SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31019)

50sekiz 11.01.2011 15:29

Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor

[IMG]http://www.hurriyet.de/_img/i/r/news/1101/2840338_230x230.jpg[/IMG]

11 Ocak 2011 / Yusuf BENLİ

Sivasspor’a giden Harun Toprak ile Göztepe’ye giden Rahman Soyudoğru, Türkiye’de umduklarını bulamadılar.

ALMANYA’nın SC Pfullendorf Takımı'ndan geçen sezon Sivasspor’a sağaçık olarak 3 yıllığına giden, Harun Toprak (23) ile SC Freiburg'dan, İzmir Göztepe’ye santrafor olarak 3 yıllığına anlaşan Rahman Soyudoğru (22) Türkiye’deki ara tatilinden yararlanıp Almanya’daki ailelerini ziyarete geldiler. Hürriyet'e konuşan Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru Türkiye'de umduklarını bulamadıklarını belirterek yeniden Alman liglerine döneceklerini söylediler.

[B]DAYIN VE PARAN VARSA TAKIMA GİRERSİN[/B]

Türkiye İkinci Ligi'nde lider Göztepe'ya büyük umutlarla giden Rahman Soyudoğru, takıma girememekten yakınarak Almancı futbolcuların çok zorluk çektiğini söyledi. Soyudoğru, yeniden Almanya’ya dönerek futbol yaşamına burada devam edeceğini söyledi. Türkiye’de dayın ve paran varsa takıma girersin, gittiğim günden beri paramı alamadım.

Almanya 3 Ligi ekibi SC Pfullendorf'dan Türkiye 1. Lig takımı, Sivasspor’a sağaçık olarak transfer olan Harun Toprak da takıma alınmamaktan yakındı. "Eğer arkan ve paran varsa Türkiye'de takımda oynarsın. Yoksa oynama şansın yok. Benim arkam olmadığı için bir türlü takımda giremedim. Beni oynatmayacaksınız neden aldınız. Hem paramı alamıyorum hem de takımda oynamayamıyorum" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Harun Toprak ile Rahman Soyudoğru, Alman Milli Takımı'nda davet geldikten sonra Türk yetkililerin harekete geçtiğini söylediler. Rahman ve Harun, Türk Futbul Federasyonu yetkililerinin Alman Milli takımı gündeme gelmeden önce Türk futbolcuları aramadığını dahi iddia ettiler.

Kaynak: Hürriyet

50sekiz 11.01.2011 15:39

Cevap: Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor

Yabanci olsaydiniz hem oynatilir hemde paranizi alirdiniz.. :mad:

Yiğiter 11.01.2011 15:42

İkisi de Sivaslı ve yetenekli.Çok kolay harcandılar.Özellikle Mesut Bakkal hiç şans vermedi.hayırlısı olsun.Umarım birgün daha büyük hizmetleri dokunur Sivassor'a.

50sekiz 11.01.2011 15:43

[QUOTE=Yiğiter;682688]İkisi de Sivaslı ve yetenekli.Çok kolay harcandılar.Özellikle Mesut Bakkal hiç şans vermedi.hayırlısı olsun.Umarım birgün daha büyük hizmetleri dokunur Sivassor'a.[/QUOTE]

Hemen sucu Bakkal'a atmayalim :)
A2 de bile oynatmadilar..

cügo58 11.01.2011 15:43

Cok yazik oldu. Ozellikle Rahmana.
Bizimkiler sivasli olan bu 2 gence hic sans vermediler.
Umarim ilerde pisman olmaz bizim yonetim.

58 SiVaSıM 58 11.01.2011 15:50

özellikle rahmana bence şans verilmeliydi

58_SEMİH_58 11.01.2011 16:11

[B]Yanlış bilmiyorsam Rahman Soyudogru Sivas'a kendi liginde gol kralı olarak gelmişti ama sonuç 1 maç bile oynamadan güle güle.[/B]

Divriği58 11.01.2011 16:59

[QUOTE=58_SEMİH_58;682700][B]Yanlış bilmiyorsam Rahman Soyudogru Sivas'a kendi liginde gol kralı olarak gelmişti ama sonuç 1 maç bile oynamadan güle güle.[/B][/QUOTE]

[B]Böyle kalitesı ve tabanı zengın futbolcuları gonderıyoruzz...:confused:[/B]

ZiDaNe58 11.01.2011 17:08

hazırlık maçlarnda dahi şans verilmedi bu adamlara..ilerde pişman olmayız insallah..

58_babacan_58 11.01.2011 17:12

[B][CENTER][COLOR="Red"]ADAMLARI TRANSFER ETTİK FORMAYI GİYMEDEN GERİ GİTTİLER BU NASIL İŞ ARKADAŞ YA[/COLOR][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36.