELİNDE KALIR BU ÜLKEDE[/QUOTE]
[B][I]Doğruları yazarken birde doğru yazmayı deneseniz, cümleye büyük harfle başlayıp, küçük harfle devam etseniz iyi olur. Forumda büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiği gibi Site Kurallarımızada aykırı. [/I][/B] |
Hırsızın hakkından ALLAH gelir. Lütfen yere tükürmeyiniz tükürülecek süratlar varken
Hayatta sadece kendisi için bencilce yaşayanlar...devam edin çünkü kendinizden başka kimse yok çevrenizde |
bence ak parti hükümetini yipratmak icin yapilan bir oyun bu...
trabzonspor parayla hic sampiyon olmadiki... söke söke istanbuldan aldi sampiyonlugu... tipki bursaspor gibi.... biz herseyde birsey aramayi birakip sivasspora ve sivasimiza bakalim... bizim bürokratlarimiz ne yapmis ne yapiyolar bi bakalim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:36. |