![]() |
Futbolculardan maç değerlendirmesi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=25585&token=20509[/IMG]
Kendi sahamızda 1-0 yendiğimiz karşılaşmanın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri... Sivasspor'a galibiyeti getiren golü atan Erman Kılıç ise zor maç olduğunu belirterek, "Maçın başında Sedat'ın atılması da maçı daha da zorlaştırdı. Ama 10 kişi ile Konyaspor'u yenebiliyorsak bu takım olduğumuzu gösterir. Haftaya Fenerbahçe'ye gidiyoruz. Puan yada puanlarla döneriz. Sivas'ı artık bu alt sıralarda görmek istemiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Bütün takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Golü atmakta bana nasip oldu. Bunun da devamı gelir" ifadelerini kullandı. Sivassporlu Mamadou Diallo, maça iyi başladıklarını, 10 kişi kalmlarına rağmen oyundtan kopmadan kazanmak için herşeyi yaptıklarını söyledi. Diallo'nun tercümanlığını takım arkadaşı Kadir yaptı. Sivassporlu Kadir ise, "Maçı kazanmak için her şeyi yaptık. 10 kişi kaldık ama iyi mücadele ettik. 3 puan hakkımızdı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Konyasporlu Emre Toraman da, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Rakibimizle oynayacağımız için 6 puan değerinde bir maçtı. Maç iyi başladı, 10 kişide kaldılar. Sivas'ı baskı altına alamadık. Golü bulamadık sıkıntı yaşadık. Sivas bizden daha fazla istekliydi kazanmak için. Önümüzdeki maçı alarak ligi 17 puanla tamamlamak istiyoruz." dedi. Serkan Şahin ise, "Önceliklle biz iyi savaştık. Sivas 10 kişi kalmasına rağmen daha iyi savaştı. Elimizdeki fırsatları onlara verdik. Rakibimizi kutluyorum. Galatasaray maçını alarak ligi iyi bitirmek istiyoruz" dedi. |
Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi
hepinizi teker teker tebrik ederiz özellikte dialloyu cok beğeniyorum ben cok soğuk kanlı bi futbolcu..haftaya cok zorlu bi maç bizleri bekliyor istanbuldan ne getirirsek kardır..
|
yiğido rıza sen çok yaşa bu maçı sen kazandın
|
İyi oynadık ve kazandık.Ama Sedat da yaptı yapacağını.
|
takımı tebrik ediyorum futbolcularımızın hepside büyük gayret gösterdi ve maçı kazandık rbu maçı rıza hoca kazandı takımı güzel motive ederek maçı kazandık dahada iyi olacağız bundan sonra inş
|
hepinizi tebrik ederim pedriel günümde ve daha konsantire olsaydi mac daha farkli bierdi sedat ise cok ayip etti
|
Riza Hocam senin sayende kazandik. O kadar düzeltmissinki Takimi......:)
|
rıza hocaya laf edenin kanında bozukluk vardır adam memleketi için çalışıyo gerçek yiğido rıza
|
hepinize teskur ederım benım güzel futbolcularım ya :D:)
|
Helal olsun hepinize, işte Erman senden 2 yıldır bunu bekliyoruz, hep böyle ol be kardeşim, başka futbolcular nasıl gol atıyor, nasıl frikik atıyor, biz niye atamayalım. İşte hep böyle oynayın be kardeşim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:14. |