![]() |
Çalımbay: Güven şart!
[B]Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısında istedikleri futbolu sahaya yansıtacağımızı söyledi.[/B]
eşiktaş ile oynadığımız maçtan galibiyetle veya mağlubiyetle ayrılmalarının çok fazla önemi olmadığını da vurgulayan Çalımbay, “Beşiktaş ile yaptığımız hazırlık maçı hem eksikliklerimizi hem ekibimizi görmemiz açısından olumlu geçti. Takımımıza yeni katılacak arkadaşlarla birlikte 2. yarıya istediğimiz futbolu ortaya koyacağız” dedi. [B] KENDİMİZE GÜVENİRSEK YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK[/B] Takımın kamp döneminde güven açısından olumlu gelişmeler kaydettiğini de sözlerine ekleyen Çalımbay, karşılaşma hakkında şunları söyledi: “Burada oynadığımız bir hazırlık maçı. Herkesin burada kendine güvenmesi lazım. Beşiktaş’a karşı oynuyoruz diye çekinmemiz veya korkmamız söz konusu bile değil. Kendimize güvenirsek her şeyi yapabiliriz. Beraberlik zihniyetinden kurtulmamız lazım. Karşılaşmada Keita maçın son bölümünde bir gol kaçırdı onu atsaydık, karşılaşmadan galip ayrılabilirdik.” [B]Kaynak[/B]:Sivasspor Kulübü Resmi Web Sitesi [url]www.sivasspor.org.tr[/url] |
Cevap: Çalımbay: Güven şart!
bu tür maçlar ölcü değildir..takviye şartt bombalar bugun patlayacak demistnz ama bomba fln göremiyoruz ortada..
|
biz güveniyoruzda takımda ruh yok adam gibi oynayan futbolcu yok yoksa bizden yana derdiniz olmasın siz yeterki adam gibi oynayın mücadele edin bu taraftar her zaman yanınızda
|
bu maçtan galip gelmek yada yenilmek önemli değildi önemli olan sivasspor`un nasıl oynadığı..inşALLAH bizde ligi zorlarız... :)
|
Bu is GÜVEN meselesi ise ,takimin güvenini kazanabilmesi icin seri galibiyetlere ihtiyaci var.Bunuda senin verecegin taktiklerle sagliyacaklar.Bu is bu kadar basit. Yönetim istedigin transferleri yapiyor.Artik kendini bir zahmet göstersende ,bizi bulundugumuz yerden uzaklastirsan.HEMSERIM.
|
hocam bütün ümidimiz sizsiniz takımı bisekilde motive et bu kötü durumdan kurtar
ayrıca takımdaki çeteyi bitir ben sahsım olarak sedatı i.ime sindirem,iyorum hata onun oldugu bi kadroyu izlemek bile istemem takımı bu haller getiren adamı ben sindiremiyorumtrabzonda gereksiz kırmızı konya maçı bile bile atılıyor nasıl bir insan anlamaDIM O KONUDA BİZİM YÖNETİMİDE ANLAMIŞ DEĞİLİM |
[QUOTE=B.DUMANLI;681478]Bu is GÜVEN meselesi ise ,takimin güvenini kazanabilmesi icin seri galibiyetlere ihtiyaci var.Bunuda senin verecegin taktiklerle sagliyacaklar.Bu is bu kadar basit. Yönetim istedigin transferleri yapiyor.Artik kendini bir zahmet göstersende ,bizi bulundugumuz yerden uzaklastirsan.HEMSERIM.[/QUOTE]
çok emrivaki konuşmuşsun arkadaşım be.emin ol son 5 haftada 8 puan alabildiysek bu rıza hoca sayesindedir,bizi bu durumdan kurtaracağından da şüphem yok... |
[QUOTE=yigidocengiz;681515]çok emrivaki konuşmuşsun arkadaşım be.emin ol son 5 haftada 8 puan alabildiysek bu rıza hoca sayesindedir,bizi bu durumdan kurtaracağından da şüphem yok...[/QUOTE]
Ilk yariyi yasanmamis olarak kabul edip o sekilde yazdim.Artik kimse yönetimi suclayamaz.4 yabanci transferinden sonra,simdide Avrupa´dan santrafor ariyorlarmis.Riza hocanin yaptigi liste dogrultusunda bu transferler yapildi ve yapilmakta.Bu transferler göz önünde tutulursa basarisiz olursa suclu kim olacak?Taraftarmi?iki yil üst üste alinan basari,sonrasinda gecen yil sans eseri ligde kalisimiz,bu yilda kendi sahamizda dahi galibiyete hasret kalisimiz.KISILER VE SAHISLAR GIDICIDIR,TEK KALICI SIVASSPOR´DUR. |
sana güvenimiz sonsuz yiğido rıza
|
Hocam Beşiktaştan Rıdvanı da al
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |