SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30719)

Salim58 01.12.2010 14:48

Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=25379&token=21049][img]http://resimzade.com/Show.html?i=25379&token=21049[/img][/url]

[B]Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonunda oynayacakları maça Ankaragücü'nün Karabük maçını telafi etmek için çıkacağını söyledi. [/B]

Spor Toto Süper Lig'de ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonunda karşılaşacağı Ankaragücü karşılaşmasına Ankara'da kamp yaparak hazırlanıyor.

Beştepe'de bulunan Ankaragücü tesislerinde sabah yapılan çalışma öncesi basın mensuplarına açıklamada bulanan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Ankaragü'nün Karabük mağlubiyetini telafi etmek için karşılarına çıkacağını belirtti. Her şeyden önce Ankaragücü karşılaşmasının zor olacağına vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Bizimde şiddetle puana ihtiyacımız var. Bu karşılaşmadan yüzde yüz puan veya puanlar almalıyız. Ankaragücü ve taraftarının gücünü biliyoruz. Hedefimizi kalan 3 maçımızdan iyi sonuçlar alarak ikinci yarıya iyi başlamak." dedi.

Ankaragücü maçında Gençlerbirliği karşılaşmasında sergiledikleri Oyunun üzerine çıkmaları gerektiğini altını çizen Çalımbay, Gençlerbirliği maçında sergiledikleri Oyunun üzerine koyamamaları halinde galip gelemeyeceklerini kaydetti. Takımda sakat ve cezalı Oyuncular bulunduğunu ifade eden Çalımbay, ama bunları değerlendirecek durumda olmadıklarını elindeki kadro ile Ankaragücü maçını en iyi şekilde çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Takımın tecrübeli Oyuncuları Murat ve Cihan ise sıkıntılı günler geçirdiklerini ikinci yarıya daha rahat bir konumda başlamaları için kalan 3 maçtan en iyi sonuçları almaları gerektiğini, Ankaragücü maçından galip gelerek moral kazanmak istediklerini söylediler.

Öte yandan sabah yapılan çalışmada Oyuncular yarı sahada antrenör eşliğinde çalışırken, Rıza Çalımbay ve antrenörler minyatür kale maç yaptı. Kısa süre oynanan minyatür kale maçı Rıza Çalımbay'ın takımı kazandı.

(Cihan Haber Ajansı)

A.Turan Korkmaz 01.12.2010 19:41

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
Sivassporumuzun Alişan(Ramoviç), Uğur,Dennis Ivanovs,Diallo,Ziya,
Kadir,Mehmet Nas,Cihan,Kamanan,Mehmet Yıldız,Pedriel 11i ile maça
4-5-1 başlayacağını, duruma göre Ceyhun,Zita ve Keitanın oyuna dahil olabileceğini düşünüyorum.
Oyunu ilk yarı galip yahut dengede götürebilmeliyiz. Karabük ve G.Birliği maçlarındaki gibi maça baskılı başlayıp,herkes alanını güzel savunup öne de geçmeli,oyunu kontrolümüzde götürmeliyiz. GB maçındaki gibi önce galibiyet,olmuyorsa yenilmemeye oynamalıyız. 1 puan da hiç yoktan iyidir.
Ben skordan çok takım oyunumuzu rakibe kabul ettirip ettiremeyeceğimizi önemsiyorum.
Oyuncularımız kapasitelerine yakın oynarlarsa maçta üstün taraf oluruz.

adalı harun 01.12.2010 20:12

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
bu maç bizim için tam bir düğüm maçıburdan en az beraberlik almamız lazım
burdan gelecek bir üç puan bizi konya maçı öncesi rahatlatırkonyayıda yenip en az ilk yarıyı 17 puanlakapatrırızki mükemmel olur ondan sonra güçlü olan hocamız kafasındaki takımı yapmaya çalışır

58akif34 01.12.2010 21:52

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
bu maçtan puan cıkartacagımıza ınanıyorum ankaragücü takımında malı sorunlar aşırı fazla diğer yandan yönetim mahkemelik bakalım sonuc ne olacak fakat mutlak puan alacagız bu mactan

şarkışla 58 01.12.2010 22:20

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
Beraberlik iyi bir sonuç galibiyet ise süper olur.

tekdoktirin 01.12.2010 23:27

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
hoca seni sevi yorum ama çok şansız zaman da geldin al maçı kurtar takımı liğde kal ol kahraman sıvasta işallah öyle olacak seni sevi yorum hocam

58MUAMMER58 02.12.2010 00:04

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
Hocam ben size katılmıyorum,eğer düzgün bir kadro çıkartırsan ve futbolcuları iyi motive edersen çok kolay ve farklı yeneceğimiz birtakım ,oynayacağimıztakım chelse degil,ankaragüçü,bizim 5 çektimiz takımın 5 çektiği takım,tmm bizim defans kolay golyiyor,ankara gücünde oda yok,2 3 etkili adamı var,onları kilitledikmi,tmm,ben bu maçın çok çekişmeli geçeceğine inanıyorum,ankaragücüde potada ,beraberliğe yatmaz.sivassporda mutlaka puan çkartmak isiteyecek,çok mücadeleli ,çekişmeli,gollü maçtan,biz galip geliriz,1-3 kazanırız .

korsan hüsam 02.12.2010 10:33

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
hocam haklı bu maçı alma mecburiyetleri var önümüz de 3 maç var fener hariç diğer 2 sini yenersek 6 puan alırız en azından fenerlede berabere kalsak çok güzel olmaz mı?

Alişan 02.12.2010 11:28

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
Evet iki haftadır ankaradayız.Gençlere oynadığımız gibi oynarsak ankaragücü bizi yener en kötü ihtimalle bizim burada 1 puan çıkarmamız gerekiyor. Bize artık yenilmek yasak ya beraberlik ya galibiyet. Şu hürriyetin bize geleceğini duydum umarım doğrudur kendisini ankaradan keçiörengücünden tanırım daha sonra ankaraspora gitti. Umarım bize gelir.

korsan hüsam 02.12.2010 11:55

Cevap: Çalımbay Zor Bir Maç Oynayacağız
 
zor bir karşılaşma olacak ama sivassporun kazanacağına eminim


WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:38.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005