SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor Diallo'yu dondurdu.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31024)

murat_n 12.01.2011 16:42

Sivasspor Diallo'yu dondurdu..

Sivasspor Diallo'yu dondurdu..
Sivasspor, sakatlığından dolayı 4 ay sahalardan uzak kalacak futbolcu Mamadua Diallo'nun sözleşmesini dondurdu..

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe maçında çapraz bağlarından sakatlanan Gineli futbolcu Mamadua Diallo'nun, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer'in yaptığı başarılı bir ameliyat geçirdiği kaydedildi.

Ameliyatın ardından başarılı futbolcunun yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağının bildirildiği, yönetim kurulu ve teknik heyetin kararıyla futbolcunun sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulduğu belirtildi.

Açıklamada, ''Futbolcumuza acil şifalar diler, yeniden Sivasspor forması ile büyük başarılar yaşaması dileklerimizi sunarız. Acıbadem Hastanesi'ne, Prof. Dr. Ömer Taşer ve ekibine başarılarından dolayı teşekkür ederiz'' denildi.

Yusuf Çevik 12.01.2011 16:44

Cevap: Sivasspor Diallo'yu dondurdu..

daha gençti diallo sanırım inşALLAH çabuk iyileşir.

murat_n 12.01.2011 16:44

Bizlerde Diallo ya acil şifalar diliyoruz.... Yerine süper bir forvet transferi istiyoruz :D

Divriği58 12.01.2011 16:50

[B]DİALLO nun sakatlanmasına ve sözleşmesının dondurulmasına çok üzüldüm.navratille uyum sağlıyacagını düşünmüştüm[/B]

ZiDaNe58 12.01.2011 16:51

gecmis olsun savascı diallo..insallah bi an evvel kavusursun sağlıgına

Ahwettt 12.01.2011 16:55

Umarım sözleşmesini dondurken hiç bir hakkı kayıp olman dondurmuşlardır. Yani yeni bir yabancı futbolcuya yer açmak için dondurulmuştur.Akis bir düşünce ne biz Sivaslılara nede Sivasspor yönetimine yakışmaz.Benim düşüncem gelecek yabacnı futbolcuya yer açmak için dondurmuşlardır.

DoomsDay58 12.01.2011 16:55

Çok geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir inşallah.

B.DUMANLI 12.01.2011 18:00

Sözlesmesinin dondurulmasi iki taraf icin yararli bir olay.Iki tarafda magdur olmiyacak böylelikle.Yabanci sayisi azalmis oluyor böylelikle forvet alinabilir.Isabetli bir karar.

58MUAMMER58 12.01.2011 19:14

GEÇMİŞ olsun diallo,inşallah enkısa zamanda sapasağlam döner sahalara,sivassporun ençok ihtiyacı olduğu zaman sakatlandı,sözleşmesinin dondurulması normal,keşke sakatlanmasaydı.acil şifalarddilerim.

58 SiVaSıM 58 12.01.2011 19:47

geçmiş olsun yiğido diallo özleyecez seni

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:46.