SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımdan ayrılacak isimler belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30825)

SivasSpor.Com 18.12.2010 06:08

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/18/1152.jpg[/img][/url]

Gidecek oyuncular konusunda kesin raporunu yönetime veren Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetimden onay aldığı öğrenildi.

Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından operasyon düğmesine basılmıştı.
Bu kapsamda ikinci yarısı başlamadan önce çalışmalara başlayan Rıza Çalımbay, gidecek oyuncuların listesini yönetime sundu.

Rapor sonrasında Sivasspor'da 5 futbolcunun takımdan kesin olarak gönderileceği garanti olurken 3 genç futbolcuda başka kulüplere kiralanacak.

[COLOR="Red"]Ligin ikinci yarısından itibaren şu isimler kesin olarak takımdan ayrılacak;
Kamanan, Zita, Ceyhun, İbrahim Şahin, Sedat, Akın.[/COLOR]

Ayrıca A2 takımda oynayan zaman zaman ise ilk 18'e alınan genç oyunculardan İbrahim, Akif ve Hüseyin'de başka takımlara kiralanarak tecrübe kazanması sağlanacak.

[B]RAPORU YÖNETİME VERDİ[/B]
Gidecek oyuncular konusunda kesin raporunu yönetime veren Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetimden onay aldığı öğrenildi.
Daha önce de yaptığı basın toplantılarında "keşke bu takıma sezon başında gelseydim" ifadelerini kullanan Çalımbay transfer konusunda önceliğini ise süper lig takımlarına çevirdi.

[B]TRANSFERDE ROTA BEŞİKTAŞ[/B]
Transfer konusunda istediği oyuncuların alınmasını yönetimden isteyen ve bu konuda tam destek gören Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile özel bir görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında Demirören'den bazı futbolcuların transferi yahut kiralanması konusunda garanti alan Çalımbay, ortaya çıkan isimleri yönetime rapor halinde sundu.

[B]BONSERVİSİ ALINMAZSA KİRALAMA YÖNTEMİNE[/B]
[B]GİDİLECEK[/B]
Beşiktaş ile görüşmelerini sürdüren Teknik Direktör Rıza Çalımbay öncelik olarak almayı düşündüğü futbolcuları bonservisi ile birlikte takıma kazandırmayı planlıyor. Eğer bonservis bedelleri Beşiktaş Kulübü tarafından yüksek tutulursa kiralama yöntemine gidilecek.
Kiralama konusunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a her türlü kolaylığı sağlayacak.

[B]SEDAT SON KREDİSİNİ DE TÜKETTİ[/B]
Gidecekler listesinde yer alan Sedat Bayrak, geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçında son kredisini de tüketti.
Karşılaşmanın 13. dakikasında oyun dışı kalan tecrübeli futbolcuya yönetim gidecek olması nedeniyle ceza kesmedi.
Sedat'ın son kredisini de tükettiği Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda takımdan ayrılacağı kesinleşmiş oldu.

[B]YÖNETİM TEŞEKKÜR EDECEK[/B]
Sivasspor yönetimi Fenerbahçe maçı sonrasında Kamanan, Zita, Ceyhun, İbrahim Şahin, Sedat, Akın'a bugüne kadar göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür edecek.
Daha sonra kulüp tarafından görevlendirilecek kişilerce transfer çalışmalarına başlanacak.

[B]İMZA TÖRENİ ANTALYA'DA OLACAK[/B]
Ayrıca takıma yeni katılacak isimlerin imza törenleri Antalya kampında yapılacak. Takıma yeni katılan oyuncuların birbirleri ile uyumu konusunda tereddütlerini gidermek isteyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay takımı Sivas'a getirmeyecek. Direk Antalya'ya gidecek olan takıma katılacak yeni isimler kamuoyuna burada tanıtılacak.

[B]BİLİCA VE SERVET'TE SON DURUM[/B]
F.Bahçe'de devrede gönderilecekler listesinin en başında yer alan Fabio Bilica'ya, eski takımı Sivasspor ile Eskişehirspor talip oldu. Brezilyalı stoperin Sivasspor'a daha sıcak baktığı belirtiliyor.
Bir dönem Sivasspor'da forma giyen, oynadığı futbol ile Sivaslıların gönlüne taht kuran Bilica Fenerbahçe'nin dikkatini çekmiş ve bu takıma transferi gerçekleştirilmişti.
Öte yandan Sivasspor Servet'i de kadrosuna katmak istediği, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Servet transferi konusunda yönetime rapor verdiği öğrenildi.
Fakat Servet ile Trabzonspor'un da ilgilenmesi işleri karıştırdı. Başkan Otyakmaz'ın Servet ile önümüzdeki günlerde özel bir görüşme yapacağı ve transfer konusunda net fikrini soracağı
öğrenildi.

Galatasaray ile transfer konusunda bir prüz yaşanmaması halinde Servet'in ligin ikinci yarısından itibaren Sivasspor forması giymesi bekleniyor.

Sivasınsesi

yeniceri_can 18.12.2010 06:11

Cevap: Gidecekler Belli oldu.

[B]umarım %100 ü yoktur bu haberin..şahsım adına Ceyhun'un takımda kalmasından yanayım..[/B]

ZiDaNe58 18.12.2010 07:18

Bence kamanan haric digerleri bank asya futbolcusudur kamanan sezon snuna kadar kiralanabilir.bilicada gelrse 2.yarinin en az gol yiyen takimlarndan bri oluruz.riza hoca blr isini gondrdgne gore daha kalitelilerini getiricektr suphem yk benim

existence 18.12.2010 07:24

Teşekkürler Rıza hoca. Tam isabet. Takıma katkısı olmayan futbolculardı bunlar. Şimdi sıra transferde, Birkaç nokta atışıda oraya yaparsan işlem tamamdır.

sivaslitaner58 18.12.2010 07:26

kamanan kalmali ve bilica servet gelmeli

yusuf_yusuf 18.12.2010 07:35

tabi ya gitsinler ya gitsinler siasspor için oynamk ıstemeyeneler defolsun lar

atrium58 18.12.2010 07:36

Rapor sonrasında Sivasspor'da 5 futbolcunun takımdan kesin olarak gönderileceği garanti olurken 3 genç futbolcuda başka kulüplere kiralanacak.
Ligin ikinci yarısından itibaren şu isimler kesin olarak takımdan ayrılacak;
[B]Kamanan, Zita, Ceyhun, İbrahim Şahin, Sedat, Akın[/B]
Metinde 5 futbolcu gönderilecek diyor 6 futbolcu ismi geçiyor. Ben açıkçası ibrahim şahin, saido, nabil taider gider diye tahmin ediyordum

TS58 18.12.2010 07:49

Akın'a, Kamanan'a,Sedat'a şaştım. Ceyhun'a sevindim

MaXiMuM 18.12.2010 08:24

Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

[I][B]Gidecek isimlerin son maç öncesi açıklanması ne derece doğru bilmiyorum ama bu isimlerin (Kamanan, Zita, Ceyhun, İbrahim Şahin, Sedat, Akın ) maçta oynamayacakları için açıklandığını düşünüyorum. Topun ağzında olupta paçayı yırtanlarında gevşememeleri gerek.
Sadece Ceyhun'a şaşırdım. Bence kalmalıydı. Rıza hocadan sonra az süre alsada, takıma faydalıydı. Neyse hayırlısı olsun takıma.[/B][/I]

GuVeN 18.12.2010 08:32

Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

[QUOTE=MaXiMuM;676113][I][B]Gidecek isimlerin son maç öncesi açıklanması ne derece doğru bilmiyorum ama bu isimlerin (Kamanan, Zita, Ceyhun, İbrahim Şahin, Sedat, Akın ) maçta oynamayacakları için açıklandığını düşünüyorum. Topun ağzında olupta paçayı yırtanlarında gevşememeleri gerek.
Sadece Ceyhun'a şaşırdım. Bence kalmalıydı. Rıza hocadan sonra az süre alsada, takıma faydalıydı. Neyse hayırlısı olsun takıma.[/B][/I][/QUOTE]

Bu isimlerden oynayacak olmadığından yapılmıştır haber.Ceyhun'a bende çok şaşırdım.Kamanan gitmek istediği için yollanacaktır. Bana kalsa ben bu iki isimin gönderilmesine izin vermezdim en azından lig sonuna kadar.
Sedat'ın gidecekler arasında isminin olmasına çok sevindiğimi de belirteyim:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50.