![]() |
FB-SS Bilet Fiyatları
18 Aralık 2010 Cumartesi günü oynanacak FENERBAHÇE-SİVASSPOR maçının bilet fiyatları açıklandı.
Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33,00 TL. Fenerium Üst H-I Blok: 65,00 TL Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 82,50 TL Fenerium Alt G Blok: 110,00 TL Fenerium Alt B-F Blok: 150,00 TL Fenerium Alt C-E Blok: 180,00 TL Sarı ve Lacivert Tribün: 90,00 TL Kaynak: FBTV Genel satışa çıktığı belirtilmiştir.Bilginize Yiğidolar. |
Cevap: FB-SS Bilet Fiyatları
Sivastan gelecek olan kardeşlerimize...
12-13 saatlik yolculuktan sonra,soğuk bir ortamdan soğuk bir İstanbula geleceksiniz.Önlem almayı unutmayınız kardeşlerim.Bulaşıcı hastalıklar da söz konusu.Ayrıca bakacağız ve göreceğiz.İstanbul daki Yiğidolar bu sınavda tribünleri doldurabilecekler mi.Teşekkürler... |
yuhh bee bizim kombineye denk nerdeyse
|
misafir bölümü kaç lira
|
Misafiri ne yapacaksın kardeş,FB tribünlerinde izle maçını,burda bir çok Sivaslı ! öyle yapıyor..!?
|
[QUOTE=negro34;674872]Misafiri ne yapacaksın kardeş,FB tribünlerinde izle maçını,burda bir çok Sivaslı ! öyle yapıyor..!?[/QUOTE]
Herkes bir takım tutar kardeşim.Bunun tartışmasını başlatmayalım bu sayfada. Ahmet Sivaslıdır Feneri Tutar,Ali Sivaslıdır Sivassporu tutar.O kadar. Bunu aşalım artık dimi ama.Kim kimi tutarsa tutsun.Veya hangi tribüne girerse girsin.Bizene yani.Kötüleyici cümlelerden uzak duralım. Arkadaşın biri soru sormuş dimi.O soruya cevap verseydin güzel olacaktı.33 TLdir bizim taraf arkadaş. |
İskelede buluşmak isteyen varsa bana özelden dönsün ayrıca.Maç öncesi takılırız biraz.Tanışırız kaynaşırız.Sonra stad gişesinden biletlerimizi toplu halde almaya gideriz.Bir öğrenci kardeşimizede yardımcı olabiliriz her konuda.Kahveler,Barlar,Lokantalar ve hatta köy derneklerimiz mevcut.
İstanbul S.T. Derneğinden,Yeniçerili kardeşlerimizden,Yiğido Gençlikli kardeşlerimizden,Akıncılar58li kardeşerimizden,HYlı kardeşlerimizden,1967li kardeşlerimizden v.s. |
Ben kimseyi kötülemedim ki,elbet kim hangi takımı tutarsa tutabilir destekleyebilir.onun uğruna hatta ölebilir..Benim öz abimde fb sivas maçında fb tarafıydı ama ben O'na bile senden sivaslı olmaz diyebildim !..Çünkü Sivasın sevdası başkadır...Şimdi herkes istediği tribüne gitsin.
|
[QUOTE=negro34;674882]Ben kimseyi kötülemedim ki,elbet kim hangi takımı tutarsa tutabilir destekleyebilir.onun uğruna hatta ölebilir..Benim öz abimde fb sivas maçında fb tarafıydı ama ben O'na bile senden sivaslı olmaz diyebildim !..Çünkü Sivasın sevdası başkadır...Şimdi herkes istediği tribüne gitsin.[/QUOTE]
Bana göre abin Sivaslıdır ama Fenerbahçeyi tutuyodur.SAYGI duymalıyız.Eleştirmek yok.Anlaşabilmemiz iyi oldu.Tabikide bizi ilgilendirmez kimin ne tarafa geçeceği. |
[CENTER]ARKADAŞLAR,
Stadın yanındaki MARKETTEN(gişe,biletix) biletler satılmaya başlandı. ANADOLU YAKASI'nda oturan Yiğidolar'ın bilgisine. Soran 100lerce Yiğido olmuş bugün. Kalır kalır demeyin,kalmayabilir.[/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:45. |