![]() |
Sivasspor'da Zita sevinci
Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor hazırlıklarını sürdürürken, uzun süredir sakat olan Bruno Zita takımla idmana çıktı.
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Sivasspor Lütfüllah Bilgin Tesisleri'nde sürdürülen antrenmana İstanbul'da tedavileri devam eden Abdurahman Dereli, Sedat Bayrak ve Saidou katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Pedriel Suarez ve Ramoviç katılmazken, Kamanan ise düz koşunun ardından antrenmanı sonlandırdı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde bir saat kırk dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 5'e 2 çalışma yapan Sivasspor, daha sonra 2 ayrı gruba ayrılarak istasyon çalışmaları ve minyatür kalede gol çalışması yaptı. Antrenman düz koşu ve açma germe hareketleri ile tamamlandı. Yaklaşık 1,5 ay önce antrenmanda sakatlanan Bruno Zita, uzun bir aradan sonra ilk kez takımla antrenmana çıktı. Antrenmanın tamamına katılan Zita'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. ´Sporx.com´ |
Cevap: Sivasspor'da Zita sevinci
[B]Fener maçında oynar 1 gol atar 1 ay sakat :)[/B]
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;675896][B]Fener maçında oynar 1 gol atar 1 ay sakat :)[/B][/QUOTE]
[B][FONT="Arial Narrow"]olsun be gardaş fener maçında 1 gol atsında 1 ay sakatlanabilir zaten devre arasına denk geliyor ayrıca fenere atılan bir gol bir goldür bu bu sıralar kolay gol yemiyoruz nede olsa puan yada puanlar habercisidir benim için Herkese Saygılar[/FONT][/B]...:D |
iyi oldu hiçdeyil se sonrada girip skor degiştire bilir
|
[B]BRUNO zıta nın oynaması ıyı olucak[/B]
|
oynamasi zor bence
|
Zita'yı geçen yıl Bursa ile oynanan ilk maçta izleme fırsatım olmuştu..Zita sivasspor o maçta yenilmesine rağmen ve ilk maçı da olmasına rağmen sivassporun golünü atarak adeta şov yapmıştı..O günden sonra Zita fazla ortada gözükmedi..Bu yıl ise lige G.S. maçında attığı golle başladı..Hepimiz umutlandık ama malesef Zita geçen yılki gibi yine sakatlandı ve uzun bir tedavi sürecinden sonra bu hafta takımlan çalışmaya başlamış..Zita uzun zamandır oynamadığı için kadroya bile alınmayabilir...Eğer alınırsa belki 2. yarı şans bulabilir..Sürekli sakatlanan ve takıma katkısı olmayan bir oyuncu için devre arasında neler olacak hepimiz göreceğiz..Benim şahsi görüşüme gelince;ben hocanın yerinde olsam eğer devre arasında Zita kadar iyi bir oyuncu bulursam Zita ile kesin olarak yolları ayırırım...Ama eğer istenen oyuncular bulunamazsa Zita yıl sonuna kadar takımda kalmalı;yıl sonunda ise kesin olarak yollar ayrılmalı diye düşünüyorum...Sürekli sakatlık sorunu olan bir oyuncunun takıma katkısı var diye varsa bunun sebebini de mutlaka açıklamalı..Zita iyi oyuncu olabilir ama 2 yıldır oynadığı maç sayısı da açıkca belli;takıma katkısı ancak oynadığı maç kadar sınırlı..Sivasspora her maç oynayıp katkı yapacak oyuncular gerekli....
|
Zita kadroya giremez bile........
|
göndercez zitayı gerek yok zitaya .......
|
Zitayı boşverin Keita nın oynaması gerekir bu maçta
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:16. |