SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Manavgat'ta Buluşuyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30809)

antalyali_yigido 15.12.2010 12:12

Manavgat'ta Buluşuyoruz!

Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
Sivassporumuz her sene devre arasında olduğu gibi bu senede Manavgat-Side'de kampa girecek. 25 Aralık'ta Side'ye gelecek olan takımımız sivasspor.com'un da belirttiği gibi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Diğer hazırlık maçları otel içerisinde olacağından hepimizin katılması söz konusu olmayabilir ama ben gelip takımı destekleyen arkadaşları otel içerisinde izlemeleri için elimden geleni yapacağım.
Beşiktaş maçının nerede ve saat kaçta yapılacağını öğrenip, hazırlık maçıda olsa onları burada en güzel şekilde destekleyip, moral vermek için hepinizi şimdiden maça bekliyorum.

Ben takımın oteldeki kampı süresince yanlarında olacağım ve takımla ilgili haber ve bilgileri buradan sizinle paylaşacağım.
Antalya'da yaşayan Sivaslılar ve özellikle Manavgat'ta bir topluluk oluşturabilirsek, her sene yalnız desteklediğim takımımızı bu sene kalabalık bir şekilde desteklemek tek arzum.
Pankartımız ve diğer hazırlıklar tamamdır, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bana ulaşmak için: 0546 58 9 58 58 numaralı telefonumdan yada [email]siv@s.spor[/email] msn adresimden ulaşabilirsiniz.

Herkes sever, biz ölürüz... (antalyali_yigido)

alemdarlar 15.12.2010 12:30

Cevap: Manavgat'ta Buluşuyoruz!

Burak kardeşimizle konuştum.Gerçekten ayakta alkışlanacak bir davranış sergilemekte.İnşallah söz vermiyorum ama yardımcı olmaya çalışacağım.Çünkü dostlarımızla,kardeşlerimizle bir irtibata geçmem lazım.Başarılar...gönlüm sizlerle.

HAMDİ DUMAN 15.12.2010 12:31

[B]İyi eğlenceler size umarım iyi vakit geçirirsiniz[/B]

antalyali_yigido 15.12.2010 12:32

sağol güzel dileklerin için, Sivasspor'lu olan herşeyde olmak gerekir. Manavgat'a gelmişse bundan benim için daha güzel ne olabilir. İnşallah güzel organize olup güzel bir şekilde takımımız destekleyeceğiz.

herkes sever, biz ölürüz.... (antalyali_yigido)

Ahmet92 15.12.2010 13:26

Helal olsun sana Antalyadaki-Yigido insallah Takima güzel bir Moral verip , kalabalik sekilde Takimimizi desteklersiniz.

antalyali_yigido 15.12.2010 15:16

[QUOTE=Ahmet92;675389]Helal olsun sana Antalyadaki-Yigido insallah Takima güzel bir Moral verip , kalabalik sekilde Takimimizi desteklersiniz.[/QUOTE]

kalabalık yada az en güzel şekilde gerekli ilgi fazlasıyla gösterilecek güzel kardeşim hiç merak etmeyin :)

antalyali_yigido 15.12.2010 15:17

arkadaşlar bu arada son gelen bilgiye göre Sivas Belediyespor'da Manavgat/Side'de kampa girecek, otel bilgisi mevcuttur. onlarıda yalnız bırakmayacağım...

GuVeN 15.12.2010 15:21

[QUOTE=antalyali_yigido;675357]Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
Sivassporumuz her sene devre arasında olduğu gibi bu senede Manavgat-Side'de kampa girecek. 25 Aralık'ta Side'ye gelecek olan takımımız sivasspor.com'un da belirttiği gibi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Diğer hazırlık maçları otel içerisinde olacağından hepimizin katılması söz konusu olmayabilir ama ben gelip takımı destekleyen arkadaşları otel içerisinde izlemeleri için elimden geleni yapacağım.
Beşiktaş maçının nerede ve saat kaçta yapılacağını öğrenip, hazırlık maçıda olsa onları burada en güzel şekilde destekleyip, moral vermek için hepinizi şimdiden maça bekliyorum.

Ben takımın oteldeki kampı süresince yanlarında olacağım ve takımla ilgili haber ve bilgileri buradan sizinle paylaşacağım.
Antalya'da yaşayan Sivaslılar ve özellikle Manavgat'ta bir topluluk oluşturabilirsek, her sene yalnız desteklediğim takımımızı bu sene kalabalık bir şekilde desteklemek tek arzum.
Pankartımız ve diğer hazırlıklar tamamdır, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bana ulaşmak için: 0546 58 9 58 58 numaralı telefonumdan yada [email]siv@s.spor[/email] msn adresimden ulaşabilirsiniz.

Herkes sever, biz ölürüz... (antalyali_yigido)[/QUOTE]

Kardeşim bir taraftar olarak sana teşekkür ediyorum.Umarım orada takımla içiçe güzel zamanlar geçirmek nasip olur sizlere. Kampa gelecek gidecek oyuncularla ilgili bilgileri de bekliyoruz senden.

ozledımeskıyı 15.12.2010 15:24

Ben de gelemeyecek arkadaşların arasındayım bizim adımıza da destek verin
selamlar götürün gelebilmeyi çok isterdim destek veren tüm yiğidolara ben de teşekkür ediyorum

antalyali_yigido 15.12.2010 15:24

[QUOTE=GuVeN;675473]Kardeşim bir taraftar olarak sana teşekkür ediyorum.Umarım orada takımla içiçe güzel zamanlar geçirmek nasip olur sizlere. Kampa gelecek gidecek oyuncularla ilgili bilgileri de bekliyoruz senden.[/QUOTE]

en güzel şekilde gerekli destek verilip takım hat safhada motive edilecek hiç merak etmeyin :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35.