![]() |
Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/fbsvs.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Sivasspor`umuz Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe`ye konuk oluyor. Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 10 maçtan 7'sini Fenerbahçe, 1'ini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 27 golüne, Sivasspor 11 golle yanıt verdi. [COLOR=#800000][B]Muhtemel 11'ler[/B][/COLOR] [B]Fenerbahçe: [/B]Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Semih [B]Sivasspor: [/B]Ramoviç, Uğur, Ivanovs, Diallo, Ziya, Kadir,Keita, Mehmet Nas, Erman, Cihan, Pedriel Suarez Stat: Şükrü Saraçoğlu Saat: 19.00 Hakem: Yunus Yıldırım |
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
Maçtayız İnşallah.Şuan üşüdüğüm için sütümü içiyorum.Haberleri okuyorum.
İngiliz taraftarları gibi maç saatini bekliyorum. |
bu mactan sonra CEYHUN icin karar verilsin. göreceksin PATLAYACAK bu Ceyhnu.
|
Ceyhundan bende istekli, hırslı ve kaliteli bir futbol bekliyorum. Bu tip maçlar onun sevdiği maçlar inşallah kalitesini ortaya çıkarıp maçı lehimize çevirir.
|
bu maçta ceyhun kendini gösterise fenerbahçeyi fazlası ile yoracaktır.
işallah 3 puan alırız... |
[B][COLOR="Red"]BU GÜN CEYHUN SHOW YAPACAKTIR BÜYÜK ISLER BEKLIYORUM CEYHUNDAN[/COLOR][/B]
|
Ben çıkıyorum 15:00 de stadın girişindeyiz.Avrupa ve şehir dışından gelen arkadaşlar mekanımızda ağırlanacaktır.Yemeklidir...İlk 20 Yiğidoya ikramımız olacak.Mekanımıza Fenerbahçeliler alınmayacaktır.
|
bnde inş. macta olucam bu maca gıdebılmek ıcın baya ugrastım. umarım stadda 300 400 kısıyle kalmayız
|
[QUOTE=yigido_furkan;676210]bnde inş. macta olucam bu maca gıdebılmek ıcın baya ugrastım. umarım stadda 300 400 kısıyle kalmayız[/QUOTE]
50 kişi anca gelir hangi 300 400 :D |
Bu maç kötü gidişe dur dediğimizin delili olacak bir maç. İnşallah bu maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp 1 puan bile olsa alırız. Bu bizim için çok önemli.
16 maç boyunca yan gelip yatan bazı futbolcularımızın kendilerine pazar yaratmaları açısından da çok önemli olduğu için bazı futbolculardan patlama bekliyorum. Mesela bir Kamanan, bir Mehmet Nas, bir Mehmet Yıldız, bir Ceyhun gibi. AYK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41. |